• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرضیه برومند: متاسفم بودجه تئاتر، نصف پشت قباله فلان خانم بازیگر است

commment

Registered User
لایک‌ها
361
مرضیه برومند، کارگردان سینما و تلویزیون هفته گذشته در اعتراض به وضعیت تئاتر گفت: «متاسفم بودجه تئاتر مملکت، نصف پشت قباله فلان خانم بازیگر است که زن یک مرد سیاسی شده است! تا امید اهالی تئاتر ته نکشیده است، فکری کنید! این چه بودجه‌ای است برای تئاتر مملکت؟! باید خجالت بکشند، ۱۱ میلیارد تومان بودجه یک آپارتمان یک کمی خوب است!»
به گزارش ایسنا، هفته‌نامه «تماشاگران امروز» با این مقدمه گزارش داد: سایت‌های خبری در تکمیل این خبر نوشتند بودجه سالیانه تئاتر ایران ۱۱ میلیارد تومان است و با این حساب آن بازیگر خانم سینمای ایران ۲۲ میلیارد تومان پشت قباله دارد.
اصلا نیازی به انتشار نام این بازیگر زن سینمای ایران نیست چرا که در یکی دو هفته گذشته همه رسانه‌ها نام این خانم بازیگر و همسرش را نوشته‌اند. گپ ما با مرضیه برومند را بخوانید:
* خانم برومند! راجع به حرف‌هایی که درباره بودجه تئاتر ایران و پشت قباله آن خانم بازیگر گفته بودید، مزاحمتان شدیم.
خواهش می‌کنم. فقط من در جلسه هستم. تو رو خدا این ماجرا را اینقدر کش ندهید. من حرفم را زدم و کسی هم که باید می‌فهمید ماجرا را گرفت.
* چطور؟
چند روز بعد این خانم به من پیغام داده بود که مهریه من ۱۰ شاخه گل نرگس است که اگر شما را اذیت می‌کند، آن را هم تقدیم تئاتر ایران می‌کنم. من هم برایش پیغام فرستادم که نیازی به این گل‌ها ندارم. اگر می‌خواهید به تئاتر ایران کمک کنید آن بنز زیر پایتان را بفروشید و پولش را به حساب خانه تئاتر واریز کنید.
* البته قبول کنید ۲۲ میلیارد تومان برای مهریه زیاد است.
نه، من نگفتم مهریه. چیزی که شنیدم این است که پشت قباله‌اش یک ملک ۳۰ میلیارد تومانی انداخته‌اند.
* چطور امکان دارد؟ رقم بالایی نیست؟
به هر حال وقتی شما در واردات دارو و فعال در شرکت تک‌نسخه‌ای باشید هم ۳۰ میلیارد برایتان پولی نیست که پشت قباله همسرتان بیندازید.
* شما هم شنیده‌اید که مراسم عقد این خانم و همسرش در کجا برگزار شده؟
بله، البته این را هم بگویم که آن آقا اصلا نمی‌دانست داماد، کیست وگرنه قبول نمی‌کرد صیغه عقدشان را بخواند. شنیدم بعد از اینکه فهمیده‌اند هم خیلی ناراحت شده‌اند. حالا بگذریم. دیگر کشش ندهید.
* خبرها خوب به شما می‌رسد خانم برومند.
ولش کنید دیگر. کشش ندهید.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اقا الان اینا رو که گفتن کیا هستن ؟
بیشرف ها خون مردمو تو شیشه کردن بعد برا خودشون چه کار هایی که نمیکنن دیگه ببین چقدر داره که 30 میلیارد براش پول خورده اونوقت افرادی هستند که 70 تا 80 سال دارن کل زندگیشون صد دویست میلیون هم نمیشه.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
مهناز افشار جایی نمی‌خوابه که آب زیرش بره... پسره حتماً یه لقمه چرب و نرمه که زنش شده!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
این دو نوگل شکفته کی هستن حالا ؟؟؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
پسر محمد علی رامین معاون وزیر فرهنگ دولت گذشته با مهناز افشار. این یارو رامین قیافش مثل یهودی های قرن 19 است. یاد فاگین الیور توییست افتادم :D

پ.ن : این برومند هم حسودیش شده یه حرفی زده :p...بودجه تئاتر چه ربطی به ازدواج اینا داره...میخواد چند صد میلیارد هم بدن این حیف و میل بکنه. تئاتر اگر تئاتر بود خودش خرجش را در می اورد، نیازی به بودجه دولتی نبود. مردم غذا و دارو ندارن ، اینا میخوان میلیون دلاری بودجه بگیرن ادا و اطوار در بیارن. والا :D

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
پسر محمد علی رامین معاون وزیر فرهنگ دولت گذشته با مهناز افشار. این یارو رامین قیافش مثل یهودی های قرن 19 است. یاد فاگین الیور توییست افتادم :D

پ.ن : این برومند هم حسودیش شده یه حرفی زده :p...بودجه تئاتر چه ربطی به ازدواج اینا داره...میخواد چند صد میلیارد هم بدن این حیف و میل بکنه. تئاتر اگر تئاتر بود خودش خرجش را در می اورد، نیازی به بودجه دولتی نبود. مردم غذا و دارو ندارن ، اینا میخوان میلیون دلاری بودجه بگیرن ادا و اطوار در بیارن. والا :D
اتفاقا قضیه انکار هلوکاست رو میگن همین رامین به احمدی نژاد یاد داده بوده و گفته برو هلوکاست رو تکذیب کن
در زمان دانشجوییش هم به علت ارتباط با نئونازی ها از آلمان اخراجش کرده بودن

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
«م۱۱ میلیارد تومان بودجه یک آپارتمان یک کمی خوب است!»

:eek: مگه اینا خونه شون چند متره و کجا میشینن؟

خوب یا حرف نزن یا اگه میزنی پاش وایسا و هی نگو کشش ندید!

Last edited:

Darvish.Tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاش برای من هم یک شوهر خوب پیدا میشد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شما هم شنیده‌اید که مراسم عقد این خانم و همسرش در کجا برگزار شده؟
منظورش کیه و کجاست ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
جالب شد ! معاون احمدی نژاد o_O
خاتمی چطور حاضر شده ؟
:eek:

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
سلام
دوستان اگه اطلاعات دیگه ای داشتید بگید ماجرا داره جالب میشه:)

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
سلام
دوستان اگه اطلاعات دیگه ای داشتید بگید ماجرا داره جالب میشه:)
آره هر چی باشه از سریال هفت سنگ که قشنگ تره:D دوستان هر مطلب جدیدی به دستتون رسید یا از هر شبکه ی اجتماعی تونستید تهیه کنید اینجا بذاریم تا این ماجرا رو دنبال کنیم.:general707:

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
بالا