• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده لپ تاپ HP DV6-6C55 - سه ماه کارکرده - 9ماه گارنتی داره - با آک هیچ تفاوتی نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
دوست گرامی برای اینکه لپ تاپت فروش بره پیشنهاد میکنم در قیمتت تجدید نظر کنی. جنسی که امروز قیمت آکبندش 1950 هستش رو کسی نمیاد 2 میلیون بخره!! لینک

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
دوست گرامی برای اینکه لپ تاپت فروش بره پیشنهاد میکنم در قیمتت تجدید نظر کنی. جنسی که امروز قیمت آکبندش 1950 هستش رو کسی نمیاد 2 میلیون بخره!! لینک
دوست عزیز من قبل از پست گذاشتن با همه این شرکت ها تماس گرفتم و بی اطلاع نیستم، شما برو بازار و قصد خرید این مدل را داشته باش اگه موجود داشته باشن و به شما کمتر از 2200 دادن من خریدارم
در ضمن سایت دیجی کالا به نطرم معتبرتر میاد و قیمت 1950 برای تاریخ 22/5 بوده

البته یه چیزم یادم رفت بنویسم گرافیک این لپ تاپ سفارشیه و برخلاف مدل های موجود 2/5 هست

بیا بالاااااااااااااااا
با هم کنار میایم:p

Last edited:

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
دوست عزیز من قبل از پست گذاشتن با همه این شرکت ها تماس گرفتم و بی اطلاع نیستم، شما برو بازار و قصد خرید این مدل را داشته باش اگه موجود داشته باشن و به شما کمتر از 2200 دادن من خریدارم
در ضمن سایت دیجی کالا به نطرم معتبرتر میاد و قیمت 1950 برای تاریخ 22/5 بوده

البته یه چیزم یادم رفت بنویسم گرافیک این لپ تاپ سفارشیه و برخلاف مدل های موجود 2/5 هست

بیا بالاااااااااااااااا
با هم کنار میایم:p

عزیز جان قیمت 1950 متعلق به شرکت فراز رایان و به تاریخ دیروز بوده. شما دقت کن مشخصه. در ضمن سایت دیجی کالا به خاطر اینکه خودش فروشنده هستش قیمتهاش بالاتر از بازاره و اینو دیگه همه میدونن ولی دیجی آنلاین فقط آگهی شرکتهای مختلف رو نشون میده و شما میتونی هر کجا ارزونتر میده از همونجا بخری. و در آخر اینکه راهنمایی من به این خاطر بود که جنستون زودتر فروش بره وگرنه شما صاحب اختیار لپ تاپتون هستید و میتونید اونو به هر قیمتی بفروشید. موفق باشید

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز جان قیمت 1950 متعلق به شرکت فراز رایان و به تاریخ دیروز بوده. شما دقت کن مشخصه. در ضمن سایت دیجی کالا به خاطر اینکه خودش فروشنده هستش قیمتهاش بالاتر از بازاره و اینو دیگه همه میدونن ولی دیجی آنلاین فقط آگهی شرکتهای مختلف رو نشون میده و شما میتونی هر کجا ارزونتر میده از همونجا بخری. و در آخر اینکه راهنمایی من به این خاطر بود که جنستون زودتر فروش بره وگرنه شما صاحب اختیار لپ تاپتون هستید و میتونید اونو به هر قیمتی بفروشید. موفق باشید

دوست عزیز از راهنماییت متشکرم، والا من کمتر این قیمت ندیدم بدن
:blush:

Last edited:

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
لپتاپ خیلی عالی و زیبایی هست.
اما با این قیمت میشه رفت یه دونه دست اولشو از بازار با 12 ماه گارانتی با خیال راحت گرفت.

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
لپتاپ خیلی عالی و زیبایی هست.
اما با این قیمت میشه رفت یه دونه دست اولشو از بازار با 12 ماه گارانتی با خیال راحت گرفت.

اخه مشکل اینجاس که با این قیمت الان تو بازار نیست، شما به تمام فروشگاه های لپ تاپ زنگ بزنید اولا که موجود ندارن ثانیا اگه موجود داشته باشن ممکن نیست زیر 2200 300 بفروشن
الان لپ تاپ ایسوز و دل cori7 قیمت 2 به بالا را دارن
گرافیک این مدل 2/5 هست نه 2
و اینکه 3 ماه از گازنتیش گذشته که تو این سه ماه میانگین روزی 2ساعتم استفاده نشده

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
10 روز دیگه 3 تومنم تو بازار گیر نمیاداااااااااااااا

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

alirezahoseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من پیشنهاد میکنم به جای خرید این لپ تاپ ، بریم از همین سایت یه xps بخریم . هم ارزونتره هم بهتر ! !

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
من پیشنهاد میکنم به جای خرید این لپ تاپ ، بریم از همین سایت یه xps بخریم . هم ارزونتره هم بهتر ! !

من هم پیشنهاد می کنم افرادی که به دل علاقه مندند حتما برن دل بخرن و با خریدن اچ پی به درک و فهم خودشون توهین نکنن!!

alirezahoseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من هم پیشنهاد می کنم افرادی که به دل علاقه مندند حتما برن دل بخرن و با خریدن اچ پی به درک و فهم خودشون توهین نکنن!!

بله بله . حالا سواله بنده اینجاست که دل توی لپ تاپ های cori قویتره یا hp

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2

یکی بیاد جواب ایشونو بده خواهشا، میپرسن در لپ تاپ های cori :)))))))
فکنم شما تازه با فناوری لپ تاپ آشنا شدید دوست عزیز :))))))

nima6933

Registered User
لایک‌ها
13

بنده خدا موقعی که دل لپ تاپ میداد بیرون hp کجا بود،درسته درسته یه سری از کانفیگ های جدیدش یه مقدار از لحاظ کیفیت ساخت پایین هستش ولی در عوض قیمتش خیلی به صرفه تر شده،شما واسه فروش لپ تاپت نیاز نیست دوستان رو گمراه کنی.

kayhan757

Registered User
لایک‌ها
2
بنده خدا موقعی که دل لپ تاپ میداد بیرون hp کجا بود،درسته درسته یه سری از کانفیگ های جدیدش یه مقدار از لحاظ کیفیت ساخت پایین هستش ولی در عوض قیمتش خیلی به صرفه تر شده،شما واسه فروش لپ تاپت نیاز نیست دوستان رو گمراه کنی.

دوست من احترام خودت را نگه دار دعوا که نداریم
این دو تا لینکو ببین و سال تاسیس این دوتا شرکتو مقایسه کن اگه هم انگلیست خوب نیست می تونم کمکتون کنم
Hewlett-Packard - Wikipedia, the free encyclopedia
Dell - Wikipedia, the free encyclopedia

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا