mohsen@nn
Registered User
سلام به تمامی عزیزان این گوشی برای یکی از بستگان ماست که تاچ و ال سی دیش شکست فقط جا داره بگم که به هیچ عنوام گوشی ضربه نخورده و کاملا در حد میباشد گوشی رو میزشون بوده که بچشون با یچیزی به ال سی دی ضربه وارد میکنه و فقط ال سی دی کمی ترک بر میداره که بخاطر amoled بودن یواش یواش بعد چند ساعت کله صفحه سیاه میشه این گوشیرو برای ما اوردن تا درست کنیم خیلی اصرار داشتن که خودشون تاچ و ال سی دی براش بخرن و فقط من تاچ و ال سی دی قدیمیرو براشون باز کنم من هم خیلی تمیز باز کردم و ایشون خریدن و اوردن پیش ما ظاهرا چون تاچ و ال سی دی تو جیبشون بوده و فشار اومده بهش این جدیده هم ال سی دیش بدون اینکه بشکنه باز خراب شده
و بندخدا 510 هزار تومان ضرر کردن و کلا گوشی از چشمشون افتاد و به ما گفتن به همین شکل براشون بفروشیم الان گوشی خیلی راحت یه مصرف کننده هم میتونه براش صفحه بخره و جا بزنه چون فقط یه سوکت هست که یه بچه هم میتونه جا بزنه و چسبشو بکنه تا راحت جا بخوره و خرجش فقط همون 510 هزار تومان هست البته اگه دست دوم گیر بیاره یا غیر اورجینال که خیلی ارزونتر هم میشه من تظمین میدم که گوشی به هیچ عنوان هیچ مشکلی نداره و اگه به هر عنوان گوشی کوچکترین مشکلی داشت و یا باز شده بود بی چون و چرا پس بگیرم گوشیرو با صفحه سالم تست گرفتم و عکس گذاشتم تاچ و ال سی نو رو هم که تاچش سالم میباشدو به صورت رایگان تقدیم خریدار میکنم گوشی دارای کارتن و شارژر اصلی میباشد
قیمت برای شروع : 350
گام افزایشی 10
پایان مزایده به زودی مشخص میکنمش
قیمت برای شروع : 350
گام افزایشی 10
پایان مزایده به زودی مشخص میکنمش