میشه بگید که داخل جعبه گوشی های vivaz و vivaz pro چه چیزایی هست؟
آخه تو هر مغازه که میرم، هر کی یه چیزی میگه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من دو ماهه که ویواز پرو خریدم و واقعا ازش راضیم
داخل جعبش چیز خاصی نبود فقط گوشی بود و دفترچه و باتری و سیم اتصال به کامپیوتر و شارژر
حتی من خودمم شک کردم که چرا قلم نداره
به هر حال
راستی یکی از دوستان ویواز داره و مال اون محتویاتش کامل تر بود
آشفته بازاریست !
پک های موجود ، تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند و نمیتوان تشخیص داد کدام پک اورجینال تر است و کمتر دستکاری شده
اگر به نتیجه ای رسیدم اطلاع خواهم داد - شما هم اگر نتیجه گرفتید به من اطلاع دهید
RAMش چند گیگ بود؟
یکی از دوستان میگفت که کیف هم داشته
ویواز معمولی کابل TV هم داره ولی پرو نداره
آخرین قیمت بین 330 تا 355 متغیر بود
گارانتی کامتل
باتری و شارژر و کابل USB و هندزفری و راهنما (یه مغازه هم گفت به عنوان کادو کیف میده)
89/8/19
احتمالا فردا میرم میخرم
کل علاءالدین رو بگردی دو تا پک مشابه نمیتونی پیدا کنی!
اکثر پرو هایی که دیدم کابل تی وی نداشتن. کلا تو پک اصلیش هم کابل تی وی نیست. توی ویدئوهای مربوط به Unboxing اش هم که ببینی نداره. باتری و شارژر و کابل USB و هندزفری و راهنما داخلش هست. کلا اگر زیاد SMS میزنی و کیبورد فیزیکی رو می پسندی همین ویواز پرو بد نیست. هرچند سیستم عاملش و کلا موارد کاربردیش (مثل GPS) آنچنان تاپ نیست ولی کلا گوشی خوبیه. مخصوصا برای تایپ. یکی از بهترین کیبورد ها رو داره.
پیشاپیش مبارک.
فقط در نظر داشته باش که همه این فروشنده ها در تلاش هستن از 5 تا 55 هزار تومان سرت رو برای ریختن نرم افزار و گارانتی قطعات جانبی مثل هندزفری و خلاصه این چرت و پرت ها کلاه بذارن. یعنی سعی کن تا جایی که امکان داره از پرداخت مبلغ اضافی خودداری کنی.
قلم کلا نیاز نداره. ولی میتونی با 2-3 تومان براش یدونه بگیری.
یه سری قلم ریز با مارک خود سونی اریکسون هم قدیم میفروختن که مخصوص ویواز معمولی و پرو بود و حدود 15 تومان قیمت داشت.