• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مراقبت از باتری داخلی لب تاب - Non-Removable Battery

shayan_power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی

بنده چند روزی میسه لب تاب Asus N552VW مدل صفحه تاچ فول اچ دی رو خریداری کردم و همانطور که دوستان میدونن باتری این مدل داخلیه . اما نحوه مراقبت از این باتری که مشکل خالی کردن باتری پیدا نکنه رو نمیدونم و سوالات زیر رو بوجود میاره

همزمان با شارژ کردن باتری کار کردن با لب تاب و کار با نرم افزار های گرافیکی و برنامه نویسی و طراحی وب و همچنین بازی کردن ضرری به این باتری میرسونه؟

اگر شارژ فول شد با باتری کار کنیم یا به دلخواه میتونیم از باتری یا برق استفاده کنیم؟

اگر همیشه مدام به برق متصل باشه و شارژ همیشه فول باشه مشکلی ایجاد میکنه؟

شارژ باتری رو در زمان خاموشی طولانی به مدت یک الی چند روز در چه حد درصدی بگذاریم؟

همه سوالات بالا در مورد این نوع لب تاب و باتری داخلیه .

و یک نکته دیگه اینکه من برنامه battery care رو نصب کردم و اطلاعات باتری لب تابم رو به این صورت نشون داده. آیا باتری من مشکل داره یا طبیعیه؟؟ چون دقیقا یک هفته هست لب تاب رو به صورت پلمپ و آکبند خریدم:

همچنین به یک مساله غیر منتظره در ویندوز 10 برخورد کردم. داشتم با لب تاب کار میکردم و باتری روی 85 درصد بود یهو اخطار اتصال شارژر داد که باتری ضعیفه و 10درصد شارژ داره. بعد از 30 ثانیه یهو به حالت عادی برگشت 80 درصد. نمیدونم چرا اینطوری شد.

Designed Capacity: 48000

Total Capacity: 44535

ممنون از اینکه راهنمایی کامل و جامع بفرمائید.
06.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بگذارید روند شارژ و دشارژ منظم انجام بشه . اگر باتری به 10% رسید . شارژ کنید .برنامه اسوس power gear هم حتما نصب کنید .

بالا