یک عدد گوشی لومیا 1020 موجوده که به عنوان گوشی دوم استفاده میشده به دلیل خرید گوشی دو سیم کارته اندروییدی به فروش میرسد.
گوشی دو سال پیش خریداری شده و فاکتورشم موجوده. جعبه و لوازم همراهش موجوده بجز هدفونش. از همون اول روش محافظ صفحه داشته و خط و خشی رو خود گوشی نیست.
تنها مشکلش صدای لرزشگیر دوربینشه که خراب شده و بعضا صدا میده. خود دوربین خیلی خوب کار میکنه یه عکس نمونه هم ازش گذاشتم که الان گرفتم باهاش. سیستم عاملشم آپدیت نشده.
فروش ترجیحا تهران و در غیر اینصورت اول واریز بعدا ارسال.
شرایط مزایده:
قیمت پایه: 300 تومن
گام افزایشی: 20 تومن
قیمت فروش فوری: 500 تومن
تاریخ اتمام مزایده: دوشنبه 25 مرداد ساعت 11 شب
عکس نمونه:
عکسای خود گوشی:
گوشی دو سال پیش خریداری شده و فاکتورشم موجوده. جعبه و لوازم همراهش موجوده بجز هدفونش. از همون اول روش محافظ صفحه داشته و خط و خشی رو خود گوشی نیست.
تنها مشکلش صدای لرزشگیر دوربینشه که خراب شده و بعضا صدا میده. خود دوربین خیلی خوب کار میکنه یه عکس نمونه هم ازش گذاشتم که الان گرفتم باهاش. سیستم عاملشم آپدیت نشده.
من خیلی وقته باهاش عکس و فیلم نگرفته بودم. شما که گفتید الان بعد یه ده دیقه با دوربینش کار کردم همین صدایی که میگید میده. همونطورم که میگید وقتی تکونش بدید قطع میشه دوباره تکون بدید شروع میشه. معمولا تو یه زوایای خاصی که گوشی رو بگیرید این اتفاق می افته. تو اینترنتم دیدم مثل اینکه خیلی بین 1020 ها خیلی شایعه. حالا نمیدونم چه جوری میشه درستش کردسلام
دوستان منم دیروز میخواستم یدونه 1020 دست دوم بخرم
وقتی که وارد دوربینش میشدی یه صدای جیغ میومد ! گوشی رو که تکون میدادی صداش قطع و وصل میشد !
میخواستم بدونم گوشی صاحب تاپیک هم اینجوریه ؟
اونم تو کیفیت عکاسیش مشکلی نبود .
من تو چند تا سایت خوندم که مشکل سخت افزاریه و باید دوربین کلا عوض شه !
فروش ترجیحا تهران و در غیر اینصورت اول واریز بعدا ارسال.
شرایط مزایده:
قیمت پایه: 300 تومن
گام افزایشی: 20 تومن
قیمت فروش فوری: 500 تومن
تاریخ اتمام مزایده: دوشنبه 25 مرداد ساعت 11 شب
عکس نمونه:
عکسای خود گوشی:
Last edited: