• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محصولات پر فروش بدرد نخور و منع از فروش

yst134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باید در فروش محصولات خدا را در نظر گرفت
من خودم اکثر محصولاتم را تست و در صورت عدم جواب دهی از روی سایت برمیدارم چرا که استاد قدیم گفته یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم
حالا اولین محصولی که بدرد نمی خورد ساندپیل می باشد
عوارض پوستی وحشتناکی به همراه دارد اگر خدا را در نظر دارید از روی سایت بردارید از مصرف کننده ها هم خواهش می کنم از سنباده چینی استفاده نکنند فروشگاه اینترنتی کارمندان

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
باید در فروش محصولات خدا را در نظر گرفت
من خودم اکثر محصولاتم را تست و در صورت عدم جواب دهی از روی سایت برمیدارم چرا که استاد قدیم گفته یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم
حالا اولین محصولی که بدرد نمی خورد ساندپیل می باشد
عوارض پوستی وحشتناکی به همراه دارد اگر خدا را در نظر دارید از روی سایت بردارید از مصرف کننده ها هم خواهش می کنم از سنباده چینی استفاده نکنند فروشگاه اینترنتی کارمندان

شما این همه محصول بهداشتی میفروشی همرو تست کردی؟
اینا اکثرن چینین و عوارض می دن و من حاضر نیستم یه دونشو حتی رو خودم تست کنم :lol:

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من فروش دستبند پاوربالانس هم یک کلاهبرداری محض است یک تیکه پلاستیک را به عنوان کاهش دهنده استرس و فشار عصبی می فروشند واقعا شرم آوره.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
به نظر من فروش دستبند پاوربالانس هم یک کلاهبرداری محض است یک تیکه پلاستیک را به عنوان کاهش دهنده استرس و فشار عصبی می فروشند واقعا شرم آوره.
اگه تست نکردید نگید

yst134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
هر کدوم تست شده و جواب داده به مشتری توصیه می کنم

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
اگه تست نکردید نگید

صد در صد تست شده و باز هم با قاطعیت تمام می گم یک کلاهبرداری تمام عیار هست و به نظر من هر کسی این دستنبند را بفروشد حق الناس زیادی گردن گرفته.
البته شاید نوع اصلی آن یک تاثیراتی داشته باشد ولی این نمونه هایی که همه چینی هستند و اگر مستقیم از چین خرید کنید هر کدام زیر پانصد تومان خواهد بود به طور قطع تقلبی و کار سودجویانه ای هست
متاسفانه همین محصولات بنجل در اینترنت ایران به فروش می رسد که روز به روز مردم بی اعتماد تر می شوند و کمتر خرید اینترنتی انجام می دهند

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
صد در صد تست شده و باز هم با قاطعیت تمام می گم یک کلاهبرداری تمام عیار هست و به نظر من هر کسی این دستنبند را بفروشد حق الناس زیادی گردن گرفته.
البته شاید نوع اصلی آن یک تاثیراتی داشته باشد ولی این نمونه هایی که همه چینی هستند و اگر مستقیم از چین خرید کنید هر کدام زیر پانصد تومان خواهد بود به طور قطع تقلبی و کار سودجویانه ای هست
متاسفانه همین محصولات بنجل در اینترنت ایران به فروش می رسد که روز به روز مردم بی اعتماد تر می شوند و کمتر خرید اینترنتی انجام می دهند
lالبته جاش اینجا نیست و من هم به طور 100% میگم من این جنس رو خودم اوردم و 100% تست کردم و 100% هم جواب میده
نه روی من الان مشتری های زیادی هم دارم
جالبیش اینجاست توی این دنیایی دزد ها حالا یک جنسی که اگه 100 % کار نکنه پول یک دست بند اسپورت و مارک که هست که دستشون می کنن حالا ماله ما شده حق الناس

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من به شخصه تا یه چیزی رو با چشمم نبینم باور نمیکنم، میخواد دستبند پاور بالانس باشه یا خدا و پیغمبر!
تا تست نکرده بودم این دستبندو میگفتم پلاستیکه (محسن شاهده :دی) بعد که تست کردم متوجه شدم بی تاثیر هم نیست.

پ.ن: بعد چند وقت که بذاریم تو دستمون عادی میشه و فرقی نمیکنه تو دستمون باشه یا نه! (من اینجور حس کردم) داستان این چیه؟ :دی

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
همانطور که گفتم این نظر من و البته چند نفر دیگر است.ضمنا این دستبند داره بنام تسکین دهنده اعصاب و روان به فروش می رسد نه تحت عنوان دستبند اسپرت و مارک.
به هر حال نظر شما و سایر دوستان هم برای بنده مورد احترام هست

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
من به شخصه تا یه چیزی رو با چشمم نبینم باور نمیکنم، میخواد دستبند پاور بالانس باشه یا خدا و پیغمبر!
تا تست نکرده بودم این دستبندو میگفتم پلاستیکه (محسن شاهده :دی) بعد که تست کردم متوجه شدم بی تاثیر هم نیست.

پ.ن: بعد چند وقت که بذاریم تو دستمون عادی میشه و فرقی نمیکنه تو دستمون باشه یا نه! (من اینجور حس کردم) داستان این چیه؟ :دی
:wacko: من که هنوز تست نکردم !‌ولی اگه واقعا کار کنه بریم اصلیشو بخریم

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
به نظر منم این چینی ها با این قیمتش (که وارد می شه منطقی) تخیلیه!

یکی دیگه هم این افزایش قد هستش. تو یه برنامه دیدم طرف رفته پیش دکتر متخصص سنش زیر 18 بود بعد برای هر سانتی متر بلند بشه یک ملیون داده بود . حالا این محصولات تا 35 سال هم اثر می کنند!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
به نظر منم این چینی ها با این قیمتش (که وارد می شه منطقی) تخیلیه!

یکی دیگه هم این افزایش قد هستش. تو یه برنامه دیدم طرف رفته پیش دکتر متخصص سنش زیر 18 بود بعد برای هر سانتی متر بلند بشه یک ملیون داده بود . حالا این محصولات تا 35 سال هم اثر می کنند!
lالبته یک مشکل ایرانی ها هم همین هست حتما باید گرون باشه تا تاثیر کنه همین دست بند رو من قبلا به ایم اصل برام اوردن مثلا گفته از نمایندگی اینگلیس هست همین که دارم اومده پشتشم زده چین
درسته هر ارزونی بی علت نیست ولی اگه ما وارد کننده ها همین رو میدادیم 50 تومن همه الان داشتن تتعریفشو میکردن و ...........

بالا