مدل گوشی:
htc one x gray
اچ تی سی وان ایکس خاکستری سفارش اروپا
وضعیت ظاهری و میزان کارکرد گوشی:
گوشی خوب نگه داری شده.در گارد.شیلد جنس عالی هم که روش هست /بسیار بسیار عالی و تمیزه / بدون خط و خش در حد آکبند / فقط موقع نصب محافظ صفحه یه خش خیلی خیلی خیلی سطحی به اندازه 2 میل زیر آرم htc افتاده که اصلا حتی با چشم هم دیده نمیشه . باید زیر نور خیلی دقت کنی که دیده بشه. این موردی هم که من گفتم عمرا اگه کس دیگه ای بود میگفت و اگه نمیگفتم اصلا متوجه نمیشدید و اینو فقط و فقط برا این گفتم که چیزی گردنم نباشه و خریدار هم راضی باشه ...
عکس از گوشي:
درج شد
وضعیت گارانتی :
بدون گارانتی
لوازم جانبی :
یه شیلد نمایشگر بسیار عالی که اون هم رو گوشیه + گارد اصل راک به قیمت 45 تومن
محتویات کارتن :
کلیه ی لوازمی که باید تو جعبه ی وان ایکس باشه / هندزفری.شارژر 3شاخه.کابل USB.دفترچه راهنما
توضیحات تکمیلی :
کاملا عالی و نو / حتی رامش عوض نشده یا کلا هر دستکاری دیگه که بچه ها میکنن من نکردم نه رام نصب شده نه چیزی فط آپدیت رسمی شده به 4.0.3 / روت هم نشده/ بدون هیچ گونه ایراد گرد و غبار ، وای فای ، رنگ پخش کردن ، لک یا زردی هستش...خودم ضمانت کاملش رو میکنم به همراه 24 ساعت فرصت تست
گوشی هم سفارش خاورمیانه نیست / سفارش اروپاست. همراه با شارژر 3شاخه
*** و اینکه اگه خریدار از جنس تحویلی راضی نبود و یا اینکه گوشی مشکلی داشت گوشی پس گرفته میشود و مبلغ به صورت کامل به خریدار محترم برگردانده میشود ***
قیمت پایه:
880 ... ( این فقط قیمت پایه هست ) + 5 تومن هزینه پست
گوشی به صورت مزایده ای به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود ...
قیمتهای خودتون رو هم هر چی بود همینجا اعلام کنید...
شرایط فروش و تحویل کالا :
حضوری در شیراز و یا ارسال با پست پیشتاز یا تیپاکس به جاهای دیگه / هزینه پست هم به عهده خریدار محترم میباشد
" یا حق "
فایل های ضمیمه
Last edited: