• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدرک ACE می خوام کسی اطلاع خاصی داره؟

kma

Registered User
لایک‌ها
4
آقا کسی اطلاع خاسصی داره از مدارک adobe ؟

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام من یه مقدار اطلاعات دارم اگه خواستید میگم ولی منم دنبال اطلاعات بیشتر هستم اگه کسی میدونه بگه تا من اطلاعات ناقصمو نگفتم!!!!!منم میخوام اطلاعات

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
یه موسسه یا به قول خودشون مدرسه هست ، اتفاقا صفحه فیس بوک داره ، نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه ، اما سر بزنید حتما
مورد بعدی دوست من بنظرم تو ایران مدرک نگیری بهتره ، اگر میتونی و زبانت خوبه کشورای حاشیه خلیج فارس رو پیشنهاد میدم. به مدارک اهدایی در ایران اونم در این سطح(از نظر من) اعتباری نیست
برای دوره های دیگه هم یه سری به اینجا بزنی بد نیست شبکه طراحان گرافیک ایران | پارتنر و اسپانسر حرفه ایی گرافیک

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان بهترین کار رفتن به دبی هست بسیار هم معتبرتر از ایرانه و تو ایران هم والا 2 جا پرسیدم قیمتاش وحشتناک بود:cigar: همون پول رو ادم میده تو دبی میگیره (این جور که شنیدم تو دبی حتی از خیلی از کشورهای اروپایی معتبرتره) حالا بازم کسی اطلاعات داره بگه اطلاعاتمون رو یه کاسه کنیم شاید به کارمون اومد .:graduated

اقا هاشم همون یه ذره اطلاعاتتم بگو شاید به کارمون اومد .

اپ

ordoubadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چندتا نکته رو در نظر بگیرید : هیچ فرقی نداره که از کجا ACE میگیرید ؛ هم به ایران میشه اطمینان کرد هم به همه کشورهای دیگه ، چرا که نهایتا مدرک از طرف adobe برای شما ارسال می شه ، و هر موسسه ای که این مدرک رو میده ، تحت نظارت adobe داره ایکارو می کنه ، مدرک ace از adobe مثل مدارک مایکروسافت ، تقلبی و پولی و .... نداره!

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان چندتا نکته رو در نظر بگیرید : هیچ فرقی نداره که از کجا ACE میگیرید ؛ هم به ایران میشه اطمینان کرد هم به همه کشورهای دیگه ، چرا که نهایتا مدرک از طرف adobe برای شما ارسال می شه ، و هر موسسه ای که این مدرک رو میده ، تحت نظارت adobe داره ایکارو می کنه ، مدرک ace از adobe مثل مدارک مایکروسافت ، تقلبی و پولی و .... نداره!

پس تحریم ها چی میشه ؟ شما مطمئنی ما که از خدامونه همین جا راحت و مطمئن بگیریم اما چیزی که تو ایران فراونه دزدی از این جور جا هاست اگر جای مطمئن میشناسی برام پخ کن برم تحقیق .:medieval::ph34r2:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان مجتمع فنی تهران این مدرک رو ارائه میده ، الته تا پارسال که میداد امسال رو نمیدونم

اینم سایتشون : مجتمع فني تهران

خیلی معتبر و معروفه در سطح بین المللی

بالا