• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مديريت صنعتي خوبه؟

دلريخته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اومدم تو گفتگو ازاد تاپيك بزنم نشد. بعد اينجا رو ديدم. مديريت صنعتي پيام نور قبول شدم اما خانواده ميگن به درد نميخوره بازار كارش خوب نيست كاش مديريت بازرگاني قبول شده بودي! بازرگاني نياوردم خب! ميگم حالا واقعا مديريت صنعتي اينقدر اوضاعش خرابه و كار گير نمياد براش؟

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
بازار کارش بد شده چون کار نیست و از اون طرف هم هزارون نفر با رزومه های قوی منتظر کار هستند..به نظر من اول مدیریت دولتی و بعد مدیریت بازرگانی.

دلريخته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازار کارش بد شده چون کار نیست و از اون طرف هم هزارون نفر با رزومه های قوی منتظر کار هستند..به نظر من اول مدیریت دولتی و بعد مدیریت بازرگانی.

اره انگاري همينطور شده. حالا يكي به بابام گفته شايد بتونه تو مخابرات يه كاري در حد منشيگيري پيدا كنه. همينم البته شايد 4 سال ديگه نشه ولي ديگه همينه.كاش بازرگاني رو اورده بودم !

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
ببینید مدیریت صنعتی سختتر از بازرگانی هستش و درسهاشون تا حد خیلی زیادی مشترک هست پس اگه صنعتی بخونید و با جدیت درس بخونید میتونید گرایشتون رو برای فوق تغییر بدید به بازرگانی یا حتی حسابداری و ...

دلريخته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید مدیریت صنعتی سختتر از بازرگانی هستش و درسهاشون تا حد خیلی زیادی مشترک هست پس اگه صنعتی بخونید و با جدیت درس بخونید میتونید گرایشتون رو برای فوق تغییر بدید به بازرگانی یا حتی حسابداری و ...

اره شنيدم و حسابي هم مي ترسم! راستي اينم شنيدم كه ميگن خيلي از واحداش شبيه واحداي مهندسي صنايعه. حالا اگه شبيه اونه پس چه جوريه كه بازار كار براي مهندسي صنايع خوبه ولي اين يكي افتضاح؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

اول مدیریت مالی هستا

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
اره شنيدم و حسابي هم مي ترسم! راستي اينم شنيدم كه ميگن خيلي از واحداش شبيه واحداي مهندسي صنايعه. حالا اگه شبيه اونه پس چه جوريه كه بازار كار براي مهندسي صنايع خوبه ولي اين يكي افتضاح؟
ترس نداره! باید امید داشت!
مدیریت صنعتی ها مشترک زیادی با صنایع دارن. توی فوق هم رقابت دارن برای MBA(مدیریت اجرایی) که شاید چون ریاضیشون بهتره راحتتر از صنعتی ها قبول میشن که برای mba هم کار زیاده درحال حاضر.
در مورد بازار کار هم ربطی به صنایعی بودنشون نداره! بیشتر خود شخصه که مهمه!
نگران بازار کارش نباشید . توی این چهارسالی که صنعتی میخونید روی ریاضی(در حد همون دبیرستان و پایینتر!) و حسابداری کار کنید و بعد هم برید حسابداری! برای حسابدارها هم که کار فراوونه.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بنده معتقدم حتی اگه بدترین و مضخرف ترین رشته دنیا هم تحصیل کنید همه چیز به خودتون بستگی داره که کجا قرار خواهید گرفت!
توی هر رشته ای و هرجایی میشه موفق بود. سواد مهمه و درکنارش هم مدرک لازمه.
یکی از تحلیلها اینه که اگر وضعیت دلار همینطور باشه ممکنه رو به تولید داخلی اورده باشه و روی بازارکار تاثیر خوبی بذاره. بنابراین هیچوقت درباره 4سال بعد قضاوت نکنید.

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
رشته داغونیه عمرتو هدر نده

بالا