• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایا و معایب دوربین های چینی و تایوانی..!!؟

safire_behesht

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

تو اکثر تاپیک ها عنوان کرده بودید که دوربین های دیجیتال چینی خوب نیست و یه جور پول هدر دادنه...

میخواستم دلیلشو بدونم.. از چه نظر؟..شاید برای کسایی که صد تومان براشون پولی نیست راحته یه کانن یا نیکن

بخرند... اما برای ما که مهمه بهتره بدونیم چرا به جای اینکه صد تومن برا یه دوربین 6 مگ چینی بدیم حد اقل صد

تومن روش بگذاریم و یه دوربین 3-4 مگا پیکسل مارکای معروف بگیریم ... مطمئنم اگه همه واقعا بدونن اون دوربینا

نسبت به قیمتشون می ارزه میتونن یکم پولشونو بیشتر کنن و مارکای معروف بخرن

این تاپیکو زدم که کلا راجع به دوربینای ارزون چینی و تایوانی صحبت شه... معایب و مزایای اونا...

منتظر نظرات اساتیدم .ممنون

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
يه تعداد از ايرادهاشون اينه:

در فضاي بسته مانند داخل ساختمانها عكسهاشون تيره با نويز زياد و فاقد كيفيت هست.بهتره بگم افتضاحه

سايز عكسي كه ميگيرن , واقعا اون چيزي نيست كه روش نوشته شده.مثلا مينويسه 5 مگا پيكسل ولي از ميان يابي استفاده ميكنه و واقعا صحت نداره( البته همه وربين هاي ديجيتال بنوعي از ميان يابي استفاده ميكنند ولي اينا ديگه شورش رو در اوردند.)

بطور عمده فاقد زوم اپتيكال هستند.

اكثرا فلاش بدردبخوري ندارند.

فاقد حداقل كنترلهاي دستي هستند.
و.....

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست خوبم منم 2 سال پيش اومدم اينجا و دقيقا همين چيزا رو گفتم : که شما چي ميگين که بايد حتما کانن و نيکون و سوني و پاناسونيک و فوجي باشه من ميخوام برم مرکوري بخرم هم ارزونه هم خوبه . خوب بايد بگم همين کار اشتباه رو هم انجام دادم و چه رنجهايي که با اون دوربين نکشيدم و چه خجالتهايي که بابت حروم کردن اين پول نصيبم نشد . يه سري از اشکالاتشون رو افشين جان گفت اما من بصورت کلي بهت ميگم.

خوب اينا واقعا" دوربين ديجيتال نيستن در واقع پي سي کم هستن . يعني امکانات عکاسي مفيد رو ندارن . بهتر بگم که شما دسترسي رو تنظيمات دوربين نداري .

براي مثال يه دوربين نيکون و يا کانن بغير از 15 تا scane يا mode که به شما ميده براي حالات پيشفرض عکاسي حالتهاي خاص ديگه اي همچون A S P M ATUO و حالات ديگه رو ميدن که با تمام اينا ميتوني به هر نحوي که خواستي عکاسي کني. تازه با اين همه اينا کم هستن . از يه نظر ديگه که بهشون نگاه ميکني ميبيني ميگن 6 مگاپيکسل و درست هم ميگن عکسهاشون سايزش بزرگه اما کيفيت نداره چرا؟؟ چون سايز و نوع سنسور دوبينهاشون کوچيکه . شرکتهاي بزرگ و معتبري چون سوني و پاناسونيک هنوز نتونستن از سنسورهاي عالي براي دوربنهاشون استفاده کنن چه برسه به شرکتهاي چيني که سنسور هاي خودساخته رو ميذارن . اين دوربينها نويز بالايي دارن و براي کار گرافيکي واقعا مشکل ساز هستن . زوم رو من بهش اهميت نميدم اما يه نکته اي هست اين دوربنيها حالت ماکروي ضعيفي دارن و سرعت پردازش دوربين بسيار پايين هستش يعني خيلي طول ميشکه که دوربين بالا بياد اماده بشه براي عکاسي و بعد براي عکس گرفتن تنظيم بشه عکس بگيره و بعد هم ذخيره کنه . اگه شما با يه مرکوري و يه دوربين نيکون و يا کانن مقايسه کني خواهي فهميد که چقدر کنده . و باعث ميشه که چه لحظات خوبي رو از دست بدي . اين دوربينها اطلاعات دقيقي ازشون تو اينترنت نيست کسي زياد اينا رو ريويو نميکنه از اينرو اطلاعات قبل از خريد شما نميتونه زياد بالا باشه . مزاياشون اينه که ميتوني با پول کم بخريشون و بدون هيچ ترسي هر جا خواستي ببريشون بدون اينکه از شکستن و يا خراب شدنش ناراحت باشي ولي بدون تو اين نوع دوربينها چيزي تو دستت نيست که بخواي تنظيمش کني . يه مثال ميزنم از خودم و مقايسه بين دو تا دوربينم . فلاش دوربين مرکوري تو فاصله 10 سانتي متري با همون قدرتي که براي فاصله 2 متري نياز بود عمل ميکرد يعني فلاشش براي کارهاي نزديک و دور يکي بود و فقط زده ميشد . اما اين دوربين نيکون به غير از سنسور نوري که براي شناسايي حد فاصل سوژه داره 12 مرحله تنظيم از لحاظ قدرت نوري بر حسب لوکس رو در اختيارت ميذاره که خودت تنظيم کني . اين تفاوت خيلي فاحش بود . حالا شما اينو براي تمام کارهاي دوربين در نظر بگير . من خوبيتو ميخوام والا نمايندگي شرکتهاي معروف و معتبر نيستم . خودمم مرکوري داشتم با بنکيو هم خيلي کار کردم اما ديگه دورشون تموم شده متاسفانه خيلي ها از روي بي اطلاعاتي هنوز ازشون ميخرن والا کسايي که يکم اطلاعات داشته باشن ميدونن ذخيره کردن پول و خريدن يه دوربين معتبر تر از چه مزيتهايي داره . موفق باشي من در خدمتتم و کمکت ميکنم . هر چي دوست داري بپرس تا جوابت رو بدم . اما گيرنده ات رو روشن بذار و خودت رو رو دوربين چيني قفل نکن که نه من اول و اخر نظرم رو دوربين چيني هست . موفق و پيروز باشي گلم.

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
.... شرکتهاي بزرگ و معتبري چون سوني و پاناسونيک هنوز نتونستن از سنسورهاي عالي براي دوربنهاشون استفاده کنن....

هاااا ديگه از سوني انتقاد در ونكني ها! ;)
اين جمله "هنوز نتونستن.. " اصلا جالب نبود!

image003.jpg

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
درضمن فقط این نیست که بگی چینی ها بدن
80% همین مارکهای معروف هم توی چین تولید میشن
ولی کیفیت همونه

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دوست خوبم منم 2 سال پيش اومدم اينجا و دقيقا همين چيزا رو گفتم

اما تاريخ جوين شدن چيز ديگه اي رو نشون ميده ؟؟

safire_behesht

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همه به خصوص آقا افشین و آقا ارسلان به خاطر توضیحات کاملشون...

راستش دیگه به یقین رسیدم که بهتره یا نخرم..یا یه دوربین خوب بخرم!

البته تو مارکای معروف آدم زیاد از حد دستش برا خرید بازه و آدم گیج میشه اینجا هم تقریبا کل تالار ها رو زیر و رو کردم و هر چی بیشتر پیش میره بیشتر تو انتخابم مردد میشم و تصمیم عوض می کنم...اما همین الان رو کانن a620 نیکن 7900 نظر دارم چند دقیقه دیگه رو نمیدونم! البته هنوز یکم قیمتش برام زیاده و من عجله ای تو خرید ندارم ولی هفته دیگه میخوام برم قشم شاید اگه اونجا مناسب باشه بخرم...شایدم یه کم صبر کنم تا هم مطمئن تر شم هم پولم بیشتر شه...البته شک من بیشتر بین دوربین کانن و نیکن هست دوربین های بین 200تا 300 این دو...نمیدونم باید تاپیک جدا بزنم یا نه... به اندازه کافی راجع بهشون گفته شده!..به هر حال از همه ممنون

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
آقا دوربین رو همون تهران بگیر
قیمت تا قشم به اون صورت فرقی نداره و حتی ممکنه تهران بتونی ارزون تر گیر بیاری
اگه از قشم بخری و بعد ببینی ایراد داره کلی دردسر داره

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میگم نظرتون راجع به مینولتا چیه ؟ و اخرین مینولتا که خوبه .

safire_behesht

Registered User
لایک‌ها
0
چشم بحرینی جان اونجا فقط قیمت می کنم ;) البته من اصفهانم

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از safire_behesht :
چشم بحرینی جان اونجا فقط قیمت می کنم ;) البته من اصفهانم
در ضمن
فکر کنم آفومار توی اصفهان نمایندگی داره ها
157.gif

اصفهان - انتهاي بوستان سعدي - روبروي پل تاريخي مارنان - پلاك 182 6254048 0311 6272860 0311 ماشين سيستم اصفهان

safire_behesht

Registered User
لایک‌ها
0
میدونم...امسال یه سفر به بندر گناوه داشتیم بعضی چیزا رو تا 3 برابر گرونتر از اینجا خریدیم :D

راستی ممنون از آدرس

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
نچ نچ دو روز نبودم ها ببينيد چقدر براي من زبون درازي ميکنيد .( فاير بوي و امير ) .

امير محض اطلاعت بايد بگم سوني سنسورهاشو خودش نميسازه و با کونيکا مينولتا قرارداد داره براي سنسور. فاير بوي براي من 2 سال گذشته چي ميگي داداش ؟؟ حرفي هست . دوست عزيزم من يه مدت ميومدم اينجا رو ميخوندم و چيزي نمينوشتم و اصلا عضو نبودم . اون موقع هم از اين بحثها خيلي زياد بود.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از safire_behesht :
با سلام

تو اکثر تاپیک ها عنوان کرده بودید که دوربین های دیجیتال چینی خوب نیست و یه جور پول هدر دادنه...

میخواستم دلیلشو بدونم.. از چه نظر؟..شاید برای کسایی که صد تومان براشون پولی نیست راحته یه کانن یا نیکن

بخرند... اما برای ما که مهمه بهتره بدونیم چرا به جای اینکه صد تومن برا یه دوربین 6 مگ چینی بدیم حد اقل صد

تومن روش بگذاریم و یه دوربین 3-4 مگا پیکسل مارکای معروف بگیریم ... مطمئنم اگه همه واقعا بدونن اون دوربینا

نسبت به قیمتشون می ارزه میتونن یکم پولشونو بیشتر کنن و مارکای معروف بخرن

این تاپیکو زدم که کلا راجع به دوربینای ارزون چینی و تایوانی صحبت شه... معایب و مزایای اونا...

منتظر نظرات اساتیدم .ممنون

به نظر من كار كرد دوربينهاي معروف مشخصه و وقتي يك دوربين مثلا كنون يا سوني بگيريد مطمئنا عكسهاي راضي كننده اي خواهيد گرفت. اما دوربينهاي ديگه معمولا شانسي هستند
به قول يكي از دوستان خيلي از دوربينهايي كه با ماركهاي معروف توي بازار ايران هستندتوي چين توليد ميشن پس چيني بودن لزوما نشونه بدتر بودن نيست ( توي صنايع ديگه هم همينطوره حتما ميدونيد ماشين گل كه با اسم فلكس آلماني در ايران توليد ميشه در واقع در برزيل ساخته ميشه بعد هم اينجا سر هم بندي ميشه) من خودم قبلا ها يك دوربين چيني داشتم عكسهاش با دوربين كنون پسرعمه ام هيچ فرقي نداشت اون 300 پول دوربين داده بود من 100 تومن تازه اگر هم فرقي داشت فرقش اندازه 200 هزار تومن نبود. اما فقط تنها توصيه اي كه ميتونم بكنم اينه كه چون اين دوربينها حساب و كتاب ندارند تا كيفيت عكسهاي اون دوربين رو نديديد و با كسي كه دارتش صحبت نكرديد اين دوربينها را نخريد چون همونقدري كه ممكنه خوب باشند و دقيق از روي يك مارك معروف كپي شده باشند ممكنه مزخرف هم باشند

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
نچ نچ دو روز نبودم ها ببينيد چقدر براي من زبون درازي ميکنيد .( فاير بوي و امير ) .

امير محض اطلاعت بايد بگم سوني سنسورهاشو خودش نميسازه و با کونيکا مينولتا قرارداد داره براي سنسور....

آقا ديگه قرار نبود كه تنش ايجاد كني ها!!
111.gif

اين رو از كجا پيدا كردي ديگه ! كه سوني CCD هاش رو خودش نميسازه! ديگه از اون حرف ها بودا...
اين لينك رو ببينيد از سايت dpreview

و به رديف Sensor manufacturer دقت كنيد!!!
در ضمن سوني اولين شركتي بوده كه تكنيك فيلتر RGBE رو در CCD استفاده كرده. اونوقت چطور خودش سازنده نيست؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اااااااااا حالا کجاي صفحه نوشته بود که سنسورهاي سوني ؟؟؟ جناب وکيل شرکت سوني . ؟؟؟ ميشه بفرمائيد که پس چرا با کونيکا مينولتا قرارداد همکاري داره ؟؟/ و چرا اولين دوربين پس از همکاري با کونيکا مينولتا (يعني ار وان) اينهو کونيکا مينولتاهاي سر زد هستش ؟؟ خوشکله سنسورشو از کونيکا ميگيره . سوني خيلي وقته که همه چيزو خودش توليد نميکنه . براي اطلاع بيشتر خدمتتون عرض در وکنم که حتي براي ساخت پلاسمهاي مورد استفاده براي تلويزيون ها پلاسماش با ال جي قرارداد داره باقلوا . هاااااااااااااااااااا هشتپلکو شدي با هاااااااااااااااااااااا . حتما لنزاشم خودش ميسازه ؟؟ نه ؟؟؟ جيگر . جناب وکيل مدافع.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ارسلان جان زياد با سوني در نيوفت كه مدير هم مياد به طرفداري امير خان. خودتون كه ميدونيد.

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
لينك رو دادم..

حالا کجاي صفحه نوشته بود که سنسورهاي سوني ؟؟؟ جناب وکيل شرکت سوني . ؟؟؟

حالا هر كي تونست بخونه كه جلوي Sensor manufacturer چي نوشته ، خودش متوجه ميشه!
من وكيل سوني نيستم وگرنه در اين زمينه مطمئن ميشدم و ديگه اينجا بحث نميكردم. من رو حساب لينك ها و سايت هاي معتبري كه ديدم اين ها رو گفتم. شما هم اگر لينك معتبري داريد ارائه كنيد تا اطلاع رساني شود. ;)
اما شما ديگه خيلي داري به شايعات بازاري توجه ميكنيد ...
اين شب هاي برره هم كه ميگن بدآموزي داره اينجاست ها!!!!
شما همون سنسور رو توجيه كنيد كافيه. لنز رو كه روي خودش حك شده. ساخت كارل زايس .

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
بابا پير مرد چرا ناراحت ميشي . افشين جان بهتره کوتاه بيام چون ميگن بن شدن درد داره .

بالا