• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محبوبیت کدام دامنه بیشتر است؟

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام آیا هیچ میدونستید پسوند دامنه تاثیری زیادی داره و گوگل به بعضی دامنه ها ارادت خاصی نشون میده؟
.cc این نوع دامنه به طرز شگفت انگیزی برای گوگل مهمه ثبتش برای ایرانی خیلی سخته و کم تر کسی بلده قیمتشم بالاست (اما ارزش داره)
.net
.govفقط مخصوص ارگان های دولتی
.org
.info
.com
.tv
.biz
.co
in
کشور ها مثله .ir یا .af یا .

=======================================================
.tk .ml .cf

اما دامنه های رایگان که در بالا مشاهده میکنید این دامنه ها اصلا در گوگل ثبتم نمیشن!!چه برسه که رنک دار بشن و محبوب (استفاده از این دامنه ها هیچ فایده نداره و اون هایی که وبلاگ دارن بازم میگم دامنه ای اصلی که همون ساب دومین سرویس وبلاگ دهی هست بهتره تا
دامنه تی کی با ام ال یا سا اف خلاصه اگر میخواین ورودی گوگل داشته باشین دور این دامنه های رایگان رو خط بکشین

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
چرا اطلاعات غلط میدید ؟
درسته که دامنه های رایگان از دید گوگل کم اهمیت تر تلقی میشوند ولی اینطور نیست که توسط گوگل ثبت هم نشوند !
سایت های زرد زیادی داریم که با همین پسوند صفحات اول گوگل هستند

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
اصلا اینطور نیست من سایت هایی رو میشناسم با دامنه tk صفحه اول گوگل هستن مهم محتواست نه دامنه

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
سایتش با این که چند مدته بسته شده اما بازم اول گوگل هست تو کلمه اپدیت جدید نود 32,آپدیت جدید nod 32,آپدیت nod 32 پس میبیند که مهم محتواست نه دامنه دوست عزیز;)
www.iran-nod32.tk

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
من مدتی یک دامنه تی کی رو به طور امتحانی سئو کردم حتی بعد از گذشت سه سال هنوز نیومد صفحه اول گوگل

بعدشم حذف کردم
همین کار رو لا دامنه ای ار انجام دادم الان صفحه اول هست(برای همین این طوری گفتم ) این سایتم شاید بک لینک زیاد داشته سئو شده بوده یا ....

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
من مدتی یک دامنه تی کی رو به طور امتحانی سئو کردم حتی بعد از گذشت سه سال هنوز نیومد صفحه اول گوگل

بعدشم حذف کردم
همین کار رو لا دامنه ای ار انجام دادم الان صفحه اول هست(برای همین این طوری گفتم ) این سایتم شاید بک لینک زیاد داشته سئو شده بوده یا ....
دامنه های دیگه ای هم خواستی تا بهت بدم;)شما که گفتی اصلا تو گوگل نمیان این دامنه ها

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
گوگل اهمیتی نمیده بهشون

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
ای دی یاهو داری استاد؟

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
لطفا بده تا اد کنم چند تا کاره کوچولو دارم باهات

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
درسته ؛ دامنه تاثیر داره. اما نه این که TK کلا ایندکس نشه.
در ضمن ؛ محتوا بر نام دامنه مقدم هست.

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

پسوندهای مختلف دامنه هیچ تاثیری در نتایج گوگل ندارند مگر پسوندهایی که کلمه ی کلیدی خاصی در اون ها باشه (مثل .net) و اون هم فقط در کلمه کلیدی ای که شامل "نت" باشه تاثیر داره

باز هم تاکید می کنم که پسوندهای مختلف کوچکترین تاثیری در نتایج ندارند ..

بالا