• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرغ را با پوست بپزيد!

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
002664.jpg

آن قدر که ما آدم‌هاي بي‌رحم پوست مرغ‌ها را کنديم و روي اجاق پختيمشان، بعد هم گفتيم آنفلوانزاي مرغي، حالا آنها هم مي‌خواهند انتقامشان را بگيرند.
محققان به تازگي کشف کرده‌اند خوردن مرغي که پوست آن قبل از طبخ کنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه مي‌شود.
خبرگزاري رويترز در گزارش خود از مطالعه اين محققان آورده است چنين افرادي 52 درصد بيش از بقيه در خطر ابتلا به اين سرطان هستند.
اين گروه براي درك بهتر رابطه بين اين دو موضوع، 47 هزار و ۴۲۲ مرد و 88 هزار و ۴۷۱ زن را براي ۲۲ سال پيگيري کردند. در اين مدت، ۸۰۸ نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.
وقتي روش پخت مرغ از هر دو گروه سالم و بيمار سؤال شد، نتيجه در راستاي انتقام مرغي بود: آنهايي که مرغ پوست کنده را مي‌پختند، بيشتر از بقيه که هيچگاه مرغ پوست کنده نخورده بودند به اين سرطان مبتلا شده بودند.
توضيح اين پژوهشگران براي اين نتيجه که در شماره نوامبر ۲۰۰۶ مجله آمريكايي تغذيه باليني چاپ شده آن است که مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري «آمين‌هاي هتروسايكليك» دارد.
اين آمين‌ها تركيبات سرطان‌زايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند. البته اين محققان به اين نكته اشاره نكرده‌اند كه پوست مرغ حاوي كلسترول بالاست و افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي هستند، بايد از آن پرهيز كنند.
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,218
لایک‌ها
1,341

آن قدر که ما آدم‌هاي بي‌رحم پوست مرغ‌ها را کنديم و روي اجاق پختيمشان، بعد هم گفتيم آنفلوانزاي مرغي، حالا آنها هم مي‌خواهند انتقامشان را بگيرند.
محققان به تازگي کشف کرده‌اند خوردن مرغي که پوست آن قبل از طبخ کنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه مي‌شود.

با پوست بخورید میگن اون هورموناشون باعث میشه جهش پیدا کنید و به یه جوندار دیگه تبدیل شید :D
بی پوست بخوریم میگن سرطان میگیریم
یاد حرفای روازاده افتادم :D
-------
پ.ن: مرغ 5بار در هفته :D ... خوابشو ببینید
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
با پوست بخورید میگن اون هورموناشون باعث میشه جهش پیدا کنید و به یه جوندار دیگه تبدیل شید :D
بی پوست بخوریم میگن سرطان میگیریم

منم هر دو روایت رو شنیدم. البته نه به خاطر جهش ژنتیکی و تبدیل شدن به هیولا :lol: ولی خب من هم همون بحث هورمون هایی رو که به مرغ ها تزریق میشه تا رشدشون سریع تر بشه رو شنیدم. از طرفی هم بحث پوست نکندنشون رو.

حالا میشه یک بار در میون با پوست و بی پوست مرغ رو پخت! شاید افاقه کنه :دی

کاش توی فروم یک کارشناس تغذیه داشتیم تا راهنماییمون می کرد.
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,218
لایک‌ها
1,341
منم هر دو روایت رو شنیدم. البته نه به خاطر جهش ژنتیکی و تبدیل شدن به هیولا :lol: ولی خب من هم همون بحث هورمون هایی رو که به مرغ ها تزریق میشه تا رشدشون سریع تر بشه رو شنیدم. از طرفی هم بحث پوست نکندنشون رو.

حالا میشه یک بار در میون با پوست و بی پوست مرغ رو پخت! شاید افاقه کنه :دی

کاش توی فروم یک کارشناس تغذیه داشتیم تا راهنماییمون می کرد.

کارشناسای تغذیه و کاربرای فعّال بخش آشپزی و سبک زندگی رو تو بخش گفتگوی آزاد میتونید پیدا کنید :D
دارن مردمو ارشاد میکنن :D
 

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2006
نوشته‌ها
2,145
لایک‌ها
852
محل سکونت
staring at a closed door!
خب باشه با پوست می پزیم ولی موقع خوردن پوستشو می کنیم دیگه نگفته که اگه با پوست نخورین بازم مرغا انتقام می گیرن بعدشم کی می تونه بیش از 5 بار در هفته مرغ بخوره؟:puke:

پ ن: بعضیا که میگن اصلا مرغ نخورید چون خیلی ضرر داره:دی
 

alfons

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
204
لایک‌ها
7
سن
51
چه با پوست و چه بدون پوست بپزید مساله اصلی میزان حرارت بکار رفته در هنگام پخت است .
 

alfons

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
204
لایک‌ها
7
سن
51
آمینهای هیتروسایکلیک نامبرده شده گروهی شامل 20 ترکیب شیمیایی هستند که طی فرایند پخت تشکیل میشوند . عوامل اصلی در تشکیل این ترکیبات عبارتند از نوع گوشت - درجه حرارت سطح ظرف پزنده - مدت زمان پخت و درجه رنگ گوشت در انتهای زمان پخت .
این ترکیبات زمانی تشکیل میشوند که کرئاتین ( نوعی پروتئین در بافت ماهیچه ای ) - آمینو اسیدها و مونوساکاریدها که همگی در گوشت یافت میشوند بطور همزمان در معرض حرارت با دمای بین 125 تا 300 درجه سانتیگراد قرار بگیرند ولی همانطور که گفته شد زمان نیز در این فرایند دخالت دارد بطوریکه تشکیل آمینهای هیتروسایکلیک در دمای حدود 125 درجه به زمان زیادی احتیاج دارد در حالیکه در دمای بالاتر از 220 درجه فقط در عرض چند دقیقه اتفاق می اقتد .

تحقیقات نشان داده که در گوشتهای کم چرب ( سفید و قرمز ) میزان بیشتری از این ترکیبات تشکیل میشوند . بعنوان نمونه و در عین ناباوری در سوسیس که دارای چربی و آب بیشتری است پس از پخت میزان کمی از این ترکیبات شناسایی شده اند ! در حالیکه بر روی سطح سرخ شده و قهوه ای رنگ استیک ( اصطلاحا رست بیف ) میزان زیادی از این آمینها شناسایی شده اند .

البته همچنان مصرف گوشتهای کم چرب بویژه مرغ و ماهی بعنوان تغذیه سالمتر نسبت به گوشت قرمز توصیه میشود . نکته مهم نوع پخت است .

بعنوان نمونه راسته یا فیله گوساله فقط دارای 2 تا 4 درصد چربی میباشد یا مثلا سینه مرغ حداکثر 2 درصد چربی دارد ولی چنانچه از راسته گوساله برای تهیه استیک استفاده شود و نوع پخت به نحوی باشد که استیک شما به حالت اصطلاحا ( Well Done ) برسد یعنی سطح گوشت کاملا ( Roast ) شود و داخل گوشت برنگ قهوه ای درآید که در این حالت دمای داخل گوشت به 80 درجه سانتیگراد رسیده میزان ترکیبات هیتروسایکلیک بسیار بالاست .
 

smpd

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2010
نوشته‌ها
4,745
لایک‌ها
449
محل سکونت
Iran ♥ Qom
من همیشه از پوستش بدم میومد ..... اوووووووققققققققق
 

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 مارس 2007
نوشته‌ها
8,763
لایک‌ها
808
محل سکونت
NET
جالب بود ممنون
 

alfons

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
204
لایک‌ها
7
سن
51
ما همیشه با پوست مرغ رو می پزیم بعد میزارم سرخ میشه /

بعدش محققان شکر خوردند ...

حکیم شیخ الرئیس ابن سینا مدتها پیش از این محققان فرموده : غذای ما دوای ماست - دوای ما غذای ماست

بزرگترین ثروت آدمی سلامتی است و یکی از مهمترین عواملی که بطور مستقیم بر آن تاثیر میگذارد تغذیه است .

با وجود این همه انواع و اقسام آلودگی که شبانه روز ما رو محاصره کرده اند پس حداقل عقل سلیم حکم میکند آنهایی رو که بواسطه

تحقیقات انجام شده ( توسط محققانی که به نظر شما ... ) شناخته شده اند کنترل کنیم .

یک ضرب المثل خارجی : یک آشپز خوب یک نیم پزشک است .
 
Last edited:
بالا