• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مركز پخش لوازم جانبي كامپيوتر فرزاد

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستان در صورت تمايل لوازم جانبي مي تونين به سايت farzad-t.blogfa.com مراجعه كنين و در همين جا ثبت سفارش بدين . البته دارم سعي ميكنم مشخصات دستگاه ها رو به سايت اضافه كنم

تنها مشكلي كه هست اينه كه قيمتا در سايت به صورت كلي مي باشد و بدون هزينه پست . بسته به تعداد و نوع كالاتون قيمتارو خدمتتون عرض ميكنم و تا جايي كه ممكنه سعي ميكنم اجناسي كه در اين سايت فروخته ميشه 100% تست شده باشه (خودم بيشتر از شما نگران سالم بودن اجناس هستم )‌ .

در صورتي كه به سايت سر بزنين مطمئنم مي فهميد هدف رضايت شماس

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
سلام عزیز
لطفا لیست اقلام و قیمت ها رو واسم بفرست
راستی کدوم شهرید؟
با تشکر

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
لیست کی بردارو با قیمت میفرستی

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
وجيد جان شما فروشنده هستي ؟‌ ( البته خيلي از اجناس رو در سايت نذاشتم ) من خراسان شمالي هستم . اگه ميلتو واسم پ خ كني واقعاً ازت ممنون ميشم

حميد جان احساس ميكنم كه شما مصرف كننده هستي و بايد بهت بگم كه اين كيبورد ها جنس زياد خوبي ندارن ( ولي نسبت به قيمتشون ميرزه )‌ . فكر كنم تا چند روز آينده بار جديد كيبورد مياد . عكساشو ميزارم . اونا بهترن . در حال حاضر فقط 1 نوع كيبورد ساده و ژله اي واسم مونده . قيمتشون تو سايت هست

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
وجيد جان شما فروشنده هستي ؟‌ ( البته خيلي از اجناس رو در سايت نذاشتم ) من خراسان شمالي هستم . اگه ميلتو واسم پ خ كني واقعاً ازت ممنون ميشم

حميد جان احساس ميكنم كه شما مصرف كننده هستي و بايد بهت بگم كه اين كيبورد ها جنس زياد خوبي ندارن ( ولي نسبت به قيمتشون ميرزه )‌ . فكر كنم تا چند روز آينده بار جديد كيبورد مياد . عكساشو ميزارم . اونا بهترن . در حال حاضر فقط 1 نوع كيبورد ساده و ژله اي واسم مونده . قيمتشون تو سايت هست
اره عزیز،پ خ دادم خدمتتون.
ممنون.

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
لیست قیمت ها رو لطف میکنین ؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
وحيد جان به ايميلتون ليست رو فرستادم . البته من خيلي خوشحال ميشم شمارو از نزديك زيارت كنم .

profman عزيز برخي از اجناس كه قيمتاش در سايت وجود داره واسه بقيش شما ايميلتون رو بهم بدين و بگين كه از كجا هستين و اگه فروشنده هستين ميتونم ليست رو واستون فكس كنم . اگه هم ندارين ميلتون رو واسم پ خ كنين ، در خدمتتون هستم .

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستان اگه كسي ليست قيمت لازم داره در خدمتم . تو سايت اجناس زيادي موجود نيس farzad-t.blogfa.com

وحيد جان ممنون از لطفت . البته اينم بگم بسته به نوع خريد و تعداد و كل مبلغ بازم ميتونم بهت تخفيف بدم . مشكل پس گرفتن اجناس خراب رو هم ندارم . هميشه سعي كردم و مي كنم كه خريدار ازم راضي باشه . آخر هفته كلي جنس واسم مياد ، 16 مدل كيبورد ، دستگاه گيرنده مارشال ، بلوسنس ، الكومكس ،‌ كيس ،‌ اسپيكر 3 تيكه مارشال چند مدل و . . .

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام واسه من لیستو پخ میکنی

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوست عزيزم ليست رو واستون فرستادم . مطمئنم با ديدن ليست باورتون نميشه كه ما اين قيمتارو دارين تو خراسان مي ديم و هنوزم جا واسه تخفيف وجود داره .

اگه امكانش هست نظرتون رو هم اعلام كنين . ممنون

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
سلام عزیز
لیست رو واسه منم بذار ...
ممنون

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوست عزیز واستون فرستادم .

راستی ممنون از دوستانی که منو مورد لطف قرار دادن

khelane

Guest
لایک‌ها
0
سلام
لیست رو واسم ارسال میکنی
ضمنا شما کابل های تعمیری . کلا انواع کابل داری رو همراه با مشخصات و قیمت عمده به تعداد زیاد میخوام
با سپاس

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
واستون ارسال کردم

کابل تعمیری فقط Ps2 و USB واسه انواع موس و کیبورد دارم . کابل هم هر نوعی که یخوای هست . از انواع تبدیل کابل ها تا HDMi و کابل های شبکه و . . .

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
لیست رو واسه من هم لطفا ارسال بفرمائین

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
لیست با قیمت لطف کنید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستان عزيزم واستون ليست رو فرستادم .

در حال حاضر نمي دونم چند نفر از دوستاني كه ليست رو از من ميگيرن فروشگاه دارن ؟ لطفاً بهم بگين

khelane

Guest
لایک‌ها
0
من تعمیرگاه دارم شاید با هم در اینده همکار شدیم و خردامو از شما انجام دادم
یه سوال داشتم
یه چیزی هست مثل سویچر کارکنه واسه هارد چون هارد زیاد میارن پیشم نمیتونم هی سیستمم رو خاموش کنم و روشن کنم همشون ای دی ای هست تبدیل ای دی ای به ساتا و یو اس بی دارم ولی خیلی کمه چون حداقل کارم دوسه تا هارد باید وصل شه واسه بعد از تعمیر تست و این کارا و باید سیستم خودم هم روشن باشه
ضمنا قطعات دسته دوم هم داری؟؟

بالا