• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مراقبت‌های بعد از لیزر موهای زائد چیان؟

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام مجدد به دوستای عزیز
امیدوارم که خوب باشه حالتون
امروز می خوام یکی دیگه از چیزای جالبی که لازمه بهش توجه بشه رو براتون قرار بدم...یکی از علت های اصلیشم که دارم این رو قرار میدم اینه که این چند وقته اخیر توی تلگرام (ینی مخصوصاً توی تلگرام!) تبلیغای مختلف یه مرکزی رو می بینم که لیزر الکساندر(نمیدونم اسمش همین بود یا یه چی توی همین مایه ها!!:D ) انجام میده....یکم بیشتر که گشتم دیدم چند مدل لیزر دیگه هم وجود داره که هر بار توی یه سایت تخفیفی که ماشالا تعدادشون هم کم نیست گذاشته و تبلیغ میشه...و رقمش رو هم که نگاه میکردم میدیدم قیمت اصلیش همچین کم هم نیست!:confused: که البته خب با تخفیف قیمتش مناسب می شد...
در کنار این مورد، دیدم که لیزر که میکنن برای کل بدن هستش گویا( که من البته فکر می کردم برای مثلاً صورت باشه و تازه فقط برای خانوما! که بعد فهمیدم که برای آقایون هم هستش و کلاً هم برای از بین بردن موهای زائده که ینی کل موهای زائد!:D
بعد از این جریانات، دیدم که خب احتمالاً یه ددی چیزی شاید داشته باشه و مثلاً از بعضیا شنیده بودم که یه مقدار ممکنه سرخ و حساس بشه پوست بعد از از بین بردن این موهای زائد...
بعدش این مطلب به نظرم مناسب اومد که خب پس احتمالاً یه سری مراقبت هایی هم لازمه که یا مثلاً قرمز نشه پوست یا اینکه مثلاً زودی حساسیتش کم بشه و اذیت نکنه...
دقیقاً توی همین مطلب که لینک کردم بود که گفته مراقبت هایی که بعد از لیزر موهای زائد لازم هستند چیا و به چه صورتی هستن
یه سری موارد راجع به داروها و لوازم این کار و ارتباط آفتاب و لیزر موهای زائد و اینجور چیزا هم گفته

امیدوارم که براتون مناسب بوده باشه چیزی که گذاشتم:);)

منبعش هم اینجاس:
http://www.salamatism.com

miSS U GoaT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
همش تبلیغات و اغراقه

فولیکول های ژنتیک ایرانی نابود شدنی نیست

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
حالا از این بابت رو نمیدونم از لحاظ منطقیش! ولی خب شاید هم اینطوری باشه که شما میگین;)

بالا