من رو قیمت نظر نمیدم (مگر به درخواست استارتر) ولی از روی تجربه حدود 10 سالی که روی سیستم های های-فای دارم نظرم اینه که این اسپیکر شاید باس (بیس) کوبنده و عمیق و به قولی شیشه شکن نداشته باشه ولی صدایی به مراتب دقیق تر و accurateتر با ساند استیجی بهتر و ایمیجی زیباتر با صدایی transparentتر از خیلی از اسپیکرهای کامپیوتر و اسپیکرهای وینتیج ژاپنی (کنوود، سنسویی، پایونیر و ...) ارائه میده. این اسپیکر مناسب یه آمپلیفایر با وات متوسط (مثلا 40 وات) هست و میتونه لذت شنیداری حد متوسط رو به شنونده ارمغان بده. طراحی کراس اور ساده این اسپیکر در حالت 2nd order حداقل اختلاف فاز اسپیکر با آمپلیفایر رو ایجاد میکنه و موجب میشه حتی آمپلیفایرهایی با دمپینگ فکتور پایین هم کنترل کامل روی کویل بلندگو داشته باشن که منتج به صدای بهتر میشه. البته همونطور که پیش تر متذکر شدم این اسپیکر برای پارتی گرفتن و ... نیست. برای موسیقی گوش کردنه.
چند دی بی هست .. ببین از این بهتره ؟ JVC SK-33
این یاماها حدود 88 دسی بل باید باشه. یونیت ووفری که استفاده کرده در واقع ساخت سونی هست و در اندونزی ساخته شده، من مشابه همینو دارم. اون جی وی سی که شما گفتی لوفرکانسی بیشتری داره و از 40 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو با حساسیت 91 دسی بل @ 1 وات/1متر پخش میکنه.
باPCL82 دارم باهاش زندگی میکنم