• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدارک مخصوص وریفای پی پال یا پیزا موجود است

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوستان

مدارک واقعی و اصلی جهت ساخت اکانت پی پال و یا پیزا یا هر بانکی که جهت عضویت نیاز به مدارک اصلی دارید که

تایید شوید یا به اصطلاح وریفاید شوید و موقغ لیمیت اکانت رفع لیمیت شوید موجود میباشد

بنده به صورت تضمینی مدارک رو میدم به شرط کاملا واقعی بودن

جهت خرید وپرداخت آنلاین به لینک زیر بروید وحتما حتما قبل از خرید وپرداخت وجه تماس بگیرید با من

وبرای پرداخت آنلاین به سایت من بروید

www.epay.shopfa.com

قیمت 50 تومان

خیلی از دوستان اعتماد سازی میخواستند

جهت اعتماد سازی برای دوستانیکه به بنده اعتماد ندارند نصف مبلغ به عنوان پیش پرداخت گرفته میشود وسپس بعد انجام کار

اسکرین شات سفارش را برایشان ایمیل کرده و بعد بقیه مبلغ گرفته میشود سپس سفارش تحویل داده خواهدشد

لازم به ذکر است که خرید این دسته از دوستان شامل تخفیف وجشنواره بهاری ما نمیباشد

شماره تماس 09370654434 بهمنی

Last edited:

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان خبر جدید

مدارک علاوه بر کشور های از کشور های اسیایی از کشورهای آمریکا وکانادا واسترالیا وانگلیس موجود میباشد

اما پیشنهاد من خرید مدارک از کشورهای آسیایی میباشد چون پی پال حساسیت شدیدتری رو حساب های این چهار کشور داره
در ضمن آمریکا جهت وریفاید هم به حساب بانکی و هم به کردیت کارت احتیاج

دارد ومدارکی که ما میدیم خدمتتون شامل لوگ کردیت کارت یا همون حساب بانکی و پاسپورت میباشد

این سرویس رو برای متقاضیانمون که مدارک از این کشورها لازم داشتند ایجاد کردیم

قیمت این مدارک نیز 50 تومان میباشد

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام مجدد خدمت کاربران عزیز

بخاطر قدر دانی از مشتریانمون و همچنین دوستانیکه مدارک به تعداد میخواستند ویا تعداد بیشتر از یک اکانت

وریفای شده میخواستند و از من درخواست تخفیف داشتند

تصمیم گرفتم سفارشاتمون رو در قالب جشنواره مطرح کنیم

جشنواره بهاری ما شامل موارد زیر است

با خرید هر 3 عدد مدارک از ما 4 عدد مدارک کامل تحویل بگیرید

با خرید هر اکانت وریفای شده از هر پنل برنزی یا نقره ای یا طلایی یک عدد مستر کارت یک دلاری

با اعتبار 2 ماه هدیه بگیرید

باخرید هر 3 عدد اکانت وریفای شده از هر پنل برنزی یا نقره ای یا طلایی یک عدد مستر کارت

3 دلاری غیر قابل شارج با اعتبار 1 ماه هدیه بگیرید

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
آقا حسن انگار بالاخره موفق به انجامش شدی!
تبریک!
جای خالی اینطور تاپیکی حس میشد تو فروم.نه که کسی دیگه وجود نداشته باشه پی پال و پی زا وریفایی کنه،نه! از این جهت میگم چون اونا قیمتاشون مفت گرونه!
اما الان دیگه با این قیمت،کار راحت تر میشه! فقط میطلبه بیشتر تبلیغ کنی تا کسی نیاد بخاطره یه افتتاح حساب که تو کل دنیا رایگانه،200،300 تومن هزینه کنه!
و اما این پیشنهادم میدم که اگه از این کار استقبال شد،حتی میتونی تخفیف هم بدی!!!
یا مثلا از همین الان بگی اگه ماه خرداد حداقل_مثلا_20 نفر بیاد خرید کنه،20،30 درصد تخفیف به همه داده میشه.زمانشم بذاری3-4 روز مثلا!
یا هرکسی یه بار بخره،دفعه دوم بیاد باز خرید کنه، 10 درصد تخفیف بگیره و دفعه سوم 20 درصد تخفیف!
من خودم دارم واسه فروش نرم افزار،بطور اعجاب انگیزی تخفیف میدم!یعنی تو دنیا بی سابقه هست!اصلا یه وضعی!
:general711:

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
آقا حسن انگار بالاخره موفق به انجامش شدی!
تبریک!
جای خالی اینطور تاپیکی حس میشد تو فروم.نه که کسی دیگه وجود نداشته باشه پی پال و پی زا وریفایی کنه،نه! از این جهت میگم چون اونا قیمتاشون مفت گرونه!
اما الان دیگه با این قیمت،کار راحت تر میشه! فقط میطلبه بیشتر تبلیغ کنی تا کسی نیاد بخاطره یه افتتاح حساب که تو کل دنیا رایگانه،200،300 تومن هزینه کنه!
و اما این پیشنهادم میدم که اگه از این کار استقبال شد،حتی میتونی تخفیف هم بدی!!!
یا مثلا از همین الان بگی اگه ماه خرداد حداقل_مثلا_20 نفر بیاد خرید کنه،20،30 درصد تخفیف به همه داده میشه.زمانشم بذاری3-4 روز مثلا!
یا هرکسی یه بار بخره،دفعه دوم بیاد باز خرید کنه، 10 درصد تخفیف بگیره و دفعه سوم 20 درصد تخفیف!
من خودم دارم واسه فروش نرم افزار،بطور اعجاب انگیزی تخفیف میدم!یعنی تو دنیا بی سابقه هست!اصلا یه وضعی!
:general711:

سلام آقا محسن ممنونم از اینکه تجربه هاتون رو در اختیارم گذاشتید به لطف خدا شرایط جهت ساخت اکانت پی پال با مدارک مهیا شده و از همه مهمتر اینکه همه حساب ها رو به قیمت خرید در حال حاضر به مشتریا ن ودوستان میدم وسودی رو برای خودم لحاظ نکردم اگر قیمت ها رو ببینید متوجه خواهید شد
انشالا درصدد این هستم که به زودی زود حساب پی زا برای دوستانیکه تمایل دارند با این حساب کار کنند نیز فراهم کنم
به زودی زود فرمایشات شما رو در تاپیکم به کار میگیرم

از همه دوستان میخوام در این زمینه منو یاری کنند

متشکرم

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
از این سایت میتونید خرید فیلترشکن داشته باشید

من با اکانت این سایت حسابمو وریفای کردم
ممنونم دوست عزیز
چشم برسی میشه و در صورت ارزان بودن واسه مشتریانمون از این سایت استفاده خواهیم کرد
چون هدفم این هست که یه حساب کاملا ارزان به مشتری بدیم که خدمات جانبی آن هم ارزان باشد مثل همین قند شکن بجای vps

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام مجدد خدمت همه کاربران و مدیران و فروشندگان

سعی دارم همه نظرات مثبت وایده های قشنگ دوستان رو در تاپیکم لحاظ کنم

جشنواره بهاری به قوت خودش پا برجاست

از امروز مورخ 23 فروردین 93

هرکسی یه بار مدارک بخره،دفعه دوم بیاد باز خرید کنه، 10 درصد تخفیف میگیره و دفعه سوم 20 درصد تخفیف! و دفعه چهارم 30 درصد و دفعه پنجم 40در صد و همینطور تا آخر ......

که نهاییتا بعد از خرید دفعه دهم بلافاصله مدارک دفعه یازدهم رو رایگان تقدیم مشتری میکنم

و بعد از آن سیکل خرید به حالت اول بر میگرده

به امید روزهای همیشه شاد همراه با موفقیت برای همه دوستان

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
دمت گرم وقعا ادم میمونه بعضیا چرا واسه یه وریفای اون قیمت های نجومی رو میگیرن مثلا طرف زده وریفای پرفکت مانی 200 هزارتومن! کل کارش هم اینه که همین مدارک ایرانی رو ترجه انگلیسی کنی! (واسه پرفکت مانی)

دم شما گرم که به همه کمک میکنین

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دمت گرم وقعا ادم میمونه بعضیا چرا واسه یه وریفای اون قیمت های نجومی رو میگیرن مثلا طرف زده وریفای پرفکت مانی 200 هزارتومن! کل کارش هم اینه که همین مدارک ایرانی رو ترجه انگلیسی کنی! (واسه پرفکت مانی)

دم شما گرم که به همه کمک میکنین
خواهش میکنم دوست عزیز انجام وظیفه میکنم

امیدوارم توانسته باشم قدمی جهت شاد کردن دوستان برداشته باشم

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
جهت اعتماد سازی برای دوستانیکه به بنده اعتماد ندارند نصف مبلغ به عنوان پیش پرداخت گرفته میشود وسپس بعد انجام کار

اسکرین شات سفارش را برایشان ایمیل کرده و بعد بقیه مبلغ گرفته میشود سپس سفارش تحویل داده خواهدشد

لازم به ذکر است که خرید این دسته از دوستان شامل تخفیف وجشنواره بهاری ما نمیباشد

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان مدارک موجود است هرکس خواست تماس بگیره

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان،آقا حسن از دوستان بسیار صاف و ساده و کاملا مورد اعتماد بنده هستن و اتفاقا اولین نفر خودم بودم ازش گرفتم و بدون هیچ دردسری و خیلی زود واسم حسابمو آماده کرد.هم پی پال و هم پی زا.آخه جدیدا هرچی روش کسب درآمد خوبه،بخصوص فقط پی پال میگیرن.البته دوستان باید همکاری کنن که همه با هم روش های جدید رو روی کار بیاریم.مثلا همین گوگل ادسنس که حسابی فکرم درگیرش شده و امیدوارم بشه انجامش داد.تبلیغ واسه شرکت گوگله و کلی پول توشه.البته راه های ساده تری هم هست که متاسفانه تا حالا کسی نیومده به طور جد،راه های جدید رو همیشه بذاره تو فروم که امیدوارم اتفاق بیفته.قدم اول رو داش حسن گذاشته که اصل کاری رو یعنی داشتن حساب معتبر رو مهیا کرده...
باز ممنونم از حسن جان واسه این کار مثبتشون ;)

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستانیکه تمایل به خرید دارند لطفا هر چه سریعتر تماس بگیرید و سفارش خودتون رو ثبت کنید ما به ترتیب اولویت سفارشات

رو انجام میدهیم

باتشکر

09370654434

saeedbarcelona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام
آقای بهمنی تا 25 آفریل بن شدن به دلیل نامعلوم که خودشونم نمیدونند
مشتریان ایشون همه میدونند که این آقا بسیار با اخلاق وبا محبت اند و تو کارشون صادق اند
لذا خواهشی که دارم از همه کاربران و مشتریان ایشون از ایشون دفاع کنید و به ادمین اطلاع بدید تا زودتر ایشون آی دیشون باز بشن
من از آقای بهمنی بسیار راضیم و اشون یه اکانت پی پال رو با مدارک کمتر از 3 سه روز تحویل دادند وهمین جا صراحتا اعلام میکنم که قدر دان محبتاشونم

saeedbarcelona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان تا یوزر آقای بهمنی باز بشه بنده از طرف ایشون اطلاع رسانی میکنم
یک عدد حساب پایزا وریفای شده از چین موجود است
دو عدد مدارک کامل از کشور انگلیس موجود است
سفارشات پی پال وپی زا پذیرفته میشود و72 ساعته آماده تحویل خواهد بود جهت پیش خرید با تلفن آقای بهمنی تماس بگیرید

شماره تماس 09370654434
www.epay.shopfa.com

saeedbarcelona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان تا یوزر آقای بهمنی باز بشه بنده از طرف ایشون اطلاع رسانی میکنم
یک عدد حساب پایزا وریفای شده از چین موجود است
دو عدد مدارک کامل از کشور انگلیس موجود است
سفارشات پی پال وپی زا پذیرفته میشود و72 ساعته آماده تحویل خواهد بود جهت پیش خرید با تلفن آقای بهمنی تماس بگیرید

شماره تماس 09370654434
www.epay.shopfa.com

saeedbarcelona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
مدارک کامل از کشور تایلند موجود است
و سفارش اکانت پی پال وریفای شده تحویل در کمتر از 5 ساعت پذیرفته میشود
شماره تماس 09370654434
آی دی یاهو:bahmani_67
وب سایت فروشگاهی:www.epay.shopfa.com

saeedbarcelona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
3 عدد حساب وریفای شده پی زا ساخته شده از کشور تایلند با مدارک موجود است همراه با ip

دوستانیکه هر 3 اکانت را خرید کنند از تخفیف ویزه آقای بهمنی برخوردار میشوند

شماره تماس 09370654434

ای دی یاهو:bahmani_67
وب سایت فروشگاهی :www.epay.shopfa.com

بالا