• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده گلکسی تب 7 پلاس. فقط تست شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghofrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی هست که من بهش چیزی فروختم یا خریدم و بدهکارم یا پولشو خوردم بیاد بگه آدرس بدم حضوری تسویه کنیم

Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
پخ کردم....

cm.punk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام با xbox 360 slim 4gدر حد اک همراه کینکت و اپدیت lt3 (کارکرد به مدت دو هفته و مقدار زیادی بازی) تعویض دارید؟

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
داداش با تبلت htc flyer تعویض داری پخ کن واسم

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
این تبلت سخت افزارش دقیقا مشابه گالاکسی اس 2 هست . بهترین تبلت موجود به تناسب قیمتش هست . هر کی تبلت نیاز داره زود بخره
با این وضع دلار اولین تایمی که قیمت ها آپ دیت بشن قیمت آکش می ره رو 1100 تا 1200 اگه دلار رو سه تومن وایسه که بیشتر . الان حدود 900 آکش هست . قیمت این رفیق عزیز هم
خیلی خوبه .

ghofrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تبلت سخت افزارش دقیقا مشابه گالاکسی اس 2 هست . بهترین تبلت موجود به تناسب قیمتش هست . هر کی تبلت نیاز داره زود بخره
با این وضع دلار اولین تایمی که قیمت ها آپ دیت بشن قیمت آکش می ره رو 1100 تا 1200 اگه دلار رو سه تومن وایسه که بیشتر . الان حدود 900 آکش هست . قیمت این رفیق عزیز هم
خیلی خوبه .
ممنون پدرام جان . حضوری کسی خواست مشهد ،پستی هم اول واریز اما حضوری باشهه بهتره.
دوستانی که امثال این رو 600 میتونن بخرن پ.خ ندن. مگر اینکه واسه فروش داشته باشن.زیر پایه نمیصرفه.

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
ممنون پدرام جان . حضوری کسی خواست مشهد ،پستی هم اول واریز اما حضوری باشهه بهتره.
دوستانی که امثال این رو 600 میتونن بخرن پ.خ ندن. مگر اینکه واسه فروش داشته باشن.زیر پایه نمیصرفه.

پ خ دادم خدمت

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
تحويل اگه تهران باشه پايه خريدارم

كسي رو نداريد تهران تحويل بده ؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
انصافا تبلت خیلی خوبیه خودم دارم .مخصوصا با برتری هایی که نسبت به تب های دیگه سامسونگ داره و سامسونگ دید دیگه کسی بقیه رو نمی خره ساختش رو متوقف کرد :(

ghofrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انصافا تبلت خیلی خوبیه خودم دارم .مخصوصا با برتری هایی که نسبت به تب های دیگه سامسونگ داره و سامسونگ دید دیگه کسی بقیه رو نمی خره ساختش رو متوقف کرد :(
واقعا همینطوره.سرعت و کیفیت تصویر خیلی خوبی داره،

ghofrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخر رو برام بفرست بی زحمت ته تهش رو :)

دوستان عزیزم ، تقاضای قیمت کمتر نکنید چون دو تا از دوستان همون پایه می خوان ، هر کی بیشتر بخواد به همون میدم.
فروش فوری :800

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا