سلام
این یک مجموعه آموزش زبان انگلیسیه..تاکید می کنم که مجموعه است و یک متد نیس
توسط بچه های انجمن علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و تهران جمع آوری و تولید شده و تا حالا خیلی از دانشگاه ها به فروش رفته.مثل شریف،تهران،علم و صنعت،اصفهان،صنعتی اصفهان،.....
استقبال خوبی هم شده ازش چون وجدانا نسبت به محتویاتش خیلی ارزونه....شما یه سرچ کنید میبینید که همین Rosetta Stone رو به تنهایی با چه قیمتایی میدن.تازه محدودیت نصب هم گذاشتن واسش و از این حرفا...
من خودم فروشنده اش بودم و هستم همچنان...پیام نور ساری،علوم و فنون بابل و جاهای دیگه کار کردم
میتونید از سایتش هم خریداری کنید،به آدرس Samineh.ir
چون یه چند پک مونده فعلا دستم و در حال حاظر این ترم درسام سختن(ارشد)،میخوام ردشون کنم تا به درسام برسم فعلا
واسه همینم یه قیمت خوب دارم میدم...
تازه بودن افرادی که تعداد بالا خریدن و خودشون رفتن فروختن جای دیگه مثل آموزشگاه ها یا دانشگاه ها...
هزینه ارسال با خریداره(پست یا باربری)
قیمت مقطوع و پایه هم 15 هستش
12 عدد دی وی دی و یک عدد سی دی(به صورت هدیه)،چیزی حدود 46 گیگابایت میشه
میتونید با سایتش هم مراجعه کنید
این یک مجموعه آموزش زبان انگلیسیه..تاکید می کنم که مجموعه است و یک متد نیس
توسط بچه های انجمن علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و تهران جمع آوری و تولید شده و تا حالا خیلی از دانشگاه ها به فروش رفته.مثل شریف،تهران،علم و صنعت،اصفهان،صنعتی اصفهان،.....
استقبال خوبی هم شده ازش چون وجدانا نسبت به محتویاتش خیلی ارزونه....شما یه سرچ کنید میبینید که همین Rosetta Stone رو به تنهایی با چه قیمتایی میدن.تازه محدودیت نصب هم گذاشتن واسش و از این حرفا...
من خودم فروشنده اش بودم و هستم همچنان...پیام نور ساری،علوم و فنون بابل و جاهای دیگه کار کردم
میتونید از سایتش هم خریداری کنید،به آدرس Samineh.ir
چون یه چند پک مونده فعلا دستم و در حال حاظر این ترم درسام سختن(ارشد)،میخوام ردشون کنم تا به درسام برسم فعلا
واسه همینم یه قیمت خوب دارم میدم...
تازه بودن افرادی که تعداد بالا خریدن و خودشون رفتن فروختن جای دیگه مثل آموزشگاه ها یا دانشگاه ها...
هزینه ارسال با خریداره(پست یا باربری)
قیمت مقطوع و پایه هم 15 هستش
12 عدد دی وی دی و یک عدد سی دی(به صورت هدیه)،چیزی حدود 46 گیگابایت میشه
میتونید با سایتش هم مراجعه کنید