• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده و کثب درامد

asmail

Registered User
لایک‌ها
26
سلام و درود بر شما...
امروز میخوام یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که با تبت نام درون ثایت میتونید توی یه مزایده اینترنتی شرکت کنید..
در این سایت انواع کالا ها قرار میگیره که میتونید با شرکت در مزایده ان کالا صاحب کالا به قیمت 80 تا 90 ٪ زیر قیمت واقعیش شوید.
شاید دوستان فکر کنن که این سایت هم مثل بعضی از سایتهای کسب درامد دروغی بیش نباشه........اما باید بگم اصلا به این صورت نیست در واقع سایت به صورت معقولی از این راه کسب درامد میکنه به این ترتیب که شما برای شرکت در مزایده نیاز به بید دارید و هر بسته 10 تایی بید رو از سایت به قیمت 8000 تومان میخرید ........اما بعد از ثیت نام به حساب کاربری شما 5 بید به صورت رایگان داده میشود ....
هم چنین با معرفی این سایت به دوستان خود میتونید 3سه عدد بید به صورت رایگان دریافت کنید.
شما برای ثبت نام در این سایت نیاز به شماره تلفن همراه خود دارید که کد فعال سازی به شماره تلفن شما(گوشی همراه) SMS میشود.

خوب حالا اگه این تاپیک من برای شما مفید بوده شما هم با ثبت نام از طریق لینک من سه بید به بید های من اضافه کنید
لینک منبید فا BidFa بزگترین مرکز مزایده زنده در ایران

من هیچ کس رو مجبور به این که از طریق لینک من ثبت نام کنه نمیکنم و این بستگی به خود فرد داره.....
این هم لینک خود سایت بید فا BidFa بزگترین مرکز مزایده زنده در ایران

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوستان من چند روز دنبال اناليز اين گونه سايت ها بودم . به چيز هاي مهمي رسيدم . مثلا شما يك جنس مي گذاري كه قيمت اصلي ان 50 هزار تومان است خوب قيمت مزايده را از 1هزار تومان مي گذاري درسته . طرف هر بيد را مي زند مثلا 10 تومان به جنس اضافه مي شود و 1 هزار تومان از حساب طرف مي ايد به حساب شما خوب .
يعني اگر فقط 100 نفر در اين مزايده شركت كنند . شما پول 50 هزاري خود را كه پس مي گيرد 50 هزار تومان ديگر هم سود مي كنيد و به غير از اين هم جنس هر چي قيمت خورده مثلا جنس مي شود 2000 تومان و شما به طرف مي گوييد بايد اين پول را بدهد و ان جنس را بگيريد و در اخر به ان مي گوييد شما 80 الي 95 درصد صاحب تخفيف شده ايد .
در جواب دوست خوبمان كه گفته است اسكم بايد گفت وقتي اين گونه پول و سود به دست مي اورند احتياج به اسكم ندارند اگر روزي فقط 10 تا محصول بفروشند از يك سيستم تفريحي خوب درامدشان بيشتر است .
اين تجربه من از سايت هاي مزايده ايي بود . و نظر شخصي من لطفا برداشت بد نكنيد .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
شما دارید کلی صحبت میکنید و سیستم کار این سایت ها رو میگین ولی من صرفا در مورد سایت بیدفا گفتم!

سایت بیدفا تجارتی رو راه انداخته که فقط یک برنده داره و اون هم مسئولان سایت هستند!

شاید این سایت در تئوری خیلی خوب به نظر بیاد ولی در عمل اینطور نیست!

سایت بیدفا بدون شک کلاه برداری میکنه ولی نه به شیوه های سنتی، بلکه به شیوه ای مدرن تر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز نگاه كنيد من اصلا كاري به بيد فا ندارم وقتي مي گم داره مثلا روزي اين قدر پول در مي اورد چرا ديگر تقلب درسته عزيز . اگر هم كلاهبردار است به ما چه ولي حتما اطلاع رساني بكنيد چون اصلا علاقه اي به اين سايت ها ندارم

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز این تاپیک در مورد بید فا هست نه سیستم های مزایده ای!

پس اگر به بیدفا کاری ندارین پیشنهاد میکنم پست های خودتون رو از این تاپیک پاک کنید.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
چند روز بود تبلیغش رو اینور و اونور میدیدم :دی
امروز خودم به شخصه رفتم ببینم از چه قراره :دی

برای عضویت باید شماره موبایلت رو تایید کنی. خب تا اینجا سایت معتبری به نظر میاد، داره هزینه میکنه!
بعد عضو میشی و 5 تا بید رایگان بهت میده. خب تا اینجاش هم بد نیست !
بعد میری میبینی یک مزایده در حال انجام هستش و یه PSP به قیمت 240 هزار تومن رو با پایه قیمت 1000 تومن گذاشتن برای فروش! خیلی جالبه !
بعد میشینی یکی دو تا بید میدی. میبینی نه اینجوری نمیشه. هی پشت سرت بید میدن!
یهو میبینی یکی بید میده و Finish میشه! رفرش میکنی و میبینی نه! واقعا مثل اینکه طرف برده، چون دیگه نمیشه بید داد ! چه جالب ! بعد میری صفحه اصلی که یهو میبینی همون مزایده دوباره داره بید میگیره!!! 2 دقیقه زمان ! وقت اضافه ست؟ یا گل طلایی؟! خب شاید اشتباه شده بوده! پیش میاد دیگه ;)
وقتی دقیقتر بررسی میکنی، میبینی یکی دو تا از یوزرها خیلی بید میدن! مثلا یک یوزر (liliom...) در عرض یک ساعت حدود 200 تا بید میده روی همون PSP !
بعد که بیشتر دقت میکنی و میری تو آرشیو میبینی همون یوزر قبلا یه PSP دیگه هم برده :دی خیلی جالبه :دی
بعد یه نگاهی به قیمت خرید بید میندازی : 200 تا بید 100 هزار تومان :دی
بعد میبینی که liliom... مزایده رو برد. هورااا . اما بعد 30 ثانیه مجددا سناریو تکرار میشه و بید دادن باز میشه.
این داستان ادامه دارد ....

قصد نوشتن اینا رو نداشتم! ولی وقتی تبلیغش رو توی PT دیدم، لازم دونستم که بنویسم اینا رو.
(الآن حدود 2 ساعته که صفحه مزایده برام بازه و جناب liliom هنوز دارن یکی در میون بید میدن :دی)

بالا