با سلام!2 عدد گوشی هست که به علت نیاز مالی دارم میفروشم دیدم 5-6 ماهه تو خونه افتاده گفتم بفروشم حالا که لازمم وقتی به کار نمی یاد
یک دونه گوشی k550i هست که این قاب اصلیش داغون شده بود انداختم یعنی من ننداختم انداخته شده به وسیله کسی!
قاب خوب براش انداختم اصلی نیست اما از معمولی خیلی بهتره
مشکلات:گوشی قاب که نو هست اما نمی دونم خوب جا نخوره چجوریه یه طرفش بازه با یه چسب درست میشه یا بار بشه از 2 باره بسته بشه!و صدای پخش آهنگشم ضعیف هست فقط همینه تمام متعلقاتشم سالمه
قیمت مزایده رو برای این پایه:38 تومان گام فزایشی 3 تومان
---------------
گوشی دوم یه گوشی w100i سفید هست که تمیز هست یه چند تا خش داره روش اما خدایی تمیزه مشکلی خاصی نداره غیر اینکه قسمتی که دوربین هست یه نوار داره یه خورده بر آمده شده و غیر این مشکل دیگه نداره
قیمت کف هم برای این میزارم 78 تومان گام افزایشی 3 تومان
هر دو گوشی غیر این نواقص نواقص دیگه ندارند!
مزایده تا جمعه شب ساعت 12 شب
قیمت خودتون رو در تاپیک بفرمایید!
زیر قیمت پایه داده نخواهد شد!اسپم آزاد!
یک دونه گوشی k550i هست که این قاب اصلیش داغون شده بود انداختم یعنی من ننداختم انداخته شده به وسیله کسی!
قاب خوب براش انداختم اصلی نیست اما از معمولی خیلی بهتره
مشکلات:گوشی قاب که نو هست اما نمی دونم خوب جا نخوره چجوریه یه طرفش بازه با یه چسب درست میشه یا بار بشه از 2 باره بسته بشه!و صدای پخش آهنگشم ضعیف هست فقط همینه تمام متعلقاتشم سالمه
قیمت مزایده رو برای این پایه:38 تومان گام فزایشی 3 تومان
---------------
گوشی دوم یه گوشی w100i سفید هست که تمیز هست یه چند تا خش داره روش اما خدایی تمیزه مشکلی خاصی نداره غیر اینکه قسمتی که دوربین هست یه نوار داره یه خورده بر آمده شده و غیر این مشکل دیگه نداره
قیمت کف هم برای این میزارم 78 تومان گام افزایشی 3 تومان
هر دو گوشی غیر این نواقص نواقص دیگه ندارند!
مزایده تا جمعه شب ساعت 12 شب
قیمت خودتون رو در تاپیک بفرمایید!
زیر قیمت پایه داده نخواهد شد!اسپم آزاد!
فایل های ضمیمه
Last edited: