• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده سایت آپلود عکس با الکسا 1200

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام
سایت بزرگ آپلود عکس "آپ سیتی" با سابقه ای بیش از 3 سال به فروش میرسد.

سایت قبلا به الکسا 250 هم رسیده و جزء سه تای اول با کلمه آپلود عکس توی گوگل بوده. به دلایل تغییر سرورهای متوالی رتبه سایت کاهش پیدا کرده است که الان نزدیک 8 ماهه با توجه به ثبات سایت در حال رشده و اگه یه کم بهش رسیدگی بشه خیلی راحت میاد بالا.
الان اگه کلمه آپلود عکس رو در بینگ و حتی جستجوگر سلام ایران سرچ کنید میبنید که در بینگ رتبه 3 و در سلام 5 ـه :دی و نشون میده پتانسیل سایت چقدر بالاست.

کمتر از 300 گیگ عکس آپلود شده و حدود 3-4 ترابایت ترافیک ماهیانه مصرف داره
بازدید یکتا روزانه فعلا کمتر از 2000 آی پی شده

درآمد سایت ماهیانه حدود 300 هزار تومان است. که میتونید خیلی بیشتر درآمد کسب کنید.
هزینه سرور ماهیانه 215 هزارتومان است.
سرور نیمه اختصاصی با 8 گیگ رم و 2 ترابایت هارد و 10 ترابایت ترافیک و مدیریت سرور و لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه رایگان است.

همینطور که گفتم، میشه هزینه سرور رو کمتر کرد اما خودم چون میخواستم سرعت سایت افت نداشته باشه و انتقال سرور هم نداشته باشم ترجیج دادم یک سرور خوب بگیرم که بعدا سایت دیگه دچار هیچ مشکلی نشه

الان رنک سایت در گوگل 3 ـه و کمتر از یک میلیون بک لینک توی گوگل براش شناسایی شده و قبلا رنکش 5 بود که بنا به آپدیت جدید گوگل که رنک اکثر سایت ها رو کاهش داد سایت ما هم رنکش کاهش پیدا کرد البته رنک سه این واقعا قدرتمنده و میتونه هرسایتی رو تو گوگل بالا بیاره!

اسکریپت میهالیسم و دارای قالب اختصاصی و بهینه شده است
یک بخش اشتراک عکس هم با ساب دامین pic.upcity.ir روی سایت فعال بود و بازدید خوبی هم داشت که به دلایل کمبود وقت غیرفعال شده

خلاصه اینکه پتانسیل سایت خیلی بالاست و اگه یه سری بک لینک براش بگیرید مطئمنا سایت جزء 3 تای اول در کلمه آپلود عکس میاد و شاید هم بالاتر. البته این مورد هم برای کسی که از کار سئو سررشته داشته باشه و قبلا تجربه مشابه داشته باشه وگر نه اصلا خرید سایت پیشنهاد نمیشه (طبق تجربه شخصی خودم)

سایت به درد کسی میخوره که حداقل یک سایت پربازدید داشته باشه و از سئو سررشته داشته باشه تا بتونه سایت رو با یه شوک تو گوگل بالا بیاره و یا با انتقال سایتهاش به سرور بتونه از منابع سرور که الان خالی مونده به نحو احسن استفاده کنه.
و اگه چند تا سایت داره با بک لینک این سایت ، سایتهاش رو بالا بیاره !

دلیل فروش: دلیل اصلیش اینه که بدهکارم و میخوام با فروش سایتها بدهیم رو صاف کنم و از وب بیام بیرون :(

قیمت پایه : 1.500.000 تومان
گام: 50000 تومان
پایان مزایده : 48 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد

شماره تماس: {ادیت شد}
هر سوالی داشتید میتونید زنگ بزنید و من درخدمتم.
Y ID: [email protected]

به خریدار محترم تجارب مربوط به خرید سرور + سئو + چند ایده در مورد آپلود عکس ارائه میشه و تا یک ماه برای انتقال کاملا کمک میکنم.

لطفا فقط کسایی که واقعا خریدارند و وبمستر هستند تماس بگیرند و یا اینجا سوال کنند.

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
لطفا اثبات بازدید و درآمد رو برام بفرستید .
بازدید که کاملا از رتبه الکسا مشخصه. رنک الکسا تا چند ماه قبل 800 بود که متاسفانه به دلیل تغییر سرور افزایش پیدا کرد.
درآمد هم از پلن های فروخته شده در صفحه اول مشخصه.
حدود 100 تومان از پاپ آپ + بنر است و با کمی رشد سایت و با توجه به رتبه الکسا میتونید درآمد خیلی بیشتر از پاپ آپ و بنرها بدست بیارید.
حدود 200 تومان از فروش بک لینک که میتونید خیلی بیشتر بک لینک بفروشید و حتی در ماه پول خرید سایت رو دربیارید.
هر بک لینک ماهی 20 تومنه کافیه شما به جای 10 تا 20 تا واگذار کنی میشه ماهی حدود 400 تومن .
یه نگاهی به ups.night-skin.com بکنید، ببنید چقدر از بک لینک درآمدشه!
البته من فروش بک لینک رو پیشنهاد نمیکنم و اگه بتونید بک لینک نفروشید و یه دستی روی سایت بکشید سایت خیلی زود رتبه اش چند تا بالاتر میاد و میتونید از بک لینکهاش برای سایتهای خودتون استفاده کنید که خیلی زود هر سایتی رو توی گوگل بالا میکشه و درآمد از پاپ آپ و بنرها راحت کفاف سایت رو میده
برای صرفه جویی بشتر هم میتونید بقیه سایتها رو بیارید روی سرور آپلود عکس

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
ناگفته نمونه که برای بالا آوردن یه سایت آپلود عکس اگه همین اندازه پول خرج کنید حداقل 10 ماه طول میکشه که شاید تازه به این جایگاه برسید !!

goldenashil

Registered User
لایک‌ها
19
بازدید که کاملا از رتبه الکسا مشخصه. رنک الکسا تا چند ماه قبل 800 بود که متاسفانه به دلیل تغییر سرور افزایش پیدا کرد.
درآمد هم از پلن های فروخته شده در صفحه اول مشخصه.
حدود 100 تومان از پاپ آپ + بنر است و با کمی رشد سایت و با توجه به رتبه الکسا میتونید درآمد خیلی بیشتر از پاپ آپ و بنرها بدست بیارید.
حدود 200 تومان از فروش بک لینک که میتونید خیلی بیشتر بک لینک بفروشید و حتی در ماه پول خرید سایت رو دربیارید.
هر بک لینک ماهی 20 تومنه کافیه شما به جای 10 تا 20 تا واگذار کنی میشه ماهی حدود 400 تومن .
یه نگاهی به ups.night-skin.com بکنید، ببنید چقدر از بک لینک درآمدشه!
البته من فروش بک لینک رو پیشنهاد نمیکنم و اگه بتونید بک لینک نفروشید و یه دستی روی سایت بکشید سایت خیلی زود رتبه اش چند تا بالاتر میاد و میتونید از بک لینکهاش برای سایتهای خودتون استفاده کنید که خیلی زود هر سایتی رو توی گوگل بالا میکشه و درآمد از پاپ آپ و بنرها راحت کفاف سایت رو میده
برای صرفه جویی بشتر هم میتونید بقیه سایتها رو بیارید روی سرور آپلود عکس
آقا این سایت آپلود عکس نایت اسکین که گفتید رنکش 4 هست ولی رنک شما 3 !!! این رو تو دادن قیمت مدنظر قرار بدید...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آقا این سایت آپلود عکس نایت اسکین که گفتید رنکش 4 هست ولی رنک شما 3 !!! این رو تو دادن قیمت مدنظر قرار بدید...
درست می فرمایید بنده هم عرض کردم که قبلا رنک سایت 5 بوده و الان بین رنک 3 سایت ما و 4 ایشون خیلی تفاوت نیست.
PAGE AUTHORITY سایت ما 53 و برای اون سایت 55 ـه و امروز رنک گوگل مثل قبل ملاک نیست و بیشتر همین PAGE AUTHORITY ملاکه.
در ضمن اگر شما بخواهید سایت نایت اسکین رو بخرید قطعا به این قیمت واگذار نمیکنند! ;)

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
دوستان الان سایت به رتبه 5 هم رسیده.
مزایده فقط تا پنج شنبه 1 خرداد ادامه خواهد داشت و بعد از آن سایت فروخته نخواهد شد.

بالا