به نظر من كه اين نرم افزار ها هم نميتونه اون چنان كه بايد و شايد فايلهاي swf رو از شر Decompiler ها نجات بده چون كه Decompiler ها مرتب پيشرفت ميكنن و تا حالا هم پيروز بودن . من خودم اميدوار بودم كه مكروميديا توي ورژن 2004 براي اين مشكل يه راه حل بزاره كه متاسفانه اينطور نشد . فعلا تمام اين روشها موقتي و هك پذير هستن
سلام ولي اين برنامه رومن امتحان كردم خيلي عالي بود با 3 دي كامپايلري كه داشتم نتونستم كداشو باز كنم
تازه از مزاياي اين برنامه قسمتupdateاست كه اين قابليتو ميده كه از جديدترين ورژن هاي دي كامپايلر محافظت كنه.
اين برنامه توسط شركت swishساخت شده آخرين وزژن كركش 15/2/2004 يعني تقريبا 6 روز پيش هست كه من اين فايلو در سايت www.crackdb.com پيدا كردم :blink:
با سلام
من سریال برنامه رو هم پیدا کردم گفتم برای شما هم بذارم
Use name : Bono/FFF
serial : aaaab-n1jaw-eaq8a-bep8k-r4hfs
ضمنا برای آقای Saeidgraph هم خود برنامه را به آدرس ایمل hotmail لتون فرستادم
موفق باشید
من يك فلش را از يك سايت با يك در دسري كشيدم بيرون وقتي مي خواهم اين فلش را اينپورتش كنم توي فلش ام ايكس يك پسورد مي خواهد برنامه اي سراغ داريد كه كه بشه همچين پسورد هايي را در آورد
وقتی طراح این فایلی که شما میگید داشته فایل FLA رو Export میکرده 'گزینه Protect From Import رو زده و برای فایل اکسپورتی پسورد گذاشته . بهترین راه استفاده از برنامه هایی مثل Imprator FLA هست
سلام و خسته نباشید. من جایی برای وارد کردن و رجیستر شدن برنامه با سریال نامبری که لطف کردید و گذاشتید پیدا نکردم. لطفا اگه میشه کرک این برنامه رو برای من ارسال کنید. منتظر پاسخ شما هستم