• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدت زمان فهمیدن گوگل مبنی بر اینکه سایت شما در سایت های رنک دار ثبت شده چند روز میباشد

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
مدت زمان فهمیدن گوگل مبنی بر اینکه سایت شما در سایت های رنک دار ثبت شده چند روز میباشد

یعنی اگر من بک لینک بخرم گوگل در چه مدت میفهمه و رتبه سایت من میاد بالا

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161

بستگی به نرخ crawl کردن جایی داره که لینک خریدین. اما لینک خریدن رو من توصیه نمیکنم چون احتمال اسپم شدنتون میره بالا.

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
در کل لینک نخرید ولی اگر قصد خرید دارید به نکات زیر توجه کنید

پیج رنک سایت واقعی باشه ( نه اینکه با ریدارکت کردن روی یک دامین رنکدار به دست اومده باشه )

تعداد ایندکس ها زیاد باشه

تعداد بک لینک های سایت زیاد باشه

تعداد لینک هایی که وب سایت قرار داده کم باشه

حتما حتما Follow باشه اگر No Follow باشه فقط جنبه تبلیغ داره

لینک شما حداقل باید 3 ماه در وب سایت طرف قرار داشته باشه و طبیعی به نظر بیاد یعنی چی ؟ یعنی اینکه سر ماه یا راس همون موقعی که لینک ثبت شده برداشته نشه

گوگل متوجه میشه که پول دادید بابت لینک اگر هم متوجه نشه وقتی لینکتون بعد از چند ماه بردارید سایتتون افت می کنه

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

بسنگی به سایتی داره که ازش میخرید و تعداد کلیک بر روی لینک شما. پیشنهاد میکنم قبل از خرید لینک ای مقاله رو مطالعه کنید:
چرا نباید بک لینک بخریم؟

بالا