سلام دوستان عزیز لیونی .
خدمتتون عرض کنم که کارت از برند گیگابایت هست و سری G1 Gaming . سالم و تمییز و بدون ایراد - دمای کارت در گیم، فول لود حداکثر 78 درجه میباشد - جعبه دارد ولی گارانتی ندارد . پلمپ کارت برای تعویض خمیر باز شده . شک نکنید با کارت ماین شده .
پایه : 4/000/000
گام : 150/000
چند نکته:
مزایده در فروم همسایه برقرار (با چک کردن لینک پایین آخرین پیشنهاد رو ببینید و براساس آن پیشنهاد بدید) - خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد - تعویض ندارم - مهلت تست 24 ساعت - اول واریز - هزینه ارسال با خریدار - هر سوالی باشه خصوصی در خدمتتون هستم - در انتخاب خریدار مختارم!
لینک لیون:
forum.lioncomputer.com
خدمتتون عرض کنم که کارت از برند گیگابایت هست و سری G1 Gaming . سالم و تمییز و بدون ایراد - دمای کارت در گیم، فول لود حداکثر 78 درجه میباشد - جعبه دارد ولی گارانتی ندارد . پلمپ کارت برای تعویض خمیر باز شده . شک نکنید با کارت ماین شده .
پایه : 4/000/000
گام : 150/000
چند نکته:
مزایده در فروم همسایه برقرار (با چک کردن لینک پایین آخرین پیشنهاد رو ببینید و براساس آن پیشنهاد بدید) - خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد - تعویض ندارم - مهلت تست 24 ساعت - اول واریز - هزینه ارسال با خریدار - هر سوالی باشه خصوصی در خدمتتون هستم - در انتخاب خریدار مختارم!
لینک لیون:
مزایده کارت گرافیک RX480 8G گیگابایت
سلام دوستان عزیز لیونی . خدمتتون عرض کنم که کارت از برند گیگابایت هست و سری G1 Gaming . سالم و تمییز و بدون ایراد - دمای کارت در گیم، فول لود حداکثر 78 درجه میباشد - جعبه دارد ولی گارانتی ندارد . پلمپ کارت برای تعویض خمیر باز شده . شک نکنید با کارت ماین شده . پایه : 4/000/000 گام : 150/000 چند نک...

فایل های ضمیمه
Last edited: