• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیا لایبرری و پلی لیست Winamp 5.31

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام
آقا اینجا کسی با مدیا لایبرری وینمپ 5.31 کار کرده؟

تو مدیا لایبرری قسمت Playlistش وقتی چندتا پلی لیست میسازی چه جوری میشه اونها رو سورت Sort کرد.

من با ورژن قبلیش تو قسمت پلی لیست اسم خواننده رو به به عنوان Playlist Title میدادم خودش اتو ماتیک بر اساس اسمی که داده بودم سورت میکرد اما تو این جدیده هر پلی لیستی که میسازی میاد آخر همه و سورت هم نداره.(مگه میشه؟!!!!!!!:wacko: )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب من با این نسخه از winamp کار نکردم
1655.gif
... ولی مگه اون پایین سمت چپ مگه 4 تا دکمه نیست که یکی اش Misc ه و بعدش توش یه sort هست ...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آره ..... اوني که ميگي براي ليست آهنگهاست. يعني آهنگهاي داخل Playlist. من برای یه پله بالاتر میخوام
ببین من توی playlist اسمهای مثلا EBI , Gogoosh , ... اینها رو دارم که داخل هرکدوم هم آهنگهاشون هست. من سورت براساس Playlist Title میخوام که اسمهای EBI , Gogoosh و مابقی رو مرتب کنه که علی الظاهر نداره
wacsmiley.gif
یا روش استفاده اش این نیست
ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره ..... اوني که ميگي براي ليست آهنگهاست. يعني آهنگهاي داخل Playlist. من برای یه پله بالاتر میخوام
ببین من توی playlist اسمهای مثلا EBI , Gogoosh , ... اینها رو دارم که داخل هرکدوم هم آهنگهاشون هست. من سورت براساس Playlist Title میخوام که اسمهای EBI , Gogoosh و مابقی رو مرتب کنه که علی الظاهر نداره
wacsmiley.gif
یا روش استفاده اش این نیست
ممنون
آها .. متوجه شدم ... نه ظاهرا این امکان نیست .. یعنی من الان یه دوری زدم ، دیدم که توی wishlist ( یعنی درخواست های کاربرها ) هم هست و تا ورژن +5.3 هم حل نشده ...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آها .. متوجه شدم ... نه ظاهرا این امکان نیست .. یعنی من الان یه دوری زدم ، دیدم که توی wishlist ( یعنی درخواست های کاربرها ) هم هست و تا ورژن +5.3 هم حل نشده ...

خیلی ممنون دوست عزیز
امیدوارم تو ورژنهای جدیدش اضافه بشه.

بالا