همون علاالدین خوبه از همه بهتره
فقط مواطب باش دور از جون بعضی هاشون اکثرا دنبال اینن که سرت کلاه بزارن
یا باطری قلابی بزارن یا ...
چک کن هرچی تو دفترچه نوشته تو کارتن باشه
طرفم اگه بهونه اورد زیر بار نرو من همین بلا سرم اومده
یه کیف باید میبوده تو جعبه طرف گفته نه این نیستو الکی زدن
موقع فروش رفتم پیش خودش گفت باید کیف داشته باشه وگرنه ازش کم میکنم (بعضی هاشونو دوست داری همونجا بکشی انقدر که ...)
در مورد سامسونگ نمیدونم والی سونی ها حتما باید باطریاشون چک بشه دوباره سر خودم اومد که طرف نامرد باطری گوشی آک رو عوض کرده بود بعدا هم رفتم پیش خودش زیر بار نرفت
دوباره یه چیزی مد شده میگن باید برات نرم افزار بریزیمو .... وگرنه گارانتی نداره
چرت میگن
25 تومنم میگیرن
همین نرم افزارای کرک شده که ریخته تو نت رو 4 تا برات میریزن میگن نرم افزار فلانه شرکته
یه بار یکی بهم گفت ما اصلا بدون نرم افزار نمیفروشیم ( فکر کرد با ببو گلابی طرفه من خودم خوره موبایلو تعمیراتشم) گفتم پس منم نمیخرم یهو جا خورد رفتیم بیرون دیدم دوستاش دارن باهاش دعوا میکنن که 250 تومن ضرر زد به خودشون
حتما از جاهای مختلف قیمت بگیر
به بهونه رفرش بودن گوشی بقیه گوشی خودشو 50 تومن گرونتر میفروشه
البته میگم نمیدونم اینجور کلاهبرداریاشون واسه سامسونگم هست یا نه
گارانتی مواظب باش
که گارانتی قلابی رو به خاطر شباهت اسم بجای اصلی بهت نندازن
مثلا تلکام و پرشین تلکام ( البته سامسونگ که گارانتی اصلیش مشخصه)
خلاصه بازم دور از جون بعضی هاشون دزد بازاریه اونجا
البته من اصلا قصد ترسوندنتونو نداشتم ولی چون از پستتون بر میاد زیاد اهل خریدو فروش نیستید گفتم اطلاع بدم چون اگه طرف بفهمه وارد نیسیتید حسابی سرتون کلاه میزاره
یه سری یه پیرمرد بدبختو دیدم رفته بود واسه دخترش یه گوشی ارزون بخره
طرف داشت تو طبقه اول یه گوشی سونی j230 رو که 70 تومنم نیست دست دومش رو میداد به یارو 125
من 4 شاخ مونده بودم طرف میگفت یه ذره راه بیا کارگرم ندارم
میگفت خدایی خیلی خوب گفتم وقتی هم دید من با تعجب دارم نگاه میکنم و فهمید که فهمیدم سریع حرفشو با طرف قطع کرد به من گفت بفرمائید منم گفتم هیچی پشیمون شدم
حتما باطری رو چک کن
ینی جلو در مغازش وایسا یه رب کار کن ببین غیر عادی کم نشه
اگرم دیدی خیلی غیر عادیه طرف هرچی گفت باید بزاری تو شارژ فلان قدر ساعت بمونه و ... زیر بار نرو چون درسته باید مثلا 8 ساعت بمونه تا به قول معروف همه خونه هاش پر بشه ولی حتی اگرم نذاشته باشی نباید غیر عادی کم کنه
میگم هر مورد مشکوکی دیدی بهونه های طرف رو قبول نکن اصلا
چون هر مشکلی داشته باشه فرداشم ببری پیشش ازت نمیگیرن
یه بار یه پی پی سی کار کرده گرفتم از همینجا فقط اشتباه کردم از یه مغازه ای گرفتم که اینکاره نبود و طرف واقعا دزد بود
گوشی کابل نداشت من به شرطی ازش گرفتم که چند روز بعدش برم کابل رو ازش بگیرم و اگر نتونست برام گیر بیاره پس بگیره و تو فاکتورم نوشت اینو
بعد که رفتم پیشش کابلو گیر نیاورده بود هیچ پس هم نمیگرفت بی .... گفت اگه بخوای ازت ور میدارمش گفتم چند گفت 120 زیر قیمت خریدت
نمیدونی چه آتیشی گرفتم
یه مسئله ساده به نام خرید گوشی ببین به خاطر نبود نظارت به چه ماجرایی تبدیل شده
البته وقتی حرفه ای باشه آدم دیگه مشکلی نیست
مثلا الان دیگه این بلاها سرم نمیاد چون همه کلکاشونو حفظم و بعضی وقتا میشد هفته ای یک بار میرفتم گوی میخرید (همه فامیل میدادن من بخرم چون ید طولایی داشتم در این زمینه)
ولی وقتی زیاد اهلش نباشی یهو کلاه بزرگی سرت میزارن
خلاصه خیلی هواستو جمع کن
و بازم تکرار میکنم مورد مشکوک دیدی بهونه طرف رو اصلا قبول نکن چیزی که زیاده اونجا مغازه
حتما حتما از چند جا قیمت بگیر و اگه طرف بالا تر میگفت بگو فلان مغازه میداد اینقدر اونم واسه لج بازی زیر قیمت بهت میده ( برا خودم پیش اومده که طرف واسه لج بازی با کسی گوشی رو 10 زیر قیمت بازارم بهم داد و کاملا هم بدون مشکل بودا)
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم و خرید خوبی داشته باشی