• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش یک جفت اسپیکر yamaha

babakbf

Registered User
لایک‌ها
3
یک جفت اسپیکر YAMAHA با صدای فوق العاده صاف و کیفیتی همراه با قاب جلو توی عکس نیست کاملا سالم به بالاترین پیشنهاد

فایل های ضمیمه

• DSC02112.JPG
    DSC02112.JPG
    116 KB · نمایش ها: 670
  • DSC02113.JPG
    DSC02113.JPG
    155.7 KB · نمایش ها: 703
  • DSC02116.JPG
    DSC02116.JPG
    130.6 KB · نمایش ها: 670
Last edited:

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
210 یخورده بالا نیست؟ (شوخی کردم)
البته ووفر کاغذیه - یاماها هم که هست.
هر کس هم مختار قیمت جنسشه.
من جهت اطلاع خودم میپرسم: ببخشید چند وات ار ام اس هستن؟ فک کنم حدود 40-50 تا باشن؟!

babakbf

Registered User
لایک‌ها
3
قیمتش که خیلی خوبه دوست عزیز
روش چیزی ننوشته نمیدنم دقیقا

hooman_k2p

Registered User
لایک‌ها
14
با اجازه استارتر عزیز
این باندا حدودا 30 watt rms رو تحمل میکنن(فکر کنم مید بیسش 4.5 یا 5 باشه)
ولی نکته مهم میزان db که نسبت به وات ورودی ارائه میده و این بدین معناس که با وات پائین حجم صدای بالائی رو ارائه میده که این نوع اسپیکر بیشتر در آمپلی فایر های classA که اتلاف انرژی بالا و کیفت منحصر به فردی دارند مورد استقبال هستند.
بازم اگر دخالت بی جا کردم عذر خواهی من رو بپذیرید دوست عزیزم......

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
50 وات روی 6 اهمه
ووفر : 12 سانت
توییتر : 5 سانت

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شمارتون رو لطف کنید بدین برای خرید

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
من رو قیمت نظر نمیدم (مگر به درخواست استارتر) ولی از روی تجربه حدود 10 سالی که روی سیستم های های-فای دارم نظرم اینه که این اسپیکر شاید باس (بیس) کوبنده و عمیق و به قولی شیشه شکن نداشته باشه ولی صدایی به مراتب دقیق تر و accurateتر با ساند استیجی بهتر و ایمیجی زیباتر با صدایی transparentتر از خیلی از اسپیکرهای کامپیوتر و اسپیکرهای وینتیج ژاپنی (کنوود، سنسویی، پایونیر و ...) ارائه میده. این اسپیکر مناسب یه آمپلیفایر با وات متوسط (مثلا 40 وات) هست و میتونه لذت شنیداری حد متوسط رو به شنونده ارمغان بده. طراحی کراس اور ساده این اسپیکر در حالت 2nd order حداقل اختلاف فاز اسپیکر با آمپلیفایر رو ایجاد میکنه و موجب میشه حتی آمپلیفایرهایی با دمپینگ فکتور پایین هم کنترل کامل روی کویل بلندگو داشته باشن که منتج به صدای بهتر میشه. البته همونطور که پیش تر متذکر شدم این اسپیکر برای پارتی گرفتن و ... نیست. برای موسیقی گوش کردنه.

meysam12

Registered User
لایک‌ها
3
قیمت آخرو پخ میکنی؟

babakbf

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان ممنون از توضیحاتتون
پخ کردم

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30
من رو قیمت نظر نمیدم (مگر به درخواست استارتر) ولی از روی تجربه حدود 10 سالی که روی سیستم های های-فای دارم نظرم اینه که این اسپیکر شاید باس (بیس) کوبنده و عمیق و به قولی شیشه شکن نداشته باشه ولی صدایی به مراتب دقیق تر و accurateتر با ساند استیجی بهتر و ایمیجی زیباتر با صدایی transparentتر از خیلی از اسپیکرهای کامپیوتر و اسپیکرهای وینتیج ژاپنی (کنوود، سنسویی، پایونیر و ...) ارائه میده. این اسپیکر مناسب یه آمپلیفایر با وات متوسط (مثلا 40 وات) هست و میتونه لذت شنیداری حد متوسط رو به شنونده ارمغان بده. طراحی کراس اور ساده این اسپیکر در حالت 2nd order حداقل اختلاف فاز اسپیکر با آمپلیفایر رو ایجاد میکنه و موجب میشه حتی آمپلیفایرهایی با دمپینگ فکتور پایین هم کنترل کامل روی کویل بلندگو داشته باشن که منتج به صدای بهتر میشه. البته همونطور که پیش تر متذکر شدم این اسپیکر برای پارتی گرفتن و ... نیست. برای موسیقی گوش کردنه.

چند دی بی هست .. ببین از این بهتره ؟ JVC SK-33

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
لطفا قیمت و آخر و واسم پ خ کنید

babakbf

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من قیمت پایه رو گفتم

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
چند دی بی هست .. ببین از این بهتره ؟ JVC SK-33

این یاماها حدود 88 دسی بل باید باشه. یونیت ووفری که استفاده کرده در واقع ساخت سونی هست و در اندونزی ساخته شده، من مشابه همینو دارم. اون جی وی سی که شما گفتی لوفرکانسی بیشتری داره و از 40 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو با حساسیت 91 دسی بل @ 1 وات/1متر پخش میکنه.

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30
این یاماها حدود 88 دسی بل باید باشه. یونیت ووفری که استفاده کرده در واقع ساخت سونی هست و در اندونزی ساخته شده، من مشابه همینو دارم. اون جی وی سی که شما گفتی لوفرکانسی بیشتری داره و از 40 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو با حساسیت 91 دسی بل @ 1 وات/1متر پخش میکنه.

باPCL82 دارم باهاش زندگی میکنم

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
باPCL82 دارم باهاش زندگی میکنم

خوبه دی بی 92 واسه یه سینگل کم وات. من از PCL82 تو ولتاژ 265 ولت و 15.5 ولت روی هیتر صدا گرفتم با درایو 12BH7A البته خودش هم یه تریود داره ولی 12BH7 خطی تر بود برای درایو کردن. ولی در کل صدای ECL82 بهتره. PCL82 ذاتا یک لامپ تلویزیونیه و توی ساختش تکنیک ها و ابزار دقیق زیادی دخیل نبوده. ولی ECL82 یک لامپی صوتی هست و صدای بهتری داره. من بهترین صدای PCL82 رو از نمونه ساخت زیمنس شنیدم، بریمار هم بد نبود. از این دوتا بهتر ECL86 هست در حالت تریود

babakbf

Registered User
لایک‌ها
3
آوانگارد زیرنویس کن ماهم بفهمیم :wacko:
معلومه اینکاره ایا

hamoon shams

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر شما دوست عزیز
لطفا" شماره تماس برام پخ کن.