• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجموعه دروس دوم و سوم دبیرستان رشته کامپیوتر ؟

ipnco.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام :)
من اول دبیرستان رو که تمام کردم به امید خدا اگه زنده موندم میخوام برم رشته کامپیوتر.... .
الان سئوال من اینه که باید چه دروسی رو پاس کنم تا بتونم برای دانشگاه کنکور بدم ؟
اگه میشه کلیه دروس ائم از عمومی و اختصاصی که در رشته کامپیوتر باید در سال دوم و سال سوم دبیرستان پاس کنم رو اینجا برام عنوان کنید .
ممنون می شوم اگه جواب من رو واضع بدین .:wacko::blush::p

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
برنامه نویسی 1-2-3

برنامه های چند رسانه ی 1-2-3

سخت افزار

شبکه

سیستم عامل 1-2

فیزیک الکترسیته

ریاضی 1-2

زبان فنی

زبان عمومی

دینی 1-2

تربیت بندی

ادبیات 1-2

عربی 2

دیگه یادم نمیاد

ipnco.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه نویسی 1-2-3

برنامه های چند رسانه ی 1-2-3

سخت افزار

شبکه

سیستم عامل 1-2

فیزیک الکترسیته

ریاضی 1-2

زبان فنی

زبان عمومی

دینی 1-2

تربیت بندی

ادبیات 1-2

عربی 2

دیگه یادم نمیاد
سلام 4minddr
دوست عزیز اگه مطمئنی بگو از عبارت های چون " شاید " " اگر " " دیگه یادم نمیاد " و .... بکار نبرید
مرسی

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2

ipnco.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از 4minddr و 123perspolis کمال تشکر رو دارم.
ببینید نمی شه برم رشته های دیگه مثل انسانی ، تجربی و یا ریاضی و بعدش برای کنکور کامپیوتر آزمون بدم ؟
در ضمن من چون تو شهرمان فنی و حرفه جهت اخذ مدرک دیپلم کامپیوتر نیست مجبورم دروس عمومی رو تو مدارس و دروس اختصاصی رو تو آموزشگاه های آزاد پاس کنم . اگه می شه بگید کدام دروس در آموزشگاه فنی آزاد و کدام دروس رو باید در مدارس آموزش و پرورش پاس کنم ؟
در کل نظر شما چیه ؟ ببینید من چکار می تونم کنم که بتونم کارشناسی رشته کامپیوتر نرم افزار رو تو کنکور بیارم ؟
ممنون از اطلاع رسانی شما دوستان عزیز .

saeid_thesis

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیزم من الان دومم وشما باید:مبانی سیستم عامل بسته ها رو بخونی ک فقط مبانی سخته اما ب نظر من ی رشته دگ رو انتخاب کن

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
دوست عزیز این مطلب من به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی برادرانه بهت میگم این رشته نرو..تو ایران کوچکترین ارزشی نداره..من عمرمو تلف کردم پاش الان نشستم پای فیسبوک..هههههههههههه
این فقط مشکل من نیست مشکل خیلی از تحصیلکردگان این رشته هست که روز به روز هم داره تعداد بیکاران و تحصیل کرده هاش اضافه میشه
سعی کن کامپیوتر رو بیرون و با تجربه بیاموزی کنارش دانشگاه یه رشته دیگه برو
مطمئنا خیلی از دوستان حرفمو تایید میکنن.رشته خوبیه ولی نه تو ایران.از من نصیحت بود

nahid79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امسال اولم
پی یه شغل میگردم که هم علاقه داشته باشم هم بازار کار خوبی داشته باشم اگه میتونید خواهشنا کمکم کنید خیلی بین دوراهی قرار گرفتم اما همه خونواده میگن واسه من یا کامپیوتر یا زبان
نمیدونم
لطفا کمک کنین
:general107:

بالا