سلام دوستان
با مزایده ای این ایر کولر در خدمتتون هستم
کولر سالم و تمییز میباشد . کارتن ندارد . متعلقات اصلی موجود . فقط یک ایراد داره اونم اینکه چند وقتی فنش فول لود کار می کنه و قابل تنظیم نیست! نمی دونم چرا؟! لکن LED ها سالم هستن. از لحاظ خنک کنندگی هیچ مشکلی نداره و بهشت پردازنده رو مهیا می کنه
قیمت پایه 425
گام 25
پایان مزایده بعد از 12 ساعت، از آخرین پیشنهاد / تعویض ندارم / حق تست 24 ساعت / ارسال با خریدار / تصاویر و تست ها در صورت درخواست برای خریدار ارسال میشود
forum.lioncomputer.com
با مزایده ای این ایر کولر در خدمتتون هستم
کولر سالم و تمییز میباشد . کارتن ندارد . متعلقات اصلی موجود . فقط یک ایراد داره اونم اینکه چند وقتی فنش فول لود کار می کنه و قابل تنظیم نیست! نمی دونم چرا؟! لکن LED ها سالم هستن. از لحاظ خنک کنندگی هیچ مشکلی نداره و بهشت پردازنده رو مهیا می کنه

قیمت پایه 425
گام 25
پایان مزایده بعد از 12 ساعت، از آخرین پیشنهاد / تعویض ندارم / حق تست 24 ساعت / ارسال با خریدار / تصاویر و تست ها در صورت درخواست برای خریدار ارسال میشود
مزایده آتشین و ویژه شماره 03 - مفت مفت - ایر کولر Green Notus200
سلام دوستان با مزایده ای این ایر کولر در خدمتتون هستم کولر سالم و تمییز میباشد . کارتن ندارد . متعلقات اصلی موجود . فقط یک ایراد داره اونم اینکه چند وقتی فنش فول لود کار می کنه و قابل تنظیم نیست! نمی دونم چرا؟! لکن LED ها سالم هستن. از لحاظ خنک کنندگی هیچ مشکلی نداره و بهشت پردازنده رو مهیا می کن...