با احترام به همه دوستان خوب... بنا به دلایلی فعلا از فروش تو فروم منصرف شدم و احتمالا بیرون از فروم فروخته میشه:lol:
:happy:

هیچ گونه مشکلی در شکل ظاهری وجود نداره و تمام قطعات و سخت افزارها کاملا سالم و الان هم با اون روزی که گرفتم هیچ تفاوتی نداره. یعنی کاملا تمیز نگهش داشتم. سه سال پیش خریدم پس گارانتی تموم شده...دستگاه آک هست و با توجه به شغلم بیشتر با نرم افزار های آفیس کار کردم و هر از چند گاهی فتوشاب...باز هم میگم دستگاه تمیز تمیز هست.
این هم مشخصات کامل:
Dell Studio XPS 1340
وزن 1.8 کیلوگرم
پردازنده:Intel T9600 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4GB -DDR3
هارد دیسک: 500GB 7200 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce 9500M 256 MB UpTo 1024 MB
صفحه نمایش:13.3" - True Bright LED
امکاناتVD-RW - مودم اکسترنال- بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
ویندوز پیش فرض:Vista Home
باتری: 6Cell 56Wh اگر مثل خر ازش کار بکشی یعنی سی پی یو 100 درصد و کارت گرافیک هم تا آخرین ظرفیتش همزمان استفاده بشه تا 1 ساعت و 10 دقیقه کار میده و اگر ازش در حد کار با برنامه های آفیس کار بکشی تا 3 ساعت کار میده.....میانگین بگیریم میشه 2 ساعت کارکرد.... نتایج هم با برنامه battery eater گرفته شده الکی از خودم در نیاوردم.
ساخت کشور: Poland
با جعبه و تمام متعلقات
تنها دلیل فروش نیاز مالیه
بیرون هم به فروش گذاشته شده
اصفهان حضوری و بقیه جاها واریز بعد ارسال
قیمت پایه 1300000 تومان
گام افزایش 10
زیر قیمت پایه پیشنهاد ندین راه نداره
مهلت مزایده تا ساعت 22 روز شنبه 92/03/25
تصاویر

هیچ گونه مشکلی در شکل ظاهری وجود نداره و تمام قطعات و سخت افزارها کاملا سالم و الان هم با اون روزی که گرفتم هیچ تفاوتی نداره. یعنی کاملا تمیز نگهش داشتم. سه سال پیش خریدم پس گارانتی تموم شده...دستگاه آک هست و با توجه به شغلم بیشتر با نرم افزار های آفیس کار کردم و هر از چند گاهی فتوشاب...باز هم میگم دستگاه تمیز تمیز هست.
این هم مشخصات کامل:
Dell Studio XPS 1340
وزن 1.8 کیلوگرم
پردازنده:Intel T9600 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4GB -DDR3
هارد دیسک: 500GB 7200 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce 9500M 256 MB UpTo 1024 MB
صفحه نمایش:13.3" - True Bright LED
امکاناتVD-RW - مودم اکسترنال- بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
ویندوز پیش فرض:Vista Home
باتری: 6Cell 56Wh اگر مثل خر ازش کار بکشی یعنی سی پی یو 100 درصد و کارت گرافیک هم تا آخرین ظرفیتش همزمان استفاده بشه تا 1 ساعت و 10 دقیقه کار میده و اگر ازش در حد کار با برنامه های آفیس کار بکشی تا 3 ساعت کار میده.....میانگین بگیریم میشه 2 ساعت کارکرد.... نتایج هم با برنامه battery eater گرفته شده الکی از خودم در نیاوردم.
ساخت کشور: Poland
با جعبه و تمام متعلقات
تنها دلیل فروش نیاز مالیه
بیرون هم به فروش گذاشته شده
اصفهان حضوری و بقیه جاها واریز بعد ارسال
قیمت پایه 1300000 تومان
گام افزایش 10
زیر قیمت پایه پیشنهاد ندین راه نداره
مهلت مزایده تا ساعت 22 روز شنبه 92/03/25
تصاویر

Last edited: