• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیریت محتوا

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
من میخوام یه سایت طراحی کنم برای یه مجله علمی دانشگاهی.
مشکلی که دارم مدیریت محتواشه. چون این مجله سالانه یک یا دو بار بیشتر منتشر نمیشه و مقالاتش هم به صورت فقط PDF هستند و صرف نمیکنه از وردپرس یا مووبل تایپ براش استفاده کنم.
کسایی که قراره اونجا رو آپدیت کنند حتی نمیتونند یه لینک ساده بدند و کسی هم نیست که پشتیبانی کنه. یعنی تو ادیت یه کد html ساده هم مشکل دارند.
چون بعدا قراره دانشگاه های کل کشور یه سیستم هماهنگ برا مجلاتشون درست کنند مسئولش گفته دیتابیس و از این جنگولک بازیا نمیخواد!!! چون دوباره کاری میشه!
حالا فکر میکنید چیکار میشه کرد که خیلی راحت و بدون نیاز به آموزش اونا باشه و از طرفی داینامیک(!) باشه و ام تی و ...هم نخواد ؟
من باید زود اینو تحویل بدم پروژه کارآموزیه. لطفا جواب بدید.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
PDF هاشون رو براشون آپلود کن یعنی یه آپلود کنده بذار ، یه اسم هم برای هر آپلود بگیر بعد اسمه رو بکن لینک به اون PDF ها توی یک صفحه نشونشون بده چون IE با اکروبات ریدر PDF رو ساپرت میکنه اصولا با اینکه هیچ کاری نکردی همه کاری کردی !

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
کار آپلودش با من نیست.
من یه برنامه نوشتم که آدرس فایل آپلود شده رو میگیره با اسمش و بعد تویه یه نوت پد اینا رو به صورت html مینویسه با همون کدهای دیگه ای که برای صفحه اصلی نیازه. بعد اونا کل این کدهای تو فایله رو کپی میکنند در صفحه اصلی.
چیزی که شما میگید همینه؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه چیزی که من میگم ساده تر از اینه ، شما یه آپلود میذاری (بهشون لطف میکنی و آپلودشون رو هم براشون درست میکنی ) که کلا یه درگ اند داپ کردن اه ! یه تکس باکسم میذاری که اسم اون مقاله رو بگیره (مثلا : نشریه بهمن ماه 1385 ) بعد با این اسم یه لینک میدی به pdf اخ و توی یه صفحه نمایش میدی کلا 10 دقیقه کار میبره !

بالا