• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده دل 5010 / i5

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
قابل تو رو نداره دادا ولی منم از بودجه ی خواهرم که میخوام براش بخرم مایه میزارم ... :p

خوب فدات شم ، شما تو پخ اشاره میکردی ، من انصراف میدادم که انقدِ اضاف نره.
انصافا لبتابِ خوبیه، ایشالا که خوشش میاد.
استارترِ عزیز لطفا تایپیکو ببند و لبتابرو تقدیمِ دوستمون کن، مبارک خودشون و خواهرِ گرامیشون باشه.

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
خوب فدات شم ، شما تو پخ اشاره میکردی ، من انصراف میدادم که انقدِ اضاف نره.
انصافا لبتابِ خوبیه، ایشالا که خوشش میاد.
استارترِ عزیز لطفا تایپیکو ببند و لبتابرو تقدیمِ دوستمون کن، مبارک خودشون و خواهرِ گرامیشون باشه.

فدات بشم من والا چی بگم ... رو راست دو سه بار یه همچین داستانی واسه م پیش اومده بود که من کم کم قیمت رو میبردم بالا یه نفر دیگه هم میومد الکی 5 تومن بالاتر از من قیمت میداد همینجوری میرفت بالا قیمت تا 100 تومن یهو میگفت من انصراف میدم ... یعنی خودش که خریدار نبود هیچی قیمت رو هم الکی برد بالا و ضرر به جیب ما زد این شد که این دفعه گفتم یه دفعه یه قیمت بالا بگم اگه کسی واقعا خریدار نیست بیخود کل کل نکنه و هی 5 تومن 5 تومن بالا نره قیمت ...
بازم ایول به مرامت ... ایشالا از این بهترش رو پیدا کنی با قیمت کمتر
خواهرم کچلم کرد از بس که روزی 10 بار گفت لپ تاپ من چی شد ؟؟؟ گفتم اینو بخرم بدم بهش دست از سر کچل ما ورداره بیچاره مون کرد به قرعان ... :weird:

m.e_shahangi

Registered User
لایک‌ها
38
فدات بشم من والا چی بگم ... رو راست دو سه بار یه همچین داستانی واسه م پیش اومده بود که من کم کم قیمت رو میبردم بالا یه نفر دیگه هم میومد الکی 5 تومن بالاتر از من قیمت میداد همینجوری میرفت بالا قیمت تا 100 تومن یهو میگفت من انصراف میدم ... یعنی خودش که خریدار نبود هیچی قیمت رو هم الکی برد بالا و ضرر به جیب ما زد این شد که این دفعه گفتم یه دفعه یه قیمت بالا بگم اگه کسی واقعا خریدار نیست بیخود کل کل نکنه و هی 5 تومن 5 تومن بالا نره قیمت ...
بازم ایول به مرامت ... ایشالا از این بهترش رو پیدا کنی با قیمت کمتر
خواهرم کچلم کرد از بس که روزی 10 بار گفت لپ تاپ من چی شد ؟؟؟ گفتم اینو بخرم بدم بهش دست از سر کچل ما ورداره بیچاره مون کرد به قرعان ... :weird:

بالاترین قیمتو ایشون دادن و دستگاه به ایشون فروخته میشسه اگر ایشون به هر دلیلی نخواستن با دوستان دیگه که اولویت دارن هماهنگ میشه

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
با عذرخواهی از استارتر عزیز ...
من از خرید انصراف دادم
همونطور که توضیح دادم این لپ تاپ رو برای خواهرم میخواستم که ایشون خوششون نیومد و مجبور شدم از خرید انصراف بدم.اگه برای خودم میخواستم تو خریدش شک نمیکردم ... برای خانم ها ظاهر لپ تاپ مهمتر از کانفیگش هست
برای همینه که سراتو کوپه رو ترجیح میدن به بوگاتی :lol:

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
قربونت من که عرض کردم 1200خریدارم!!
هنوزَم خریدار هستم.
اگه اکی بودید پخ کنید که هماهنگ کنیم ، واسه خرید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا