• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده کارت ASUS DUAL-GTX1060-O6G کاملا در حد آک

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
سلام

بافروش کارت ASUS DUAL-GTX1060-O6G سری overclock شده درخدمتتون هستم

دوستان این کارت رو بنده دو ماه هست که خریدم و شاید در این دو ماه ده روزم ازاین کارت استفاده نشده برای گیم خریده بودم ولی دیگه واقعا وقت بازی ندارم .هرکس اینکارت رو بگیره انگار کارت نو خریده چون واقعا استفاده ای ازش نشده .تصاویر کارت خودش گویای همه چیز هست. کارت تا تاریخ 2020/06/19 یعنی 34 ماه دیگه گارانتی داره.

اینم لینک از کارت و قیمت حال حاضرش

https://lipars.com/graphic-card/2191-asus-dual-gtx1060-o6g-graphics-card.html

هرگونه بحث درمورد قیمت ممنوع می باشد و فروش زیرقیمت پایه مقدورنمی باشد .بازم تاکید میکنم که این کارت واقعا درحدآکه و برمبنای این قیمت منصفانه روش گذاشته شده.

قیمت پایه : 1230

گام افزایشی : 5

فروش فوری: 1300

هزینه ارسال با خریدار محترم می باشد

فروش در فروم همسایه لیون کامپیوتر هم برقرار هست
http://forum.lioncomputer.ir/index....ده-کارت-asus-dual-gtx1060-o6g-کاملا-در-حد-آک/

Last edited:

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
فعلا برای شما تا فردا شب که پایان مزایدست دوست من . برای شما هم اول ارسال مشکلی ندارم چون شما از کاربرای با سابقه هستید دوست عزیز

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فعلا برای شما تا فردا شب که پایان مزایدست دوست من . برای شما هم اول ارسال مشکلی ندارم چون شما از کاربرای با سابقه هستید دوست عزیز
ممنونم عزیز
معمولا کسی که از جنسش مطمن باشه مشکلی نداره با این قضیه اقا مجتبی من دسترسی زیاد ندارم به فرم فرصت نمیکنم اگر برنده مزایده شدم تو تلگرام هماهنگ کنید برا ارسال شماره و ای دی تلگرامو پخ میکنم براتون

mate9

Registered User
لایک‌ها
14
دادا زیر پایه راه داره؟

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
پایان مزایده ساعت 12 امشب . دوستانی که توی خصوصی پیام میدن توجه داشته باشند که فقط تقاضاهای توی تایپیک معتبر هست

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
کارت برای دوست خوبم کاربر pariseiran ارسال شد تا بعد از تست مبلغ واریز بشه با تشکر ازایشون

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
تایید میشه ممنون از دوست گل و مورد اعتماد

بالا