• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله (magazine)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
در این قسمت یه سری مجله به صورت فایل پی دی اف برای دانلود میزارم سعی میکنم مجله ها معروف و جدید و بدرد بخور باشند .
ولی قبلش اشاره به چند نکته ضروریه
1- بدون شک چون مجله ها به زبان انگیلیسی هستند پس بلد بودن این زبان برای مطالعه امری واجب است
2- گه گاه مجلات ممکن است تخصصی باشد و فقط به درد گروهی از افراد که در اون زمینه تخصص دارند بخوره
3-اگر استقبال شد و دیدم اهل مطالعه هستید این بخش رو ادامه میدم در غیر این صورت ادامه دادن این تایپینگ کار بیهوده ای است
4-من هیچ گونه مسئولیتی در برابر عکس یا متن یا هر محتوای که در داخل مجله بر خلاف قوانین پی تی باشد بر عهده نمیگیرم چون من که نمیتونم بشینم همه مجله ها رو بخونم که
5-اگر استقبال شد کتابم میزارم برای کتاب خونا
6-حجم مجلات در قالب فایلهای پی دی اف معمولا زیاده و کاریش نمیشه کرد و دوستانی که از dailup استفاده میکنن یا باید صبر زیاد برای دانلود داشته باشند یا کلا بیخیالش بشند

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اولین مجله : computer gaming world magazine november 2005
واقعا مجله جالبیه اگه اهل بازی هستید حتما دانلودش کنید مطالب خوبی داره
از سایت avaxhome

لینک دانلود:
(1-برای دانلود روی عکس کلیک کنید)(توضیح اینکه این فایل به صورت 5 فایل zip قسمت شده است (split) هر کدوم از فایلهای zip رو extract کرده و بعد فایل اول که با پسوند rar هست رو extract کنید بعد یک فایل pdf تولید میشود)
2- اگه نمیتونید از rapidshare دانلود کنید از اینجا بگیرید (you can use download-accelerators and you can resume broken downloads)
حجم 12.7 mb
password فایل www.AvaxHome.ru : rar

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مجله دوم: Computer POwer User magazine November 2005
یک مجله کامپیوتری با حال برای دوستان سخت افزاری

(برای دانلود روی عکس کلیک کنید)
حجم mb 9.6

لیست مطالب موجود در این مجله رو در عکس زیر میتونید ببنید

فایل های ضمیمه