• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محل طرح سوالات Macromedia Flash

alireza MX

Registered User
لایک‌ها
0
میخوام اگه میشه همه بیان مشکلاشونو اینجا مطرح کنن تا این قدر شلوغ نشه و گیج نشیم
بعد با همفکری همه حلش میکنیم
اولین سوال:من میخواستم یه فلاش بارون درست کنم که تو بک گراند بباره
اگه کسی سورسشو داره بذاره(fla.)
ممنون میشم.ضروریه:blush:

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در مورد مالتی مدیا بیلدر سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
1- یه عکس میخام بزارم پشت زمینه صفحه ولی یه خورده بزرگه تو بیلدر خاصیت استرچ کجاست که عکس توی صفحه جا بشه . راه حلش چیه؟؟
2- میخام برنامه را هرجا بردم فونتش بهم نریزه دوستی میگفت فایل فونت را برو قسمت embedded files اضافه کن حالا اینکار را کردم چه جوری با بردن روی سیستم دیگه اتوماتیک اجرا میشه . نمیدونم کجا باید اسکریپت بنویسم . و چه اسکریپتی ؟؟؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
علیرضا خان ، این کار فکر نمیکنه زیاد جالب باشه!!!
هر کاربری سوالات مختلفی داره و اگر همه اینها بیاد و در یک تاپیک جمع بشه تاپیک بیشتر از اونی که فکر کنی شلوغ میشه و هیچ کاربری به خودش زحمت نمیده کل تاپیک رو بگرده تا شاید بتونه جوابشون رو ما بین تاپیک ها پیدا کنه و خوب باالجبار تاپیک برای سوالش ایجاد میکنه و ...
با این وجود من پیشنهاد میکنم این تاپیک برای معرفی و درخواست سورس های مختلف باشه ، فکر میکنم این موضوع خیلی کاربردی تر و پر طرفدار تر باشه.

...

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيكسر جان حالا لااقل به سوال من در مورد پشت زمينه تو بيلدر جواب ميدادي بعد ش نظر ميدادي

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از hpxyz :
پيكسر جان حالا لااقل به سوال من در مورد پشت زمينه تو بيلدر جواب ميدادي بعد ش نظر ميدادي

متاسفم دوست من ، من اصلا به پست شما توجه نکردم ، در عین حالا ، الان که پست شما رو مطالعه کردم باید بگم که متاسفانه من فقط چند بار Multimedia Builder رو نصب کردم و باهش کار کردم و به هیچ عنوان توانایی من در این نرم افزار به حدی نیست که بتونم جواب سوالتون رو بدم ، یک کتاب ازش دارم ، یک نگاهی بهش میندازم اگر در رباطه با سوال شما به جوابی و یا حداقل نکته ای رسیدم حتما بهتون خبر میدم.

...

taleghani

Registered User
لایک‌ها
0
فایلهای با پسوند swf ه در فلش درست کردم چطور باید در صفحه web بیاورم تا در روی اینترنت قابل نمایش شوند. با چه دستوری؟ یه سوال دیگه , اگه بخوام فایلهای فیلم رو هم نمایش بدم با چه دستوری؟ و چه فرمتی از فیلم حجم کمتر و کیفیت بالایی دارد؟

taleghani

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب منو بده.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
taleghani عزیز ، من دوست داشتم در حضور alireza MX عزیز عنوان تاپیک رو عوض کنم ( برای درخواست Surce ) که متاسفانه ایشون دو ، سه روزی نیستن ، شما محبت بفرمایین برای سوالتون یک تاپیک جدا ایجاد کنید تا در اسرع وقت به پاسختون برسین.

Control Panel

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
نرخ قیمت طراحی پروژههای مولتی مدیا با نرم افزارهای فلش و مولتی مدیا بیلدر چقدره؟
معمولا چه جوری حساب میکنند ؟ صفحه ای یا ...

meli

Registered User
لایک‌ها
23
بستگی به تعداد صفحات و اینکه بخواید صفحه حرفه ای کار بشه یا معمولی داره!

Control Panel

Registered User
لایک‌ها
0
من یه مجموعه نزدیک به 300 صفحه فلش با نزدیک 800 صفحه html مد نظرم هست . شما کار را در سطح حرفه ای فرض کنید

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
حتما همتون اين تبليغهاي توي وبلاگهاي فارسي مثله "پرشين بلاگ" و " بلاگفا" رو ديديد ! و ديدين كه چقدر ملت بازديد كننده رو اذيت ميكنن D:

ميخواستم ببينم هيچ راه حلي هست كه بشه از شر اين تبليغ ها راحت شد يا نه؟

مثلا يه script يا يه دستوري بشه توي قالب سايت اضافه كرد كه ديگه هيچ فايل فلشي اجرا نشه !؟

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب ما رو بده؟!

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا چقدر جواب !!! يه هفته گذشت ... ميّت رو زمين موند

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از webmaster :
سلام .
حتما همتون اين تبليغهاي توي وبلاگهاي فارسي مثله "پرشين بلاگ" و " بلاگفا" رو ديديد ! و ديدين كه چقدر ملت بازديد كننده رو اذيت ميكنن D:

ميخواستم ببينم هيچ راه حلي هست كه بشه از شر اين تبليغ ها راحت شد يا نه؟

مثلا يه script يا يه دستوري بشه توي قالب سايت اضافه كرد كه ديگه هيچ فايل فلشي اجرا نشه !؟

حذف تبلیغات پرشین بلاگ

...

بالا