• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده دامین پرمیوم : تجاری . آی آر = Tejari . ir

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
با سلام و عرض ادب،

نام دامین : تجاری
آدرس : Tejari . ir

فکر نمی کنم نیاز به توضیح خاصّی باشه، مایلم یکی از بهترین دامنه های خودم رو بفروشم اگر قیمت مناسب و درخور دامنه پیدا بشه.
کاربرد دامنه هم که مشخصه، به کار انواع و اقسام کسب و کار می خوره + به کار ایده های ناب و جدید برای کسب درآمد از وب هم میخوره.
تمامی پسوند های معروف هم ثبت شده هستند که می تونید بررسی بفرمائید .
قیمت پایه نمی زارم ولی اگر پیشنهادی داشتین می تونید ارسال کنید توی تاپیک یا توی پیام خصوصی.
به قیمت های پایین هم پاسخی داده نمیشه.

با تشکر و احترام..

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
فرزاد جان لطفا قیمت پایه بزار بدونیم توی چه رنجی قیمت بدیم :دی

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
سلام امین جان ،
قابل شما رو که نداره عزیز .. بردار ببرش اصلا :دی
ولی طبیعتاً بالای میلیون مد نظرمه و عجله ای هم نیست، دیدم داره خاک میخوره حیفه :دی
مشتری تا 1.5 داشته و داره ولی ندادم..

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
دوست گرامی عرض کردم، عجله ای در فروش نیست، و فقط دنبال پیشنهاد درخور هستم.
حداقل قیمت رو هم یه چیزی تو مایه های 2 برابر قیمت پیشنهادی قبلی (پست بالا) بدونید.
کسی که بخواد بصورت حرفه ای کاری رو توی نت آغاز کنه، چه بزودی و چه در آینده، مطمئناً یک فاکتورش دومین زیبا و به یاد موندنیه و این دومین فقط مخصوص این گروهه :)

• Like
Reactions: isf

isf

Registered User
لایک‌ها
70
ممنون از پاسخ شما
خوب بفروشيد

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161
اگه به صورت مزایده بزارید فکر کنم بهتر باشه :)

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
اگه به صورت مزایده بزارید فکر کنم بهتر باشه :)

حق با شماست دوست عزیز،
هرزمان پیشنهادی مطرح شد که بنده قبول کردم به عنوان قیمت پایه، دوستان دیگه می تونن شروع کنن به پیشنهاد دادن و گام افزایش رو 50 میزاریم ..
ممنون.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
حق با شماست دوست عزیز،
هرزمان پیشنهادی مطرح شد که بنده قبول کردم به عنوان قیمت پایه، دوستان دیگه می تونن شروع کنن به پیشنهاد دادن و گام افزایش رو 50 میزاریم ..
ممنون.
فرزاد جان مشکل اصلی اینجاست که شما الان نیاز واجب به فروش این دامنه نداری بخاطر همین به درد دامینر نمیخوره و فقط به درد کسی میخوره که یک پروژه قوی داشته باشه و 10-15 حداقل هزینه پروژه + 2-3 هزینه دامین کنه، تو این فروم هم اکثرا دامینر هستن یا مثل من دامین میخرن و نگه میدارن که شاید یک روزی به دردشون خورد با این شرایط هم برای کسی به صرفه نیست +1 تومن دامین رو بخره پس بهتره نگهش داری تا وقتی مشتری خاص خودش بیاد :D

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
فرزاد جان مشکل اصلی اینجاست که شما الان نیاز واجب به فروش این دامنه نداری بخاطر همین به درد دامینر نمیخوره و فقط به درد کسی میخوره که یک پروژه قوی داشته باشه و 10-15 حداقل هزینه پروژه + 2-3 هزینه دامین کنه، تو این فروم هم اکثرا دامینر هستن یا مثل من دامین میخرن و نگه میدارن که شاید یک روزی به دردشون خورد با این شرایط هم برای کسی به صرفه نیست +1 تومن دامین رو بخره پس بهتره نگهش داری تا وقتی مشتری خاص خودش بیاد :D
کاملاً حق با امین خان هست :D
دومینر هم خودش دنبال مشتریه ، طبیعیه که اونم قیمت درست نمیده :D
یه مدت تاپیک رو میزارم آپ بمونه ببینم چی میشه :) پیدا نشد میزارم بمونه n سال دیگه بدم بره، ولی به نت ایران هم امید زیادی ندارم شخصاً :دی
تشکر از اینکه شرکت میکنی تو تاپیک ♥

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام فرزاد جون

اصن فک کنم خدا رسوندتت :D

اینو که تو و.پ پیشنهاد دادی خو میگفتی مال خودته

داداش یه قیمتی بده به ما ببینیم چیکاره ایم میشه واس اون کارم اینو اوکی کنم یا نه

راسی اگه چیزی هم واس اون دامینه دیدی اینجا فدات میشم یه ندا بده من هنوز دنبال دامینم

ممنون

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
سلام فرزاد جون

اصن فک کنم خدا رسوندتت :D

اینو که تو و.پ پیشنهاد دادی خو میگفتی مال خودته

داداش یه قیمتی بده به ما ببینیم چیکاره ایم میشه واس اون کارم اینو اوکی کنم یا نه

راسی اگه چیزی هم واس اون دامینه دیدی اینجا فدات میشم یه ندا بده من هنوز دنبال دامینم

ممنون
به به آقا کسرای گل.
اصلاً قابل دار نیست عزیز.
ولی دنبال مشتری واقعی ام همونطور که گفتم.
قیمت بالای چند تومن ..
اگر دومینی به چشمم بخوره که به کارت بیاد دریغ نمی کنم عزیز.

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
سلام آقا فرزاد. خیلی وقت بود تو پی تی نبودید . خدا بد نده

بالا