دوست عزیز من قبل از پست گذاشتن با همه این شرکت ها تماس گرفتم و بی اطلاع نیستم، شما برو بازار و قصد خرید این مدل را داشته باش اگه موجود داشته باشن و به شما کمتر از 2200 دادن من خریدارمدوست گرامی برای اینکه لپ تاپت فروش بره پیشنهاد میکنم در قیمتت تجدید نظر کنی. جنسی که امروز قیمت آکبندش 1950 هستش رو کسی نمیاد 2 میلیون بخره!! لینک
دوست عزیز من قبل از پست گذاشتن با همه این شرکت ها تماس گرفتم و بی اطلاع نیستم، شما برو بازار و قصد خرید این مدل را داشته باش اگه موجود داشته باشن و به شما کمتر از 2200 دادن من خریدارم
در ضمن سایت دیجی کالا به نطرم معتبرتر میاد و قیمت 1950 برای تاریخ 22/5 بوده
البته یه چیزم یادم رفت بنویسم گرافیک این لپ تاپ سفارشیه و برخلاف مدل های موجود 2/5 هست
بیا بالاااااااااااااااا
با هم کنار میایم![]()
عزیز جان قیمت 1950 متعلق به شرکت فراز رایان و به تاریخ دیروز بوده. شما دقت کن مشخصه. در ضمن سایت دیجی کالا به خاطر اینکه خودش فروشنده هستش قیمتهاش بالاتر از بازاره و اینو دیگه همه میدونن ولی دیجی آنلاین فقط آگهی شرکتهای مختلف رو نشون میده و شما میتونی هر کجا ارزونتر میده از همونجا بخری. و در آخر اینکه راهنمایی من به این خاطر بود که جنستون زودتر فروش بره وگرنه شما صاحب اختیار لپ تاپتون هستید و میتونید اونو به هر قیمتی بفروشید. موفق باشید
لپتاپ خیلی عالی و زیبایی هست.
اما با این قیمت میشه رفت یه دونه دست اولشو از بازار با 12 ماه گارانتی با خیال راحت گرفت.
دوست عزیز از راهنماییت متشکرم، والا من کمتر این قیمت ندیدم بدن
حالا خودت خریداری؟:blush:
من پیشنهاد میکنم به جای خرید این لپ تاپ ، بریم از همین سایت یه xps بخریم . هم ارزونتره هم بهتر ! !
من هم پیشنهاد می کنم افرادی که به دل علاقه مندند حتما برن دل بخرن و با خریدن اچ پی به درک و فهم خودشون توهین نکنن!!
بله بله . حالا سواله بنده اینجاست که دل توی لپ تاپ های cori قویتره یا hp
من هم پیشنهاد می کنم افرادی که به دل علاقه مندند حتما برن دل بخرن و با خریدن اچ پی به درک و فهم خودشون توهین نکنن!!
بله بله . حالا سواله بنده اینجاست که دل توی لپ تاپ های cori قویتره یا hp
بنده خدا موقعی که دل لپ تاپ میداد بیرون hp کجا بود،درسته درسته یه سری از کانفیگ های جدیدش یه مقدار از لحاظ کیفیت ساخت پایین هستش ولی در عوض قیمتش خیلی به صرفه تر شده،شما واسه فروش لپ تاپت نیاز نیست دوستان رو گمراه کنی.