• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*****مزایده فوری دو دستگاه hd2*****

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام خدمت همه بچه های عزیز و دوست داشتنی پی تی.دوباره با یه اچ دی 2 دیگه اومدم خدمتتون.به صورت مزایده و فروش فوری
یکسری توضیحات باید بدم در موردش که چیزه خاصی نیست ولی وجدان ایجاب می کنه که بگم

- درب باطری مثل اکثر hd2 ها رنگ پریدگی داره و درب باطریشم 10 الی 15 تومانه که به نظرم نیازی به عوض کردن نداره چون گارد جنس خوبی داره و روش می ندازی و راحت
- گوشی یکبار با گارد از سمت راس خورد زمین و چون گارد روش بود فقط یه حالت برآمدگی ایجاد شده
-گوشی رو از روز اولی که خریدم وقتی صفحه کاملا سفیده یک قسمت یا نقطه رنگش پر نور تر از قسمت های دیگه هستش که سعی کردم تو عکس مشخص کنم.وسایلم به جز هندزفری کامله
فکر نمی کنم دیگه مسئله ای مونده باشه

وحالا محاسن
-گوشی بدونه خد و خش رو قاب و ال سی دی و دکمه ها هست
-دکمه های گوشی سالمه سالم هستن
-روش یکی از پر سرعت ترین رام های اندروید 4 نصبه که جدا از همه چیزها مصرف باطری رو فوق العاده پایین آورده و پایداره پایداره و ساپرت کامل فارسی با منو و فونت زیبا
-یک عدد گارد ژله ای جنس خوب داره که راحت ازش محافظت می کنه
-پشتیبانی اینجانبم همیشه هست برای نصب و تغییر رام و سوال و هر مشکل دیگه ای باشه.دوستان با سابقه میشناسنم که سعی بر انصاف دارم تا پول گرفتن

همیشه هم سعی کردم راه بیام با خلق خدا تا خدا باهام راه بیاد
سرتون رو درد آوردم .می ریم سر عکس ها و قیمت پایه که 350 در نظر گرفتم(فروخته شد)
بسم ا...

قابل توجه یک اچ دی 2 دیگه هم موجوده بدون خط و خش .فقط بریک شده و باید با jtag بوت لودرش که رفته رو برگردوند و رام نصب کرد که تو فروم هم با 40 تومان درست می کنن.قیمت پایه برای اونم 400.لوازم تکمیله و تایوانی اصل مثل بالایی...
لوازم جانبی هم :
کیف لپ تاپی جنس خیلی خوب
کپدیس
باطری اضافه اورجینال
کیف فابریکی گوشی
فول پک

فروش فوری......

Last edited:

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
محمدجان قیمت اخر به ما میدی؟
دادا

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
قيمت عالي ، فروشنده گل : دي

satern

Registered User
لایک‌ها
9
گاردش ترو تمیزه؟ جدا میفروشیش؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام سردار
بنابر علاقه ای که به این غول بچه htc داریم سری به جستارتان زدیم و دیدیم همه کریمان آمده اند از حسن اخلاقتان تعریفها نموده اند و آرزوی فروش مناسب برای متاعتان داشته اند واین نشانه خصلتی است که متاسفانه مدتیست از کاسبان این دیار رخت بر بسته این را میگویند اعتبار مثل شما به کاسبی ماند که صبح که وارد راسته دکان خویش میگرید تا نزدیک ظهر به دکان میرسید بس که مشغول جواب تعارفات سایر کسبه میگردید
پس ما نیز دعا داریم برای فروش خوب هریک از این غولهای کوچک شما بگذارید به حساب سیادت ما
یا حق

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
سلام سردار
بنابر علاقه ای که به این غول بچه htc داریم سری به جستارتان زدیم و دیدیم همه کریمان آمده اند از حسن اخلاقتان تعریفها نموده اند و آرزوی فروش مناسب برای متاعتان داشته اند واین نشانه خصلتی است که متاسفانه مدتیست از کاسبان این دیار رخت بر بسته این را میگویند اعتبار مثل شما به کاسبی ماند که صبح که وارد راسته دکان خویش میگرید تا نزدیک ظهر به دکان میرسید بس که مشغول جواب تعارفات سایر کسبه میگردید
پس ما نیز دعا داریم برای فروش خوب هریک از این غولهای کوچک شما بگذارید به حساب سیادت ما
یا حق

: )))

:)

:D

خوب اومدی داداش

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست عزیز یه سئوالی که شاید واسه خیلیها پیش بیاد اینه که اگه گوشی دوم قابل درست شدن هستش و باهزینه40 هزاری که فرمودید چرا خودتون درستش نمیکنید اینطوری بالاتر هم میتونید بفروشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام سردار
یا حق
نظر لطفتونه بزرگوار.شیفته کلامتون شدیم.موفق و سربلندی در تمام لحظه های زندگی رو براتون از خداوند خواستارم

دوست عزیز یه سئوالی که شاید واسه خیلیها پیش بیاد اینه که اگه گوشی دوم قابل درست شدن هستش و باهزینه40 هزاری که فرمودید چرا خودتون درستش نمیکنید اینطوری بالاتر هم میتونید بفروشید

داداش گلم اوضاع مساعد نیست.همونطور که در امضام می بینید گوشی هامو گذاشتم برای فروش.اینجا چون دستگاهش کمه 60 70 تومان می گن که اگه کسی خواست می تونه هزینش رو بده و صحیح و سالم تحویلش بدم ولی تو تهران بچه ها گفتن 30 40 هزینشه و تو همین پی تی هم دیدک که 40 گفتن.
موفق و سربلند باشید

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
آخرین پیشنهاد چند بوده..
پخ بدید لطفا"..

kia_hajix

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز 2 تا چیز
یکی اینکه آخرین قیمت هر جفت رو بهم بدید
یکی هم محل سکونتتون رو
ممنون

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

MR.OK

Registered User
لایک‌ها
86
بح سلام اقا محمد
اقا گوشی دومی هنوز فروخته نشده؟
عکس میذاری؟ من سوال دارم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بح سلام اقا محمد
اقا گوشی دومی هنوز فروخته نشده؟
عکس میذاری؟ من سوال دارم

سلام عزیزم .بله موجوده .عکس هم چشم تا امشب سعی می کنم بزارم.فعلا سر کار هستم.اومدم کد رهگیریتونم پخ می کنم
موفق و سربلند باشید

pofak namaki

Registered User
لایک‌ها
4
سلام عزیزم .بله موجوده .عکس هم چشم تا امشب سعی می کنم بزارم.فعلا سر کار هستم.اومدم کد رهگیریتونم پخ می کنم
موفق و سربلند باشید
سلام دوست عزیز قیمت آخر اولی اگه موجوده واسم بفرست

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
سلام عزيز قيمت اخر گوشي اولي را برام پخ كن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا