• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرور رهیاب 85

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب گفتم که برای دوستان یک مرور کوتاه بنویسم از برنامه رهیاب 85 ؛ برنامه نقشه و راهنمایش ، که به شدت مورد توجه هم قرار گرفته.

اول باید بگم که هر آنچه می نویسم مربوط به تجربه با این برنامه تحت پی پی سی هست ، گرچه شاید در موبایل های معمول هم همین روند باشه ولی تجربه ها متفاوت هستند.

خوب اول از نحوه خرید بگم :
وقتی دیدم نوشته فروش ویژه ، من هم تردید نکردم با اینکه فردایش تعطیل بود ، فرم خرید را اینجا پر کردم.
اول کمی حال گیری بود ، مناطقی که باید پر شوند ، در فایر فاکس غیر فعال بودند ، البته چون سایت خرید شاپ دات آی آر هست ، شاید نمی شد بهشون خیلی خرده گرفت.ولی خوب بعد از پر کردن اطلاعات و سفارش دو عدد از اون ها ؛ حدود یک ساعتی بعد با شماره ای که گذاشته بودم تماس گرفته شد.
خارج از احترام با من صحبت نشد ، گرچه خوب خیلی هم به او نمی آمد که فروشنده قاهری باشد. و البته خیلی جنتلمنی برخورد کرد ، نگفت که مثلاً از کجا بدونم می خوای چنین چیزی رو؟
ولی خوب خیلی هم مسلط نبود ، مثلا من در فرم پر کرده بودم که می خوام بدونم که این برنامه روی پی پی سی های دیگه اجرا می شه یا نه. و این سئوال من باعث شده بود که ملتمسانه پرسش کنه که شما مطمئنی به کارتون می آد.البته با چند تا توضیح قانع ش کردم که احتمالاً کار می کنه و اگر نکرد ، خسارت ش مال منه ، و او هم گفت اگر برگردونید شرکت ، ما پول شما رو پس می دیم( نگفتم جنتلمن بود)
فردا که روز تعطیل هم بود ، پیک ماشینی شان ، به من زنگ زد و هماهنگ کرد، البته در پیدا کردن آدرس کمی گیج زد.
دومین ضد حال : قیمت حمل ، 50درصد قیمت نرم افزار بود ، نه اینکه دادن اش سخت باشه ، بیشتر از این ناراحت بودم که چطور از خیر پول مجبورند بگذرند و جنسی تولید کنند که 50درصد هزینه حملش می شه. خوب به نظرم باید یه فکری به حال این قضیه بکنن ، بهتره شیوه فروش اش رو گسترده تر کنن ، مثل کارت تالیا که بقالی هم می فروشه:)

خوب بریم سر اصل مطلب ،

برای نصب ، بهتره بدونید که همه ماشین های جاوا باهاش سازگار نیست ، مثلاً آی تک باند باهاش مشکل داشت.
ولی خوبیش اینه که من یک برنامه عالی ماشین جاوا معرفی کردم که 100باهاش سازگاره . روی باند هم با کمک همین نصب اش کردیم.
اینجا می تونید در مورد ماشین جاوا و نحوه نصب اش بخونید

خوب ، جعبه دارای یک بسته بندی مناسب بود. ولی جالب بود که سریال نامبر ، که تمام چیزی ست که اثبات می کنه شما دارنده حقوق این نرم افزار هستید به عنوان خریدار ، روی یک تکه کاغذ پرینت شده بود! خوب البته اگر بخوان بدن دیگران بفروشن ،حتماً باید این رو به یک جای امن تر منتقل کنن.

سی دی نیز زیباست ، در حد خودش. داخل سی دی : یک فایل اصلی جار رو ، به اضافه برنامه هایی برای منیج کردن نوکیا و سونی اریکسون ول دادن وسط ش.البته هیچ اثری از مایکروسافت اکیتو سینک نیست.:hmm:
خوب بسیار بهتر از این می شد عمل بشه.حداقل اش اینه که چون فایل رو مستقیم در دسترس گذاشته برای من کار رو راحت کرده.
در پی پی سی ، شما به فایل جار فقط احتیاج دارید.اون رو به پی پی سی منتقل کنید. بعد ، رویش در فایل اکسپلورر پی پی سی کلیک کنید. اگر عمل نکرد ، به طریقی که در پست معرفی ماشین جاوا نوشته شده ، فایل رو نصب کنید.

بعد ، از شما شماره موبایل خواسته می شود ، اهمیتی ندارد چه می دهید ، پس اگر دلتان خواست ، یک شماره روند بدهید.
بعد از شما سریال را می خواهد ، که وارد می کنید.
نهایتاً به شما یک آی دی می دهد ، که با آن باید به اینجا بروید

و دو تا عدد شماره موبایل و سریال رو به همراه ای دی وارد کنید ، خیلی مهم نیست اطلاعاتی که اینجا می دهید چه باشد ، مثلاً ای میل تان الزامی نیست درست باشد.
بعد به سرعت وارد صفحه بعدی می شوید ، که کد شما را دارد، آن را در صفحه بعدی نصب وارد کنید در پی پی سی و تمام.

نکته : شما به همراه نرم افزار، 3 تا کد می خرید ، پس یا می توانید 3 بار روی یک دستگاه نصب کنید ، یا یک بار روی 3 دستگاه .انتخاب با شماست ولی اگر گوشی تان را فروختید ، دیگر برگشتی وجود ندارد. شماره کد ، تا زمانی ارزش دارد که با گوشی اول کار می کنید.

برنامه بلافاصله قابل استفاده می شود.

خوب برویم در برنامه :

اینجا نمای کلی برنامه را می بینید:
Screen006.jpg

از اینجا شما هر جا بخواهید می روید.
کنترل های دستگاه :
Screen012.jpg

خوب کنترل ها یه کم توضیح لازم داره.
اولا که شما هم می توانید از تاچ استفاده کنید وهم از کلید های چهارگانه. و معمولاً دکمه میانی کلید های چهارگانه هم به مثابه تریگر عمل می کنه.
خوب چند تا مثال :
Screen002.jpg

همان طور که می بینید نقشه بزرگ شده ، برای این کار کافیه ، با تاچ ، روی اوی مثبت و منفی کلیک کنید( روی مثبت اش دیگه)
Screen003.jpg

این تریگر ، با فشردن کلید وسط کلید های چهارگانه ظاهر می شه. روش استفاده اش اینه که تاچ رو از کار می اندازه و به کمک چهارگانه ها ، شما یک نقشه حساس روی نقشه رو انتخاب می کنید ، و به توضیحات نقشه می روید.
Screen005.jpg

فشردن کلید روی نقطه ای که در عکس قبل بود ، شما رو به لیست بالا یی می برد.

Screen007.jpg

خوب وقتی تاچ فعال هست ، یک مشکلی که پیش می آد اینه که اون چند تا کلید بزرگ نمایی ، و کلید های دیگه می پرن ، اگر این طور شد ، نگران نباشید ، اون ها سرجاشون هستن و فقط کافیه منطقه قبلی وجود شون رو فشار بدهید. البته یادتون باشه که تریگر در وسط صفحه نباید باشه ، اگر بود با کلید وسط کلید های چهارگانه غیر فعالش کنید.

با انتخاب معابر و اماکن از منوی اول ، شما به لیستی می روید که می توانید درون اش ، با پیدا کردن یک اسم منطقه ، به سرعت به محل ش رو نقشه منتقل شوید.
لیست به ترتیب الفباست ، برای رد شدن و رسیدن به حروف بعد ی، کافیست که اون علامتی فلش سیاه رو که در بالای چپ صفحه هست فشار بدید.
خوب من سعی کردم آدرس دفتر شون رو پیدا کنم.
Screen009.jpg

همان طور که می بینید ، آدرس را تا حد خیابان عربعلی دارد ، و البته ، با دیدن اعداد کوچه ها متوجه می شید که کوچه 13 همین جاها باید باشه.
Screen010.jpg

از امکانات مفید دیگه ، نقشه مناطق شهرداری ست

Screen012.jpg

راهنمای صفحه کلید برای پی پی سی تقریباً بی استفاده هست.من که هرچی گشتم نتونستم توش خروج رو پیدا کنم.
خوب خروج از هر صفحه و برگشت به اون صفحه مشکیه چطوریه؟
خیلی ساده ، اگر تریگر توی صفحه نباشه ، همیشه پایین چپ یک فلش قرمز هست ، روش فشار بدید.عالیه.

Screen013.jpg
صفحه اطلاعات برنامه.نقشه احتمالاً تونل رسالت رو نداره:p

Screen014.jpg

Screen015.jpg

راهنمای نقشه ، چیزی که من خوشم اومد ، داشتن پمپ بنزین ها بود. البته یادتون باشه ، که در بعضی منو ها که ادامه دار هست ، این فلش ریز قرمز رو در پایین چپ تصویر دارید ، پس اسکرول کنید به پایین

Screen017.jpg

با برنامه می شه بازی هم کرد، مثلا بفهمید کی بیشتر بچه تهرونه :cool:
مثلاً در عکس بالا ، این مکان چیه؟
بافشار تریگر روش :
Screen016.jpg

حال می ده ها

خوب حالا که خواستید از برنامه خارج شوید ، به منوی اصلی بروید و خروج رو انتخاب کنید
Screen018.jpg

نکته ، در این لحظه روی ضربدر مشهور ویندوز در بالای خارج راست کلیک کنید.نه جای دیگه

خوب شما برگشتید به برنامه جاوا ، از برنامه ، انتخاب کنید اگزیت را

چند نکته ، می تونید از لینک برنامه جاوا تون برای ورود به نقشه از هرجایی در پی پی سی در دفعات بعدی استفاده کنید.
ماشین جاوا برنامه رو در فولدری در \my documents\tempمی ریزه ، پس مراقب باشید که یه موقع پاکش نکنید.
کلاً برنامه رو می تونید هر کاری باهاش بکنید ، فقط کافیه تجربه تون بالا بره.

خوب یه کم از تجربه های real lifeبگم :
من به کمک اش ، یک آدرس رو در جایی از شهر که آشنا نبودم پیدا کردم.در ضمن از پشت تلفن به کسی ، آدرس دادم ،که مثلاً سر چهار راه بعدی بپیچ به چپ(جی پی اس دستی بودم)
برادر گرامی ام هم ازش برای ورود غیر مجاز به طرح استفاده می کنه:blush:

در مجموع ، نقاط مثبت قضیه ، قیمت پایین ، نقشه به روز ، و کارا ، و دست رسی راحت است.
نقاط منفی ، هزینه بالای تحویل ، نبود ایمنی در نرم افزار ، و ساپورت ضعیف می باشد

امیدواریم با حمایت همه ، روز به روز برنامه های بهتری برای کاربرد پی پی سی ارائه بشه.
موفق باشید

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی pcsevenنسخه کرک شدش گذاشته شده

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
يه سئوال
اگر يه موقع دستگاهت رو hard reset كردي با سريال نامبر اوليه ميتوني دوباره نصب كني رو دستگاهت يا نه
يا شايدم فقط 3 بار بعد از خريد حق داري دستگاهت رو hard reset كني؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
يه سئوال
اگر يه موقع دستگاهت رو hard reset كردي با سريال نامبر اوليه ميتوني دوباره نصب كني رو دستگاهت يا نه
يا شايدم فقط 3 بار بعد از خريد حق داري دستگاهت رو hard reset كني؟

نه خیر ، هارد ریست مقدار آی ام ای آی دستگاه تو عوض نمی کنه ، و من فکر می کنم برای تولید آی دی هر دستگاه، از آی ام ای آی دستگاه استفاده می کنه.بنابراین ، شما با هارد ریست کردن مشکلی برات پیش نمی آد بلکه با عوض کردن گوشی پیش می آد. من حتی در تبدیل ویندوز 2003 به 2005 هم آی ام ای ای ام ثابت موند.
البته نمی تونم با قطعیت بگم ، ولی فکر کنم این طور باشه ، کسی می تونه امتحان کنه و یک هارد ریست کنه؟

البته ناگفته نمونه که باید از همون سرایل قبلی و همچنین از شماره موبایلی که قبلاً به دستگاه دادی استفاده کنی

موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ذکر یک نکته ضروری ست
در اجرای بعضی برنامه های maintenancEمثل مم مید ، یا اس کی تولز، اینها برای خوش خدمتی فولدر تمپی که برنامه ماشین جاواتون ساخته رو پاک می کنن ، مواظب باشید اگر این اتفاق افتاد نگران نشوید:
خیلی راحت دوباره سورس برنامه رو اجرا کنید ، بعد در خلال نصب مجدد ازتون می پرسه که می خواهید اطلاعات قدیمی ش رو نگه داره که شما بلی رو انتخاب کنید ، و خیلی راحت دوباره نصب می شه .
:cool:

بالا