• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده سنسور دنده عقب 6 چشم و نمایشگر روی آینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
خارج فروم فروخته شد ختم تاپیک

سنسور دنده عقب کاملا نو و استفاده نشده

موارد مورد ذکر

1- فروش مزایده و طبعا بالاترین پیشنهاد خواهد بود حتی به اندازه 1 گام
2- هزینه ارسال با باربری یا پست پیشتاز به عهده خریدار گرامی است
3- دستگاه کاملا نو و استفاده نشده است و این دستگاهها همه میدونن که کارتن آکبند و وکییوم ندارن و باز هستن و فقط تست شده برای فروش در این سایت
4- تصاویر و فیلم کارکرد دستگاه ضمیمه هستن
5- رنگ چشمها بژ هستش و من نمیدونم قابلیت رنگ شدن رو دارن یا نه از نقاشها و سیستم بندها در این مورد سوال کنید
6- دو سنسور اضافه برای جلوی ماشین طعبیه شده سیم کشی جدا داره با کلید فعال میشه نخواستین نصب کنید میتونین برای یدکی عقب نگ دارین

قابل توجه بازدید کنندگان گرام

1 - پایان مزایده بدون تاریخ و به بیشترین پیشنهاد ممکن
2 - فروش فوری اولین اعلام 170 تومن که پس از آن تاپیک بسته خواهد بود

....دوستان محترم پیشنهادات سرکاری اکیدا گزارش میشه و امتیاز منفی داده خواهد شد....
پیشنهادی که منجر به اعلام ختم تاپیک بشه و بعد از 24 ساعت واریز انجام نشه سرکاری تلقی خواهد شد.

تصاویر

2013-06-02 17.26.02.jpg2013-06-02 17.18.19.jpg2013-06-02 17.19.05.jpg2013-06-02 17.17.21.jpg2013-06-02 17.18.00.jpg2013-06-02 17.16.29.jpg2013-06-02 17.25.06.jpg2013-06-02 17.25.30.jpg2013-06-02 17.25.19.jpg

تصاویر تکمیلی به همراه فیلم تست از کارکرد دستگاه

http://uplod.ir/gue57we31bl1/sensor.zip.htm

Last edited:

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
عععععععععععععععاااااااااااااااااااااااااااااااپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
بنده 100 خریدارم

دوست عزيز سنسور معمولي معمولي كه فقط بوق بوق ميكنه رو بايد 60 بخري تو اين بازار، هر چشم يدكي اش رو زير 10 تومن نميدن. اونوقت اين شش چشم با اين آينه و سيستم نمايشگر فوق‌العاده رو ميگي 100.

خير راه نداره

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
دوست من جنس شما که اکبند نیست باز شده . منم یه جفت ساب دارم استفاده نشده و فقط باز شده ولی کسی نمیخره به اسم اکبند
ما هم قیمتمونو دادیم . کمم نگفتم والا قیمت نسبتا مناسبه
مصرف کننده ام نه دلال :|

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
دوربین به یونیتش وصل میشه؟ سوکتش هست؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
دوست من جنس شما که اکبند نیست باز شده . منم یه جفت ساب دارم استفاده نشده و فقط باز شده ولی کسی نمیخره به اسم اکبند
ما هم قیمتمونو دادیم . کمم نگفتم والا قیمت نسبتا مناسبه
مصرف کننده ام نه دلال :|

دوست عزیزم
این دستگاه ها که وکییوم ندارن یا برچسب هولوگرام یا چیزی شبیه اینا که آک بودنش رو ثابت کنه. ( سنسور دنده عقب دزدگیر و این چیزای چینی مینی جعبه باز هستن موبایل نیستش که یا لوازم یدکی ایساکو )
در مورد سنسور دنده عقب اگه قرار بوده باشه از حالت آک خودشدر بیاد کاملا مشخصه و تابلو

ضمنا برای من فروشنده مشتری دلال و غیر دلال نداره
صلاح کار خویش خسروان دانند
:blush:

دوربین به یونیتش وصل میشه؟ سوکتش هست؟

خیر دوربین بهش وصل نمیشه نه به یونیت نه به آینه ( همون نمایشگرش )

تمام سیمهای فابریک و سوکتهاش موجوده و دست نخورده و هیچ استفاده ای نشده

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
ماشینایی که خودشون سنسور دنده عقب دارن رو میشه به این وصل کرد یا باید اونا رو باز کنیم و اینو ببندیم؟

نصبش کار کیه؟

و از همه متر؛ رو ماشینهای مولتی پلکس نصب میشن؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
ماشینایی که خودشون سنسور دنده عقب دارن رو میشه به این وصل کرد یا باید اونا رو باز کنیم و اینو ببندیم؟

نصبش کار کیه؟

و از همه متر؛ رو ماشینهای مولتی پلکس نصب میشن؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

این سوال رو از سیستم بندها بپرسید. کسایی که تو کار نصب دزدگیر و سیستم صوتی و سنسورجات هستن.

ولی فکر نکنم بشه مثلا یونیت مرکزی یه دستگاه رو به نمایشگر یه دستگاه دیگه مرتبط کرد. شاید در مورد چشم ها مشکلی نباشه شاید.

ماشینای مولتی پلکس یه ادا اصولهایی دارن اما چون این سنسورهای دنده عقب به سیم کشی خود ماشین کاری ندارن نباید مشکلی باشه . دیگه ماشینای ایرانی از ماشینای خارجی مثل مزدا 3 که سنسور نداره پیچیده تر نیستن که. روی مزدا 3 ساده ترین نوع سنسور دنده عقب هم میشه نصب کرد و مشکلی نداره

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
نصبش کاری نداره یه برق از چراغ دنده عقب میگیری واسه مثبت منفیش رو هم میدی به بدنه. یه سیم هم داره واسه مانیتور که از یه جایی میکشی تا جلو همین. واسه سوراخ کردن جای سنسور ها هم خودش مته داره. 1 ساعت کار داره.
من ماشینم دوربینش به یونیت وصله الان یونیت سوخته و کلش از کار افتاده. حیف شد اگه دوربین بهش وصل میشد میخریدم یونیتشو میزاشتم جای قبلی.

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
نصبش کاری نداره یه برق از چراغ دنده عقب میگیری واسه مثبت منفیش رو هم میدی به بدنه. یه سیم هم داره واسه مانیتور که از یه جایی میکشی تا جلو همین. واسه سوراخ کردن جای سنسور ها هم خودش مته داره. 1 ساعت کار داره.
من ماشینم دوربینش به یونیت وصله الان یونیت سوخته و کلش از کار افتاده. حیف شد اگه دوربین بهش وصل میشد میخریدم یونیتشو میزاشتم جای قبلی.

شما بايد يه دونه عين قبلي بگيري تا بتوني زد و بند كني وگرنه نميشه يه چي مال اين باشه يه چي مال اون

ميتوني هم يه سنسور ببندي و دوربين هم كه سالمه سيم بكشي وصلش كني به مانيتور به همين راحتي

نصب سنسور دنده عقب هم همينطوره كه فرمودي خيلي ساده است

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
به شرط نو بودن و سلامت ١٤٠ تومان
٠٩١٢٥٩٦٨٣٥٣
شيرمحمدي
تهران

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
اقا 120 میفروشی؟
من خریدارم

بله چرا نمی فروشم فروشنده هستم اما نه زیر قیمت پایه

به شرط نو بودن و سلامت ١٤٠ تومان
٠٩١٢٥٩٦٨٣٥٣
شيرمحمدي
تهران

شرایط دستگاه رو کاملا نوشتم.
دوست من کاملا نو هست، فیلم تست سلامتش هم موجود دانلود کنید و لذت ببرید

شما اولین پیشنهاد پایه و بالاتر رو دارید تا اینجا برای شما تا آخر هفته در جریان فروش خواهیم بود و طبعا بالاترین پیشنهاد برنده خواهد بود.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سلام . اقا نمیشه 3 تا رو جلو نضب کرد 3 تا رو عقب ؟ و حتما باید اینه عوض بشه ؟

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
سلام . اقا نمیشه 3 تا رو جلو نضب کرد 3 تا رو عقب ؟ و حتما باید اینه عوض بشه ؟

دوست عزیز 4 تا شون فاصله سنج عقبن و کاملا با جلوئیها از نظر ظاهری یکسان هستن. اما یونیت اصلی دستگاه این قابلیت رو داره که برای دوتا جلویی و قابلیت قعال سازی با کلید رو داره و عقبی ها هم با فعال شدن چراغ دنده عقب فعال میشن.
در مورد آینه چون نمایشگرش و بلندگو اش آینه اش هست باید یه جایی نصب بشه یا روی آینه فعلی ماشین یا یه آینه جدید کمی پایین تر کلی هم سیستم میشه

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
بده ببریم دیگه
فردا میخوام ماشینو ببرم سیستممو اوکی کنه بدم ببنده
درگیر ده بیست تومان بالاتذ نباش دیگه

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
خوب همین امر برای ماشین های عقبی هم صادقه
ولی یه دکمه روی اون بیل بیلکش داره که موقعی که خواستین استفاده کنین بره روی مخ و الباقی زمان ها مختونو نخوره:D

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
دوستان فکر نکنم بشه روی جلو نصب کرد . اگه نصب کنی که پشت چراغ قرمز توقف کنی همش بوق میزنه چون فاصلت با ماشین جلویی نزدیکه .
:hmm:

توضيحات رو بخون دوست من تاپيك رو خراب نكن

نديدي ماشيناي به روز روي سپر جلوشون نصب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بده ببریم دیگه
فردا میخوام ماشینو ببرم سیستممو اوکی کنه بدم ببنده
درگیر ده بیست تومان بالاتذ نباش دیگه

ما هم مثل بقيه مردم پولكي نيستيم بابا اين حرفا مال قصه هاست

اگه ميخواي قال قضيه كنده بشه ببر بالا پيشنهادت رو تا مزايده رو ببندم، افراد ديگري هم تاپيك رو تعقيب ميكنن دوست من ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا