به نقل از komeil666 :از مديران ميخواهم اين فروم را از بين ببرند با تشكر:blush: :blush: :blush: :blush:
من خوبم! شما خوبی؟به نقل از komeil666 :از مديران ميخواهم اين فروم را از بين ببرند با تشكر:blush: :blush: :blush: :blush:
شاید منظورش از فروم تاپیکه !!به نقل از komeil666 :از مديران ميخواهم اين فروم را از بين ببرند با تشكر:blush: :blush: :blush: :blush:
خداحافظ . در ضمن بدون محسن چاوشی خپاصلا با سیاوش قمیشی قابل قیاس نیستبه نقل از komeil666 :باباماحالايه اشتباهي كرديم:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
اشتباه تايپي محسن شد مسن اومدم درستش كنم disconnect شدم:hmm: :hmm: :hmm:
حلا تاپيك را ببنديد :wacko: :wacko:
منم ديگه پي تي نميام خداحافظ همگي:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
بابا چه ربطی داره ؟ استاد سیاوش قمیشی رو با کی داری مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟!!!!!به نقل از komeil666 :مسن چحاوشي يا سياوش قميشي؟
اينجا مقايسه ميكنيم
تاييد ميشه:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:به نقل از faridbahal :اقا بیا قهر نکن! به نظر من اگه چاوشی هم سن قمیشی بشه خیلی کارش درست تره!! الان هم به نظر ن صداش قشنگتره! قمیشی دیگه داره پیر میشه! با این البوم اخرش هم که تر زد!
آلبوم آخر تاييد ميشه.به نقل از faridbahal :اقا بیا قهر نکن! به نظر من اگه چاوشی هم سن قمیشی بشه خیلی کارش درست تره!! الان هم به نظر ن صداش قشنگتره! قمیشی دیگه داره پیر میشه! با این البوم اخرش هم که تر زد!
شما اظهار نظر نكن!!!! سنگينتري!!!!!!!!!!!به نقل از daftarekhaterat :آلبوم آخر تاييد ميشه.
این یک نوع بیماریه به نام اسکوزریهفنریم !به نقل از daftarekhaterat :جاااان؟!