• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدرسه ی بین المللی تهران میگوید مدارک تحصیلی شما را گم کرده ایم ؟! چاره چیست؟

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

یکی از دوستان من در سال تحصیلی 1987/88 از مدرسه ی بین المللی تهران فارغ التحصیل شده و الان در انگلستان زندگی میکنه. اخیرا با مدرسه ی بین المللی تهران تماس گرفته و درخواست صدور مدارک جدید کرده (برای ادامه ی تحصیل نیاز داره). حالا مشکل اینجاست که

این مدرسه در پاسخ میگه که : مدارک تحصیلی شما در هنگام جا به جایی به ساختمان جدید گم شده !! و امکان صدور مجدد مدارک تحصیلی برای ما وجود نداره !!!. این دوست من به هر جا که تلفن زده یا برنمیدارند یا اینکه کار رو ارجاع میدن جای دیگه..... . حالا از شما دوستان گرامی

کسی میتونه به من کمک کنه تا پی گیر کار این دوستم باشم؟ لطفا راهنمایی کنید.

با سپاس.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
سلام.

یکی از دوستان من در سال تحصیلی 1987/88 از مدرسه ی بین المللی تهران فارغ التحصیل شده و الان در انگلستان زندگی میکنه. اخیرا با مدرسه ی بین المللی تهران تماس گرفته و درخواست صدور مدارک جدید کرده (برای ادامه ی تحصیل نیاز داره). حالا مشکل اینجاست که

این مدرسه در پاسخ میگه که : مدارک تحصیلی شما در هنگام جا به جایی به ساختمان جدید گم شده !! و امکان صدور مجدد مدارک تحصیلی برای ما وجود نداره !!!. این دوست من به هر جا که تلفن زده یا برنمیدارند یا اینکه کار رو ارجاع میدن جای دیگه..... . حالا از شما دوستان گرامی

کسی میتونه به من کمک کنه تا پی گیر کار این دوستم باشم؟ لطفا راهنمایی کنید.

با سپاس.
بره دادگاه شکایت کنه
من بودم این کار رو میکردم

اگر دادگاه کاری نتونه بکنه فکر نکنم کسی دیگه بتونه !
راستی مدارکی چیزی داره این دوستتون ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دادگاه شکایت کنه ، ابروی مدرسه می ره ! مجبور می شن یه کاری کنند !

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
بله دوستم کپی تمام مدارکش رو داره و حتی اسکن اونها رو همراه با کپی پاسپورت انگلیسی اش به طور تمام و کمال براشون فرستاده اما میگن ما مدارک شما رو گم کردیم و موجود نیست !!

سپاس از توجه شما دوست بزرگوار.

بالا