• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش لپ تاپ سونی i7 قیمت 1700 تومن

S.M.N

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان حیفه ها
بشتابید.................

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
ملتِ باحالی داریم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دونه لبتابِ 16"رو یکی از دوستان با cpu, core2due 1800قیمت گذاشتن، همه دارن له له میزنن واسش، بعد اینجا i7رو کسی پیشنهاد نمیده!!!!!!
به جانِ عزیزم روزِ اول که این لبتابو با این قیمت دیدم کَف کردم، حیف پولم نمیرسه، وگرنه واسه خودم میخریدمش.
سید جان سعی کن لبتابتو به کسی بفروشی که قدرشو بدونه.

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
ملتِ باحالی داریم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دونه لبتابِ 16"رو یکی از دوستان با cpu, core2due 1800قیمت گذاشتن، همه دارن له له میزنن واسش، بعد اینجا i7رو کسی پیشنهاد نمیده!!!!!!
به جانِ عزیزم روزِ اول که این لبتابو با این قیمت دیدم کَف کردم، حیف پولم نمیرسه، وگرنه واسه خودم میخریدمش.
سید جان سعی کن لبتابتو به کسی بفروشی که قدرشو بدونه.
خوبی لب تاپ فقط به i7 بودن نیست.ضمن اینکه هر سی پی یو i7 لزوما خوب نیست.توصیه میشه برای درک بهتر موضوع به بنچمارک که تو سایت های مختلف هست رجوع کنی.در آخر اینکه کارت گرافیک این لب تاپ تقریبا ضعیفه.البته نمیخوام تو سر مال بزنم.اگه کس دیگه ای نقدی داشت بگه.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
خوبی لب تاپ فقط به i7 بودن نیست.ضمن اینکه هر سی پی یو i7 لزوما خوب نیست.توصیه میشه برای درک بهتر موضوع به بنچمارک که تو سایت های مختلف هست رجوع کنی.در آخر اینکه کارت گرافیک این لب تاپ تقریبا ضعیفه.البته نمیخوام تو سر مال بزنم.اگه کس دیگه ای نقدی داشت بگه.

بحثِ خوب و بد بودنِ CPUنیست، بحث سر قیمتِ!
مسلما برا لبتابی با همچین مشخاصتی و اینکه سونیِ ، مسلما قیمت مناسبیه.
حرفِ شما درستِ هر i7خوب نیست، ولی مسلما هر i7از هر core2dueیی بهتر، فقط کافیه به مشخصات و مقدار پردازششون نگاه کرد.
در موردِ کارتِ گرافیک، این مدلِ گرافیک فقط از نظر حافظه کمبود داره که البته 4گیگ رمِ موجود مشکل رو تا حدودی حل میکنه، اما قدرتِ پردازشی این گرافیک و کلاک و بقیه مشخصاتش از خیلی از گرافیکایِ 1گیگی بهتره و بازیهارو بهتر اجرا میکنه.
در کل قیمت واسه این لبتاب عالیه.

S.M.N

Registered User
لایک‌ها
112
با تشکر از همه دوستان
فروخته شد به مبلغ 1800 به دوستم اقا رحمان کاربر aso_asw

Last edited:

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115