• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده یک سایت دانلود موبایل با پیج رنک 3 و سئو شده و 1200 پست به همراه انجمن

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت دوستان وبمستر عزیز .

بنده تقریبا 1 سال پیش یه سایت دانلود موبایل راه اندازی کردم و خیلی هم خوب داشت جلو میرفت که بنا به دلایلی دیگه قادر به ادامه کار نبودم و باید وقتم رو جای دیگه ای میزاشتم و این شد که سایت رو برای مدت 5-6 ماه بستم .
تیر ماه امسال ( بعد از همون مدت بسته بودن ) دوباره سایت رو راه اندازی کردم و خدارو شکر خوب هم جلو رفت . بعد از 3 هفته که گوگل پیج رنک ها رو آپدیت کرد پیج رنک این سایت 3 شد ! الان هم از بخش پیش بینی پیج رنک سایت seomastering وقتی چک کنید میگه وقتی که گوگل پیج رنک ها رو آپدیت کنه پیج رنک این سایت 5.18 میشه ( یعنی 5 ) !

ورودی گوگلش خوبه و توی خیلی keyword ها آمار خوبی داره . قالب سایت هم نیمه (بهتره بگم تمام) اختصاصی هستش ( ریپ شده - ترکیب 2 قالب مختلف )
اسکریپت تبادل لینک اتوماتیک داره و فکر کنم تا الان بیش از 45 عدد تبادل لینک داشته ( با سایت های پیج رنک دار ) و الان هر هفته هم 5-6 تایی اتوماتیک تبادل میکنن .

انجمن گفتگو هم براش راه اندازی کردم که کاملا سئو شده هست و تمامی تنظیمات Vbulletin رو براش انجام دادم ( تنظیمات انجمن ها - فایل ها - گروه های کاربری و ... )

همچنین 1200 پست اختصاصی هم داره که در تمامی پست ها اصول سئو و تیتر و مطلب و ادامه مطلب و ... رعایت شده .
حتی تو 1 پست از سایت هم اسم هیچ منبع دیگه ، یا تو 1 فایلش اسم سایت دیگه ای نیست . کاملا اختصاصی آدرس سایت .

آمار الکسا هم پارسال زیر 700 ایران بود ولی الان فعلا 7000 هست ( اونم به دلیل اینه که اصلا روش وقت نمیزارم و نه تبلیغی ، نه خرید بکلینک و نه ارسال پست و ... )

الان نزدیک 300 بکلینک رول داره ( لینک از صفحه اصلی ) و لینک از صفحات داینامیک هم انقدره :
Total links : 1,314,980

ایندکس گوگلش الان تقریبا 4600 تا هست که 1 مساله ای هست که باید توضیح بدم :
الان تو سایت مپ توی گوگل نزدیک 20 هزار آدرس ثبت شده ولی وقتی تو گوگل سایت رو سرچ میکنید 4600 تا ایندکس میاره . علتش هم اینه که من بعد از تعویض قالب سایت 1 کد رو یادم رفته بود از بخش Head بردارم و همون کد مزاحم ایندکس شدن بود ، کدش هم این بود :
PHP:
<?php if is tag & category & page robots nofollow noindex
حالا دقیقا یادم نیست ولی تو این مایه ها بود :D منظورم اینه که صفحات برچسب و دسته رو ایندکس نمیکرد که این مشکل رو هم برطرف کردم و الان داره ایندکسش روز به روز بیشتر میشه !

زیاد روده درازی نکنم خودتون برید جزئیات رو ببینید ، فقط مسئله ای که هست :
من فقط به دلیل مشغله زیاد دارم این سایت رو میفروشم و عجله ای برای فروشش ندارم . قبلا هم خیلی به سرم زده بود که بفروشم ولی نگهش داشتم . الان هم به مزایده میزارم ، اگر قیمت مناسب داده بشه میفروشم ولی اگر قیمتی درست و حسابی داده نشه نگهش میدارم . پس لطفا موقع قیمت دادن دقت کنید و ارزش سایت رو در نظر بگیرید .

قیمت پایه هم نمیدم ، شما خودتون ( با دقت به سایت و محتویاتش ) قیمت بدید ! فقط منصفانه باشه .

آدرس سایت هم توی امضام هست .

قیمت هاتون رو همینجا یا از طریق پیام خصوصی بگید .

یا علی .

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود

اگر مزایده هست طبق قوانین باید این 3 مورد هم اضافه کنید :

-قیمت پایه
-گام افزایش
-قیمت خارج از مزایده

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
درود

اگر مزایده هست طبق قوانین باید این 3 مورد هم اضافه کنید :

-قیمت پایه
-گام افزایش
-قیمت خارج از مزایده

مزایده که هست .
ولی قیمت پایه اعلام نمیکنم . گام افزایش هم بستگی به توان خریدارا داره دیگه ! قیمت خارج از مزایده هم نداریم ! کی بدش میاد پول بیشتر بگیره ؟! :D
اینکه قیمت پایه اعلام نمیکنم چون میخوام خود خریدارا قیمت بدن . البته مشخصه قیمت های خنده داری مثل 100 یا 200 تومان رد میشه !
بازم بستگی به خریدارا داره .
منتظر پیشنهادا هستیم ...

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
مزایده که هست .
ولی قیمت پایه اعلام نمیکنم . گام افزایش هم بستگی به توان خریدارا داره دیگه ! قیمت خارج از مزایده هم نداریم ! کی بدش میاد پول بیشتر بگیره ؟! :D
اینکه قیمت پایه اعلام نمیکنم چون میخوام خود خریدارا قیمت بدن . البته مشخصه قیمت های خنده داری مثل 100 یا 200 تومان رد میشه !
بازم بستگی به خریدارا داره .
منتظر پیشنهادا هستیم ...
الکسا 7000 ایران هست میخای بیشتر از 100 قیمت بدن ؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
طبق قوانین انجمن تاپیک مزایده باید قیمت پایه داشته باشه ... دست شما نیست که دوست نداری قیمت بدی :wacko:

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
طبق قوانین انجمن تاپیک مزایده باید قیمت پایه داشته باشه ... دست شما نیست که دوست نداری قیمت بدی :wacko:

چه قوانین سرسختی ! :D من نمیخواستم قیمت بدم تا ببینم نظر بقیه چیه . ولی باشه اگر انقدر اصرار دارید .
ببینید من برای این سایت تا الان به این شکل خرج کردم :
100 تومان پول بکلینک داده بودم پارسال .
نزدیک به 100-150 تا الان هزینه هاستش شده .
200 هم پول نویسنده .
حالا بقیه چیزاش به کنار ...
یعنی من اگر نخوام سود بکشم روش و همونقدری که خرج کردم بفروشم الان حداقل این سایت 450 ارزش داره .
1 چیزیم در نظر داشته باشید . الان پست دانلود حدودا 400-500 میزنن . یعنی برای 1200 پست شما باید نزدیک به 500 هزار تومان هزینه کنید !!!!! حالا بجز هزینه لینک و بقیه کوفت و زهر ماراش :D
اینم از قیمت پایه !

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

درامد هم داشته؟

درآمد هم داشته . پارسال که بالا بود ماهی 100 رو میداد . الان فعلا ماهی 25-30 تومن ( پول هاستش ) رو میده . البته یکم تبلیغات کنید و بکشیدش بالا خوب آمار میگیره . چون در مقابل رقیب های خودش که تو زمینه موبایل فعالیت میکنن سربلنده . فقط یکم باید بهش برسید !

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
اولین پیشنهاد توی پیغام خصوصی داده شد ! 400 تومن . منتظر پیشنهاد های بالاتر هستم ...

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی واسم جالبه ! الان برای 1200 تا پست باید کم کم 500 تومن خرج کنن ! یعنی این سایت حتی برای پست هاش هم نباید پول داد ؟!!!

من واقعا فرصت رسیدن بهش رو ندارم والا احمق نبودم بفروشم ! خیلی راحت میکشیدمش بالا و استفاده میکردم . درگیریم زیاده ...

اگه پیشنهادی نشه میدم بره با همین قیمت ...

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
خیلی واسم جالبه ! الان برای 1200 تا پست باید کم کم 500 تومن خرج کنن ! یعنی این سایت حتی برای پست هاش هم نباید پول داد ؟!!!

من واقعا فرصت رسیدن بهش رو ندارم والا احمق نبودم بفروشم ! خیلی راحت میکشیدمش بالا و استفاده میکردم . درگیریم زیاده ...

اگه پیشنهادی نشه میدم بره با همین قیمت ...
پیشنهاد میکنم 50-100 تومن دیگه هزینه کنی بیاریش بالا، به قیمت بفروشیش ;)

بالا