• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجموعه ای بسیار زیبا از آیکون

sample4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجموعه ای بسیار زیبا از آیکون

در نمایشگاه منتظر مجموعه آیکون بسیار زیبای ما باشید.

http://www.iranmy.com

:eek: :eek: :eek: :D

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
این چهار تا رو میخواید نمایشگاه بفروشید؟

sample4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه خداییش این پی تی شده جای قلمبه سلمبه بیاید منصف باشید هر کی هر حرفی میزنه یکی میاد یک چیزی میپرونه جای اینکه دنبال پیشرفت باشیم و از همین کارهای پیش پا افتاده برای پیشرفت علم کامپیوتر استفاده کنیم.

در ضمن هر بچه ای هم نشسته پای کامپیوتر و با چت کردن خودش رو کامپیوتر من میدونه بیاید سوابق کامپیوترتون رو اینجا بگید که اصلا در صحنه کامپیوتر دنیا حرفی برای گفتن دارید یانه. اگر توی گوگل نامتون رو جستجو کنن یا سایتتون رو چی نتیجه میده. خودت سرچ کن ببین کجایی.
متاسفم که اینجا شده محل چتیدن بعضی ها دوست عزیز دانلود آیکون که کاری نداره

در ضمن در رابطه با گفته دوست عزیز

من 5.37 گیگ آیکون دارم که از 3 سال پیش شروع به دانلودش کردم همش با کیفیت نمونه هایی که دیدید. بعضی هاش مجموعه های 450 دلاری و 600 دلاری هستند.

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sample4u :
نه خداییش این پی تی شده جای قلمبه سلمبه بیاید منصف باشید هر کی هر حرفی میزنه یکی میاد یک چیزی میپرونه جای اینکه دنبال پیشرفت باشیم و از همین کارهای پیش پا افتاده برای پیشرفت علم کامپیوتر استفاده کنیم.

در ضمن هر بچه ای هم نشسته پای کامپیوتر و با چت کردن خودش رو کامپیوتر من میدونه بیاید سوابق کامپیوترتون رو اینجا بگید که اصلا در صحنه کامپیوتر دنیا حرفی برای گفتن دارید یانه. اگر توی گوگل نامتون رو جستجو کنن یا سایتتون رو چی نتیجه میده. خودت سرچ کن ببین کجایی.
متاسفم که اینجا شده محل چتیدن بعضی ها دوست عزیز دانلود آیکون که کاری نداره

در ضمن در رابطه با گفته دوست عزیز

من 5.37 گیگ آیکون دارم که از 3 سال پیش شروع به دانلودش کردم همش با کیفیت نمونه هایی که دیدید. بعضی هاش مجموعه های 450 دلاری و 600 دلاری هستند.

بابا چرا حالا بی خودی ناراحت میشی ؟ چیزی نگفتن که !

ولی دستت درد نکنه خیلی خوب بود .

بالا