• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مخفی ماندن در شبکه و عدم رویت فایل دانلود شده توسط سرور

galaxyhanyf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توی یک شرکت کار می کنم که یک شبکه داخلی با 10 تا کامپیوتر داره و یک سرور که نمی خوام سرور بدونه من چی دانلود کردم یک جورایی کل .چه باید بکنم؟:blink:

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
از SSL Proxy یا *** استفاده کن
blinksmiley.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من توی یک شرکت کار می کنم که یک شبکه داخلی با 10 تا کامپیوتر داره و یک سرور که نمی خوام سرور بدونه من چی دانلود کردم یک جورایی کل .چه باید بکنم؟:blink:

مگه application filtering دارند... :blink: ؟

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مگه application filtering دارند... :blink: ؟

اتفاقا این مشکل منم هست! چون تا چهار تا فایل دانلود میکنم صدای اداره کامپیوترمون در میاد که باز تو همه پهنای باند رو داری میگیری و خلاصه انواع و اقسام محدودیتها رو واسمون گذاشتن. چون کل سیستم از طریق پروکسی به اینترنت وصله و همه جوره میتونن محدودیت بذارن که الانم گذاشتن. منجمله محدودیت حجم دانلود، زمان دانلود، زمان استفاده از رپیدشیر، محدودیت دانلود mp3 و گوش کردن به فایلهای استریم real، بستن پورتهای تورنت و ftp و p2p و خلاصه هر چی که فکرشو بکنین! نمیدونم راهی هست یا نه؟

monaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم این مشکل رو دارم. البته مدیر شبکه ما دسترسیمون رو محدود نکرده. ولی به محض اینکه از اینترنت زیاد استفاده می کنیم، صداش در میاد :mad: و کانکشنمون رو قطع می کنه. تازه میگه می تونه از طریق فعال کردن cache متوجه بشه چه فایلهایی رو دانلود کردیم. حالا روشی وجود داره که بشه برای دو مورد زیر مدیر شبکه رو دور زد؟:
1- حجم استفاده از پهنای باند توسط ما رو از دید مدیر شبکه مخفی کنه.
2- جلوگیری از دسترسی مدیر شبکه به فایلهای دانلود شده توسط ما یا اینکه متوجه بشه تو اینترنت چیکار می کنیم؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
منم همین مشکل رو دارم
اگر کسی میتونه کمک کنه از شر محدودیت سر ور مون رها شیم

omid1979

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما هر كاري بكنيد نميتوانيد ترافيك مصرفي خودتون را غير واقعي نشون بديد . نهايت اينه كه نوع فايلهايي كه دانلود ميكنيد مخفي ميمونه ولي حجم و مقدار ارسال و دريافت رو نميشه مخفي كرد . اگه اينجوري بود من ميرفتم يه خط 64 كيلوبيت از مخابرات ميگرفتم بعد مي‌آمدم به اندازه 10 مگابيت كار ميكشيدم .الكي كه نيست .
براي رفع مشكل شما هم پيشنهاد ميكنم با مدير شبكه مدارا كنيد و دانلود برنامه هاي خودتون رو بگذاريد براي بعد از ساعت اداري . همونطور كه من توي شركت اين كارو كردم به كارمندا رو مجبور كردم كه دانلود رو براي بعد از ساعت اداري انجام بدن .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Jahandar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

توی دانشگاه برای اتصال به شبکه و اینترنت باید از اکونت *** استفاده کنیم . منم رفتم یوزر و پسورد یکی از کارمندا رو ازش گرفتم . اما مشکل اینه که در اینصورت هر کاری توی اینترنت انجام بدم میتونن مونیتورش کنند . من برای رهایی از این مشکل بعد از اتصال به *** اینترنت دانشگاه ، یه اکونت *** ساختم ( این غیر از اون *** اتصال به شبکهء دانشگاه بود ) تا کارهام توی نت مخفی بمونه اما با اتصال اون ، اصلا نمیشد توی سایتی رفت . حالا سوالام اینه که :

1 - چطوری میتونم فعالیتمو مخفی نگه دارم که نفهمند توی چه لینکهایی رفتم یا چه لینکهایی رو دانلود کردم ؟

2- یکی از دوستان گفت میتونن با cach کردن شبکه ، حتی فایلها رو کامل داشته باشند . در این صورت که دیگه هیچ راهی برای مخفی موندن فایلهای دانلودی وجود نداره . آیا این حرف دوستمون درست بود ؟ ( این سوال از همه مهمتره )

3- آیا امکانش هست که از ویندوز live ( همین ویندوزی که با یه سی دی راه میفته و نیاز به نصب نداره ) برم و وارد شبکه بشم و بعدش اونجا اکونت *** عبور از فیلترها رو بسازم ؟ چون فکر میکنم ممکنه بخاطر محدودیتهایی که قرار دادند این اکونت *** کار نمیکنه و فقط لاگین میشه .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ببینید دوستان ... سیستم شیرینگ اینترنت توی شبکه های بزرگ معمولا از یک virtual gateway انجام میشه .
بدین معنی که اینترنت اصلی ( Main Gateway ) به یک سرور وصل میشه و تمام شبکه ها فقط به اون سرور متصل می شوند .
به بیان دیگر شما اگر اینترنت میخواهید باید از اون سرور درخواست کنید .

حال بر روی آن سرور هر چیزی که اعمال شود ( محدودیت ها ) حرف اخر همان است .
اگر مدیریت و کانفیگ شبکه مشکل داشته باشد شاید بتوان راهی پیدا کرد اما در غیر این صورت ...

نرم افزار های فوق العاده ای مثل ISA خیلی خوب می توانند کاربران در لایه های مختلف کنترل کنند و ایجاد محدودیت نمایید . حتی آنها می توانند یک کلمه خاص را منع کنند و وقتی شما فلان کلمه را زدید به مدیر شبکه آلارم دهند ... ( منظورم تا این حد هست )

پس به نظر من اگر می خواهید راهی برای فرار پیدا کنید , بهتر است به دنبال راهی برای دور زدن سرور و رسیدن به اینترنت اصلی پیدا کنید . در غیر این صورت خیلی وقت و انرژی خودتون رو هدر ندید .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یک نکته:

علت اینکه برای شما محدودیت میگذارند در 90% موارد مریض بودن مسئول سرور نیست :D
چون چندین مورد تجربه مسئولیت شبکه را داشتم باید این نکته را بدانید که وقتی شما مسئول شبکه یک شرکت هستید یکی از کارهای شما تامین اینترنت برای کل آن شرکت است.

1- پهنای باندی که شرکت تهیه می کند محدود است در 90% مواقع (یعنی کل اینترنت شرکت تا یک مقدار مشخصی سرعت دانلود دارد)
2- وقتی شما شروع به دانلود می کنید تمام پهنای باند را اشغال می کنید (همه سرعت کل شرکت را مصرف میکنید)
3- نتیجه این کار شما باز نشدن حتی یک صفحه گوگل برای 10 ها نفر دیگر داخل شبکه است
4- هر جوری محدودیت رو دور بزنید در اصل موضوع که همین سه مرحله قبل است فرقی نمیکنه و باز هم با اتفاق افتادن این سه مرحله متوجه دور زدن شما می شویم ...

davood_cracker

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
تو شرکت ما نه محدودیت دانلود داریم نه مشکلی از بابت اینترنت،تنها مشکلی که هیت اینه که من یه بار پشت سیستم ادمین بودم دیدم داره تک تک سایتهایی که باز میکنیم میبینه به صورت کامل،تمام چیزهایی ک سرچ کرده بودیم و...
راهی هست که بشه دور زد؟اگه *** استفاده کنیم حل میشه؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
نمیشه . حتی صفحه دسکتاپ رو هم رصد میکنن. کسی نرم افزار ضد جاسوسی برای این مورد سراغ داره؟

بالا