• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزائیده و فروش فوری MC372LL/A بسیار بسیار تمیز و چند جنس دیگر

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
فروش فوری مک بوک پرو مدل MC372 با سیکل باطری ۲۸۵ و بسیار بسیار تمیز با جعبه و لوازم و شارژر اصلی
* دوستان توجه داشته باشند که مک بوک هایی که سیکل باطریشون نسبت به سالشون پایین هست به این
معنی است که کاربر فقط از برق و پاور آداپتورش استفاده کرده که به خیال خودشون سایکل باطری زیاد نشون نده
اما دریغ از اینکه مطلع باشند که همین مسئله عمر و پرفورمنس باطری رو زودتر از حد معمول خراب میکنه...
پس خواهشا آدرس و نشانی لوازم دیگران که سایکل باطریشون پایین هست ولی سال ساخت مک بوکشون
قدیمی تر هست رو ندن و مقایسه نکنن. باذری مک بوک میتونه ۵۰۰ تومان براتون خرج برداره پس تصمیم نهایی
با خودتون هستش.... این دستگاه روند کاری طبیعی و مصرفی خودش رو داشته و زیادی تمیزه!
فروخته شد......

فروش time capsule 3TB جعبه باز ولی استفاده نشده با سلفون و همه چی... کاملا نو
مدل جدید که ۷۵ درصد از مدلهای دیگه TC سریعتر کار میکنه و به هیچ عنوان افت سرعت در wifi و پخش فیلم و غیره و دانلود همزمان بوجود نخواهد آمد.....
فروخته شد......
قیمت فروش فوری : ۱۷۰۰ ( فروش در فروشگاه ها ۲۲۰۰-۲۳۰۰ )
فیمت پایه : ۱۵۰۰

فروش دوربین سونی سایبر شات مدل DSC-HX30V که در ایران به سختی پیدا میشه....
دارای wifi, GPS و قابلیت عکاسی ۱۸ مگاپیکسلی در حد DSLR
کاملا نو... ماه پیش برای انجام پروژه تصویربرداری هوایی خریداری شد ولی بدلیل جا نشدن در پایه دوربین هلیگوپتر کنترلی ازش استفاده نشد....
با کاغذ خرید از دیجی کالا که تعداد محدودی رو برای فروش داشت......

فروش فوری : ۹۰۰ هزار تومان

Last edited:

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
این حرفتون در مورد سایکل و قبول دارم! بعضی ها میزنن به برق مدام و فکر میکنن که هنر میکنن و میان با افتخار میگن سایکل پایین غافل از اینکه باتری یه عمری داره، حالا چه استفاده بکنی چه نکنی! اون امریکایی این سایکل و گذاشته طرف بدونه کی باید عوضش کنه، ایرانی کرده عامل دلالی!

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
این حرفتون در مورد سایکل و قبول دارم! بعضی ها میزنن به برق مدام و فکر میکنن که هنر میکنن و میان با افتخار میگن سایکل پایین غافل از اینکه باتری یه عمری داره، حالا چه استفاده بکنی چه نکنی! اون امریکایی این سایکل و گذاشته طرف بدونه کی باید عوضش کنه، ایرانی کرده عامل دلالی!

سلام، بله متاسفانه همين طوره.... شما وقتي همش از برق استفاده ميكنيد بخصوص تو ايران بدليل نو سانات روز انه برق نه تنها شارزر مك بوك رو تو خطر سوختكي زود هنكام قرار ميديد همينطور باطري از اونجايي كه سل هاش خالي نميشن خيلي زود ميتونه در ابتدأ ميزان شارز رو كم نكه داره و بعد هم خود باطري خراب شه. مك بوك من با وأي فاي روشن و نور و برايتنس متوسط ٧ ساعت نكه ميداره كه من ميدونم أكثر مكبوك هاي ديكه انقدر نكه نميداره .... اكر نوع استفاده از باطري رو رعايت كنيد باطري مكبوك به راحتي تا ١٠٠٠ سايكل جواب ميده و تازه بعد از اون تعداد سايكل شروع ميكنه به ساعت كمتري نكه داشتن كه اين طبيعي هستش...

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7

pixelbypixel

Registered User
لایک‌ها
0
اشكان جان لطف كن اين رو هم مثل كولر ها خوب حساب كن من بردارم...

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
اشكان جان لطف كن اين رو هم مثل كولر ها خوب حساب كن من بردارم...

سلام، قابل شما رو نداره أما واقعا كمتر برام راه نداره و اميدوارم منو درك كنيد جون مصرف كننده هستم خودم و تنها دليل فروشم خريد iMac هستش اينه كه به قرون قرونش احتياج دارم !

IdeaFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب قيمت نهايي دوربين سوني؟!

twonights_stand

Registered User
لایک‌ها
7
مرسي ولي من همون ايفون مشكي ام رو هم رد كردم رفت بسكه دست همه بود ..... ميتونم فقط كمي بهتون تخفيف بدم همونطور كه به دوست ديكه كه إصرار به خريد داره ... حالا قسمت هركي شد... به ايشون يك هفته وقت دادم كه كمبودش رو جور كنه ... يه جور ايي رزرو كرده تا ببينيم جي ميشه.... من كلا از رنك طلائي متنفرم!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام

تایم گپسول مدل چه سالیه؟

بالا