nemesis2005
Registered User
دوستان قصد خرید مرغ مینا یا زاغچه رو دارم
ولی نمیدونم کدومش رو بگیرم.
برام مهمه که راحتر رام بشه و اهلی باشه
ولی نمیدونم کدومش رو بگیرم.
برام مهمه که راحتر رام بشه و اهلی باشه
من زاغچه رو نمی دونم اما مرغ مینا صداش ادم و دیوونه میکنه خیلی قشنگ می خونه
منم می خوام یه مرغ مینا بگیرم اما در موردش اطلاعات ندارم
این کجا و آن کجا ؟
اگر یه حیوان اروم بدون قدرت بالا در تکلم و تقلید و استعداد میخوایی خب زاغچه یا کشکره بگیر .
در غیر باید مینا بگیری .اونهم نه مینای جنگلی . یه جوجه مینای قفسی .
این اقا حرف از زاغ و مینا زد و بحث طوطی نیستبهترین پرنده طوطی هست هم ارزشش بالا میره هم قدرت جواب گویی داره ولی مرغ مینا تکرار میکنه
هر یه کلمه که یاد بگیره 50 تومن میره روش
این اقا حرف از زاغ و مینا زد و بحث طوطی نیست
طوطی یا مینا
این بستگی به سلیقه و شرایط و تبهر شما در پرورش داره
طوطی یا مینا مقلد هستند اما همیشه به این معنی نیست که دیکته نویس باشند .
مینا داشتم ! که زن و مرد و بچه و بزرگ رو تشخیص میداد !
یا اول جمله رو میگفتم بقیه اش رو میگفت
درسته شاید هم طوطی و هم مینا کم شعور یا بی شعور باشند
اما شعور شما تاثیر زیادی در رفتارشون میذاره .
تو تاپیک من نه !ببخشید که تو تاپیک شما دخالت کردم
بزار تعداد پست هات 2رقمی بشه بعد بیا انتقادکن از پست دیگران
تو تاپیک من نه !
خودت که تعداد پستات چند رقمی شده نگاه کن !!
ارسالت با نقل قولی از من انجام شده ! که یعنی داری جواب منو میدی یا هر چی ...
منم پاسخی برا شما ارسال کردم .
اقای چند رقمی شده به موضوع تاپیک توجه کن تا تاپیک رو منحرف نکنی ... :blush:
شاه بخشید وزیر نبخشید :دیجناب ایشون که حرف بدی نزد که توهین امیز باشه وشما این قدر ناراحت شدی شاید پست هاشون یه رقمی باشه اما شما ازکجامیدونی شاید ایشون پرنده باز بودن واطلاعاتشون در این زمینه خیلی هم زیاد باشه این روکه تعداد پست نشون نمیده به هرحال علت ناراحتی شما عجیبه ایشون شمارونقد نکردن صرفا نظرشون رو دادن شما هم اگه افتخار میدید بیان نظرتون رو در مورد نظر من بگید خلاص این که دعوا نداره
واما:
اگه میخوای باهاش انس بگیری و رفیق شی زاغچه-- من داشتم حتی داخل قفس هم نگهش نمی داشتم تو خونه ول بود داخل حیاط هم میرفت ومیومد وفرار هم نمیکرد خیلی هم اهلی شده بود هر کی هم میومد میدیدش بس که خودش رو لوس میکرد همه عاشقش میشدن البته از جوجگی خودم واسش مادری کردم
در مورد مینا هم حرف دوستمون تائید میشه باید بگردی یه جوجه از اب گذشته سالم پیدا کنی من از چابهار یکی واسم اورده بودن بزرگ بود ووحشی پدرمون رو دراورد اخر هم تو قفس دوام نیاورد یه صبح بیدار شدم دیدم مرده با این که یه جای بزرگ واسش تهیه کرده بودم که اذیت نشه
اگر هم پول دارید وحوصله نگهداری و رسیدگی خیلی زیاد رودارید طوطی هم خوبه البته رو حساب ارزش مالی واین که هر چه بیشتر لغت یاد بگیره گرون تر میشه باشیدکاره اشتباهیه من کنار حیوونای خونگی ماهی هم دارم دیسکاس داشتم که ارزششون به500میرسید جزو نژاده اصیلی هم بودن اما متاسفانه یه روز ترموستات بخاری مشکل میخوره وقفل میکنه وبخاری خاموش نمیشه ......دیگه نتیجه اش مشخصه از حیوانات فقط واسه دلتون نگهداری کنید وباهاشون رفیق شیددرستش اینه چون روی ارزش مالی اونها نمیشه حساب کرد ودرست هم نیست
شاه بخشید وزیر نبخشید :دی
یه چیز دیگم بزاری رو250 میشه کاسکو کچل خریدمینا 100 تومن
ملنگو هم 250 تومنه
به نظرم ملنگو ار هر لحاظ بهتره البته مینا سگ جون تره
در کل اگر بودجه دارید ملنگو جوجه بخرید که میتونه هم سخن گو بشه و کلی هم کار یاد بگیره !!
کساکو کچل به چه درد میخوره ؟یه چیز دیگم بزاری رو250 میشه کاسکو کچل خرید