• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش لپتاپ 10 اینچی asus 1015t در حد نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arian7660

Registered User
لایک‌ها
41
با درود خدمت دوستان عزیز

اين لپتاپ يكي از قويترين لپتاپ هاي 10 اينچ ميباشد با پردازنده AMD و گرافيك ATI . اين لپتاپ از يكي از كشورهاي خارجي خريداري شده و داراي 3 سال گارانتي است . این لپ تاپ RAM 2 Gig دارد . مدت استفاده و روشن بودن شايد كمتر از يك روز كامل است. بسته بندي بصورت كامل موجود بوده و در حد آك ميباشد. رنگ لپتاپ مشكي است .

قیمت شروع مزایده 450000 تومان میباشد.این لپ تاپ به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.
معامله هم
فقط به صورت حضوری و در تهران می باشد.
البته با لپ تاپهای مدل بالاتر و یا گوشی آندروییدی هم تعویض میکنم

Express Gate
Display 10.1" LED Backlight WSVGA Screen (1024x600)
CPU & Chipset AMD® NILE V105
Memory SO-DIMM 2GB / DDR3** (Maximum 4GB)
Wireless Data Network WLAN 802.11b/g/n @2.4GHz
Hybrid Storage / 250GB HDD
Camera 0.3M Pixel
Audio Hi-Definition Audio CODEC
Stereo Speakers
Mic
VIDEO CARD ATI 4250
Input / Output 1 x VGA Connector
3 x USB 2.0
1 x LAN RJ-45
2 x Audio Jack (Head Phone / Mic-in)
1 x Card Reader: MMC/ SD(SDHC)
1 x HDMI
Battery 6-cell Li-ion Battery Pack
Dimensions 262x178x23.6~36.4mm
Weight 1.25Kg

-----------------------------------------

Last edited:

arian7660

Registered User
لایک‌ها
41
البته با لپ تاپهای مدل بالاتر و یا گوشی آندروییدی هم تعویض میکنم

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوست عزیز نحوه تعویضتان چگونه میباشد-آیا این بوک دارای کارتن میباشد-نظرتان در مورد تعویض با 1564 چگونه میباشد سرعتش چگونه میباشد:دی:lol:

arian7660

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز نحوه تعویضتان چگونه میباشد-آیا این بوک دارای کارتن میباشد-نظرتان در مورد تعویض با 1564 چگونه میباشد سرعتش چگونه میباشد:دی:lol:
جمله بندی رو درست کردم

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
با آرک اس میزنی درحد آک
شرایط تعویض رو بگین
نقدی قیمت آخر

arian7660

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان یعنی من دارم اینو خیلی گرون میدم که مشتری نداره؟
هر وقت من یه تاپیک اینجا زدم نتونستم جنسامو بفروشم.یه سری لوازم کامپیوتر بود که با قیمت مفت برای فروش گذاشتم ولی کسی نخرید ولی خدا وکیلی بردمشون پاساژ ایران مغازه دار که بز میخره خیلی خوب ازم خریدشون.اگه هم اینجا مشتریش کمه دوستان توی پ خ بهم دو تا سایت خرید و فروش معرفی کنن که راحت بفروشم این لپ تاپ رو.

کم کم دارم به این باور میرسم دوستانی که توی این سایت هستن اغلب یا دلال هستن یا مغازه دار

Last edited:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
نه عزیز خداییش هم قیمت مناسبه و هم نت بوک تمیزی هست

کلا اونطوری که من متوجه شدم طلبه نت بوک تو سایت خیلی کمه و واقعا سخت خرید و فروش صورت میگیره.

جنس های گرونتر و بورس بازار مثل اینکه بهتر خریدار دارن.

نگران نباش عزیز جنس خاص مشتری خاص داره و ایشاله پیدا میشه

persianboys85

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان یعنی من دارم اینو خیلی گرون میدم که مشتری نداره؟
هر وقت من یه تاپیک اینجا زدم نتونستم جنسامو بفروشم.یه سری لوازم کامپیوتر بود که با قیمت مفت برای فروش گذاشتم ولی کسی نخرید ولی خدا وکیلی بردمشون پاساژ ایران مغازه دار که بز میخره خیلی خوب ازم خریدشون.اگه هم اینجا مشتریش کمه دوستان توی پ خ بهم دو تا سایت خرید و فروش معرفی کنن که راحت بفروشم این لپ تاپ رو.

کم کم دارم به این باور میرسم دوستانی که توی این سایت هستن اغلب یا دلال هستن یا مغازه دار
نباید عجله کنید اینجا . و فکر نمیکنم سایتی فعال تر از اینجا برای فروشش باشه ،خریدار Eee Pc هم کم هست نسبت به لپ تاپ معمولی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
این دوستمون درست میگن عزیز اینجا نت بوک به سخت ترین شکله ممکن خریدو فروش میشه چون خودم تجربه داشتم بهت میگم زمان بره اما مشتریش پیدا میشه داداش نگران نباش

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
هارد خود دستگاه چنده ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من واقعا دنبال همچين چيزي هستم اما كاركردش بيشتر باشه نزديك دو سال كه قيمتش كمتر باشه اين براي من نو هست تقريبا
اما دو تا سوال دوست عزيزم
اول گارانتيش كه اگر از خارج خريديد اينجا بدرد نميخوره پس گارانتي نداره در واقع و قيمت نو اين دستگاه رو اگر داريد سي درصد كمتر چون دست دوم حساب ميشه حالا منصف باشيم 25 درصد كم كن و چون گارانتي نداره 25 تومن هم بابت همين كاغذ پاره كم كن
حالا ميشه چند ؟ من قيمت نوشو ندارم
دوم ويندوز سون 32 بيت ميكشه بنظرت يكي از دوستان نت بوك داره البته پردازندش 1.6 سون 64 بيت ريخته روش كار ميكنه اين چي ؟
نكته سوم شايد عجيب باشه ولي ميگم من بودجه براي خريد همچين چيزي 250 گذاشتم كنار اگر تكليف مورد اولم مشخص بشه يعني قيمت دستگاه اونطوري در بياد نميدونم حالا چند بشه ولي حاضري قسطي بدي يك ماهه 200 يكم تير بدم خدمتتون و بقيه اشم يكم شهريور حقوق گرفتم من پارك دانشجو هستم اگر موافق بودي بگو تا ببينم چي ميشه

safari2131

Registered User
لایک‌ها
77
سلام داداش میگی مشتری پیدا نمیشه خوب این کاملا طبیعیه شما تاکید کردین که فقط حضوری در تهران خوب اینجوری کاربران شهرستانی چیکار کنند باید 100 تومن هم هزینه کنند بیان حضوری بخرن به نظر شما منطفیه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اين هموني نيست كه از يكي از كاربران همين فوروم كه 500 تومن خريده بودند شما خريديدش ؟

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست عزیز قیمتت مناسبه من چند روز یه ایسوس 1015 pe رو با مشخصات همین مدل دادم 510 تومن فقط ماله شما یه مقدار رزولشنش پایینه.
خوب بفروشی.

Last edited:

sharafian

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز اگه 400 میدی بنده فوری خریدارم. در غیر این صورت فوری اعلام کن چون امروز میخوام یک دونه بخرم. در ضمن بنده تهرانم. مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا