اين اق فريد منو نمي شناسه اما من فكر كنم از موقعي كه تو پرشين بلاگ بود ميشناسمش . كلي خونه عوض كرد تا به اين سايت خوب رسيد . ( اگه شباهت اسمي نباشه! يادمه از اينكه پرشين بلاگ مسدودش كرده بود كلي شاكي بود)
خیلی نوکرت خیلی هم خوشحالم که منو یادته البته شرمنده که من شما رو نمیشناسم
شباهت اسمی نبوده! خودم بودم که هنوز اون مطلب توی صفحه ی اول faridbahal.blogspot.com هست!! هر وقت میبینمش از خودم خندم میگیره!!
اما خوب این پرشین بلاگ فقط بلد بود مارو ببنده الان کلی از این وبلاگها وجود داره!
سابقم كجا بوده! من فقط عشق دانلود بودم . قديما مثل الان كه نبود همه واسه خودشون سايت دانلود بزنن وبلاگش در سطح دانولدآل نبود اما بعد از اينكه دانلودآل در به در شدن نسبتا وبلاگ فريد بهترين بود
من حداقل 6-7 ماه قبل از دانلود ال شروع کردم که جا داره از بچه های واقعا باحالش یادی بکنیم(یادش بخیر خودشونو جای دختر جا زده بودن! :lol: ) هر دوتاشون خیلی بچه های گلی بودن و هستن منظورم android و TYR ه که اولی رو تا چند وقت پیش خبر داشتم ازش اما دومی رو نه!
من قبل از دانلود ال روزی 1 برنامه با توضیح نسبتا زیاد میذاشتم تو وبلاگ اما دانلود ال که اومد منم مجبور شدم شیوه ام رو عوض کنم (که البته بعضیها خوششون نمیومد!) چرا ؟چون بازدید های دانلود ال بیشتر شده بود و برای من افت داشت :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: البته اون موقع بچه بودم نمیدونستم! :blink: که چرا اینجوری شده! یکی از دلایلش به خاطر گوگل بود که چون توی یه صفحه از وبلاگشون میشد 100 ها برنامه پیدا کرد همیشه جزو یکی از نتایج گوگل بود که تعداد بازدید ها رو زیاد میکرد(که خوب حتما میدونید این بازدید ها از طرف افراد ایرانی نبود!) یکی دیگه از دلایلش پشتیبانی امیر عظمتی از اونا بود!(امیر جون خیلی مخلصیم) هر اتفاقی که اونجا میافتاد تو وبلاگ امیر بازتاب داشت!
بله آقا فريد مي دونم كه كارت درسته و تا حدودي در سايتتان هم موفق بوديد .
خدا وکیلی حق باتو ه!