• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرحله دوم توزيع سيم كارتها

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
كسي از دو رقم شماره هاي سمت راست جهت توزيع مرحله دوم سيم كارتها اطلاعي داره؟ من نتوستم شماره ها رو پيدا كنم.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت ارتباطات سیار، در ادامه‌ی واگذاری ‌5 میلیون و 600 هزار سیم‌کارت تلفن‌همراه به مشترکانی که در اسفند‌ماه سال ‌1382 اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند، مرحله‌ی دوم واگذاری سیم‌کارت‌ها را از روز چهارشنبه 30 شهریور ماه سال جاری آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، متقاضیانی که دو رقم سمت راست فیش آن‌ها به اعداد 33 ، 74، 95، 31 و 97 ختم شود روزهای 30 و 31 شهریور،
متقاضیانی که دو رقم سمت راست فیش آن‌ها به اعداد 88، 57، 63، 22 و 71 ختم می‌شود روزهای دوم و سوم مهر،
متقاضیانی که دو رقم سمت راست فیش آن‌ها به اعداد 87، 99، 05، 06 و 35 ختم می‌شود روزهای 4 و 5 مهر ماه
متقاضیانی که دو رقم سمت راست فیش آن‌ها 83 ،30 ،85 و 32 و 96 ختم می‌شود روزهای 6 و 7 مهر ماه می‌توانند نسبت به دریافت سیم‌کارت خود اقدام کنند.
بنا بر این گزارش، کلیه‌ی متقاضیانی که دو رقم سمت راست فیش‌های آن‌ها با ارقام اعلام شده مطابقت دارد، می‌توانند در تاریخ‌های مذکور، با مراجعه به دفاتر پستی محل ثبت‌نام، نسبت به دریافت سیم‌کارت خود اقدام نمایند.
گفتنی است در مرحله‌ی دوم واگذاری‌ها حدود یک میلیون و 500 هزار فیش باقی مانده در دست مردم واگذار خواهد شد.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farhoud :
كسي از دو رقم شماره هاي سمت راست جهت توزيع مرحله دوم سيم كارتها اطلاعي داره؟ من نتوستم شماره ها رو پيدا كنم.

اگر به سايت مخابرات هم يه سري بزني اطلاعات جامعي به دست مياري : http://www.irantelecom.ir

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از afshiun_dks :
اگر به سايت مخابرات هم يه سري بزني اطلاعات جامعي به دست مياري : http://www.irantelecom.ir

جالب اينجاست كه هفته پيش با شنيدن خبر واگذاريها من به همين سايت مخابرات سري زدم ولي هيچ خبري نبود امروز هم وارد سايت شدم ولي خبري از اعلام واگذاريها نيست.
سايت رسمي شركت مخابرات يكي از عقب ماده ترين سايتهاي دولتي است .!!

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farhoud :
جالب اينجاست كه هفته پيش با شنيدن خبر واگذاريها من به همين سايت مخابرات سري زدم ولي هيچ خبري نبود امروز هم وارد سايت شدم ولي خبري از اعلام واگذاريها نيست.
سايت رسمي شركت مخابرات يكي از عقب ماده ترين سايتهاي دولتي است .!!
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
بي انصافي نكن ديگه ... من خودم دو روز پيش رفتم و چك كردم !!!!!! حتما نميدونستي كه كجاش بري..!!!!

بالا