• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مركز دانلود همه چي !!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
مرکز دانلود ياران توس افتتاح شد.
شما ميتوانيد با مراجعه به آدرس http://download.yarantoos.com و عضويت در آن از امکانات ان بهرمند گرديد .

در اينجا ميتوانيد انتقادات و پيشنهادات خود را مطرح نماييد . انجمن هايي که لازم است ايجاد گردد بما بگوييد . و همچنين کساني که ميتوانند با ما همکاري کنند بما اطلاع دهند !

اصل خبر در : http://www.yarantoos.com/forum/viewtopic.php?t=1817 ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
الان كه توش چيزي نيست ... ايشالا وقتي راه افتاد موفق باشيد !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون !

همين ديروز تازه راه اندازي شده ...
نياز به چند همكار داريم تا در غني شدن اين مجموعه به ما كمك كنند ...
كسي حاضر است با ما همكاري نمايد ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فريد تو اين زمينه فكر كنم خيلي تجربه پيدا كرده .... ببين وقت داره ... ( چه كلاسي برات گذاشتم فريد :D )

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از شايان :
فريد تو اين زمينه فكر كنم خيلي تجربه پيدا كرده .... ببين وقت داره ... ( چه كلاسي برات گذاشتم فريد :D )

فرید کیه ؟ :blush:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بابا فريد ... يه جورائي مركز دانلود ايرانه !!! چطور نميشناسيش ؟! :D :D

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آقا فريد فكر نكنم وقتش را داشته باشند تا با همكاري كنند ....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چرا حتما بايد عضو بشيم ؟!
اين صيغه ي عضو شدن چيه همه عضو مي خوان :D

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از hwt :
چرا حتما بايد عضو بشيم ؟!
اين صيغه ي عضو شدن چيه همه عضو مي خوان :D
ااااهههههههه !
اين كه مهدي جان خودمان است ...
اتفاقا من هم با اين صيغه عضو شدن مخالفم !
ما چه در فروم و چه در اين دانلود سنتر استفاده را براي همگان آزاد گذاشتيم .
دانلود فايل از اين سايت نيازي نيست كه عضو باشيد ...

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
به به میبینم که حرف منه!
فريد تو اين زمينه فكر كنم خيلي تجربه پيدا كرده
نوکرتم! قبلا گفتم بازم میگم که من جز 2-3 نفر اول اینکار بودم! الان دست زیاد شده!
( چه كلاسي برات گذاشتم فريد
قربونت برم :happy:

همونطور که خود ایشون گفتم با اینکه خیلی وقت دارم اما وقت ندارم! یعنی یه جورایی تو مرخصی به سر میبرم!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اين اق فريد منو نمي شناسه اما من فكر كنم از موقعي كه تو پرشين بلاگ بود ميشناسمش . كلي خونه عوض كرد تا به اين سايت خوب رسيد . ( اگه شباهت اسمي نباشه! يادمه از اينكه پرشين بلاگ مسدودش كرده بود كلي شاكي بود) :D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از hwt :
اين اق فريد منو نمي شناسه اما من فكر كنم از موقعي كه تو پرشين بلاگ بود ميشناسمش . كلي خونه عوض كرد تا به اين سايت خوب رسيد . ( اگه شباهت اسمي نباشه! يادمه از اينكه پرشين بلاگ مسدودش كرده بود كلي شاكي بود) :D
پس تو سابقه داري؟
اي نامرد
چند ساله فريدو تعقيب ميكني ؟
زود باش بگو :lol: :lol:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
:blink: سابقم كجا بوده! من فقط عشق دانلود بودم . قديما مثل الان كه نبود همه واسه خودشون سايت دانلود بزنن :D وبلاگش در سطح دانولدآل نبود اما بعد از اينكه دانلودآل در به در شدن نسبتا وبلاگ فريد بهترين بود

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از faridbahal :
به به میبینم که حرف منه!

نوکرتم! قبلا گفتم بازم میگم که من جز 2-3 نفر اول اینکار بودم! الان دست زیاد شده!

قربونت برم :happy:

همونطور که خود ایشون گفتم با اینکه خیلی وقت دارم اما وقت ندارم! یعنی یه جورایی تو مرخصی به سر میبرم!

بله آقا فريد مي دونم كه كارت درسته و تا حدودي در سايتتان هم موفق بوديد ..

اما كار ما فقط دانلود نرم افزار نيست . در حقيقت يك انجمن است كه مي تونه در تمام زمينه ها فعاليت داشته باشد .

بهرحال اگر بتوني قسمتي از كار را بگيري يا حتي مطالب سايتت را با ذكر نام سايت خودت هم بگذاري براي ما مانعي ندارد و خوشحال هم ميشيم ... ;)

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اين اق فريد منو نمي شناسه اما من فكر كنم از موقعي كه تو پرشين بلاگ بود ميشناسمش . كلي خونه عوض كرد تا به اين سايت خوب رسيد . ( اگه شباهت اسمي نباشه! يادمه از اينكه پرشين بلاگ مسدودش كرده بود كلي شاكي بود)
خیلی نوکرت خیلی هم خوشحالم که منو یادته البته شرمنده که من شما رو نمیشناسم
شباهت اسمی نبوده! خودم بودم که هنوز اون مطلب توی صفحه ی اول faridbahal.blogspot.com هست!! هر وقت میبینمش از خودم خندم میگیره!!
اما خوب این پرشین بلاگ فقط بلد بود مارو ببنده الان کلی از این وبلاگها وجود داره!
سابقم كجا بوده! من فقط عشق دانلود بودم . قديما مثل الان كه نبود همه واسه خودشون سايت دانلود بزنن وبلاگش در سطح دانولدآل نبود اما بعد از اينكه دانلودآل در به در شدن نسبتا وبلاگ فريد بهترين بود
من حداقل 6-7 ماه قبل از دانلود ال شروع کردم که جا داره از بچه های واقعا باحالش یادی بکنیم(یادش بخیر خودشونو جای دختر جا زده بودن! :lol: ) هر دوتاشون خیلی بچه های گلی بودن و هستن منظورم android و TYR ه که اولی رو تا چند وقت پیش خبر داشتم ازش اما دومی رو نه!
من قبل از دانلود ال روزی 1 برنامه با توضیح نسبتا زیاد میذاشتم تو وبلاگ اما دانلود ال که اومد منم مجبور شدم شیوه ام رو عوض کنم (که البته بعضیها خوششون نمیومد!) چرا ؟چون بازدید های دانلود ال بیشتر شده بود و برای من افت داشت :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: البته اون موقع بچه بودم نمیدونستم! :blink: که چرا اینجوری شده! یکی از دلایلش به خاطر گوگل بود که چون توی یه صفحه از وبلاگشون میشد 100 ها برنامه پیدا کرد همیشه جزو یکی از نتایج گوگل بود که تعداد بازدید ها رو زیاد میکرد(که خوب حتما میدونید این بازدید ها از طرف افراد ایرانی نبود!) یکی دیگه از دلایلش پشتیبانی امیر عظمتی از اونا بود!(امیر جون خیلی مخلصیم) هر اتفاقی که اونجا میافتاد تو وبلاگ امیر بازتاب داشت!

بله آقا فريد مي دونم كه كارت درسته و تا حدودي در سايتتان هم موفق بوديد .
خدا وکیلی حق باتو ه!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آره با اين حرفت كه امير ازشون خيلي پشتيباني مي كرد كاملا موافقم . يادمه امير برنامه اي به اسم Voice changer رو پيدا كرده بود و كفش بريده بود كه اين برنامه مي تونه صدا رو خفن عوض كنه ! در به در دنبال كركش مي گشت تا اينكه همين دانلودآل سه سوت ! واس كرك پيدا كرد . :D
بعد امير گفت بابا اينا ديگه كي هستن و بقيه داستان . :D
البته بگما فريد جان يه رقيب خيلي خفن مثل پي سي ورلد داري كه انصافا تو توضيح دادن راجب برنامه سنگ تموم گذاشتن .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از adnan :
ااااهههههههه !
اين كه مهدي جان خودمان است ...
اتفاقا من هم با اين صيغه عضو شدن مخالفم !
ما چه در فروم و چه در اين دانلود سنتر استفاده را براي همگان آزاد گذاشتيم .
دانلود فايل از اين سايت نيازي نيست كه عضو باشيد ...

پس الان كه من عضو شدم نسبت به كسي كه عضو نشده چه امكاناتي دارم :blink:

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
البته بگما فريد جان يه رقيب خيلي خفن مثل پي سي ورلد داري كه انصافا تو توضيح دادن راجب برنامه سنگ تموم گذاشتن .
حق با تو ه اونا خیلی توضیح کنار برنامه مینویسن
این کار خیلی سخت نیست(نه اینکه زحمات اونا رو خدشه دار کنم) اما به مرور تکراری میشه
تا کی اخه ادم بگه که spy یعنی چی؟ trojan یعنی چی؟
اینا رو دیگه معمولا همه میدونم پس ذکر خصوصیات منحصر به فرد برنامه به نظرم کفایت میکنه

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
پس الان كه من عضو شدم نسبت به كسي كه عضو نشده چه امكاناتي دارم

هیچی !!! :p

راستش ! بکسانی که فعالیت داشته باشند می تونیم دسترسی هایشان را در زیمنه آپلود باز کنیم . وگرنه هیچ !

همینطور شاید بخواهیم اخبار سایت را برای اعضا در صورت تمایل میل کنیم ...

بالا